IP: *.upc-h.chello.nl 14.06.06, 23:46
WITAM WSZYSTKICH walsnie rozstałem sie z żoną a mielismy wykupiona wycieczke
do Egiptu Hurgardy na 14 dni all il. wiec mam miesce dla jednej kobiety wieku
od 19-30 lat wyjazd 22 czerca szukam konkretnych prosze to nie ZART Z TYM
POSTEM!!! POPROSTU POTRZEBUJE MILEGO TOWARZYSTWA
Obserwuj wątek
    • amon-re Re: OKAZJA 15.06.06, 10:35
      Gość portalu: ON napisał(a):

> WITAM WSZYSTKICH walsnie rozstałem sie z żoną a mielismy wykupiona wycieczke
      > do Egiptu Hurgardy na 14 dni all il. wiec mam miesce dla jednej kobiety wieku
      > od 19-30 lat wyjazd 22 czerca szukam konkretnych prosze to nie ZART Z TYM
      > POSTEM!!! POPROSTU POTRZEBUJE MILEGO TOWARZYSTWA
      Hmmm ... Kobiety to zawsze pokrzywdzone są, nie dość że ją rzuciłeś to jeszcze na wakacje nie pojedzie :-)))))))
      • Gość: mężczyzna-niestety Re: OKAZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:59
        Za to inna skorzysta!
        • Gość: graża Re: OKAZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 07:56
          nie bądź chamem, oddaj jej tą wycieczkę ,ty i tak pocieszysz się w swój męski
          sposób na miejscu a ona niech jedzie i zapomni o tobie raz na zawsze!
          • Gość: pluton33 Re: OKAZJA IP: *.messer.pl 16.06.06, 11:39
            no i tu Graża wychodzi wasz kobiecy egoizm - kobietą się należy, a facet sobie
            poradzi.
            Pewnie się tak dogadali , że on jedzie i juz, niech wypocznie najlepiej z jakąś
            fajną dziewczyną
            • Gość: graża Re: OKAZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:01
              guzik się dogadali ,to on tak postanowił.Amoże ona powinna jechać z jakimś
              fajnym facetem-ja bym się uparła i nie oddała takiego wyjazdu-tylko z tym
              fajnym facetem byłby problem, bo o takiego zwykłego to nie trudno...........
              • Gość: pluton33 Re: OKAZJA IP: *.messer.pl 16.06.06, 12:07
                no tak wy kobiety byście puściły nas tylko w skarpetkach, najlepiej
                dziurawych,bo z całych to mozna jeszcze np nauszniki zrobic dla psa, który
                oczywiście ma z wami zostać,, a jak masz problem i nie masz z kim do Egiptu
                jechać , to ja jestem ok //oczko
                • Gość: graża Re: OKAZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:19
                  a co rozwodzisz się z żoną i nie masz z kim jechać????
                  • Gość: pluton33 Re: OKAZJA IP: *.messer.pl 16.06.06, 12:23
                    tak, rozwodzę
                    ale w Egipcie juz byłem, ale sam i mi się podobało
                    • Gość: graża Re: OKAZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:29
                      a ja dopiero jadę, już pakuję walizki i mam nadzieję że mi się bardzo spodoba!
                      • Gość: pluton33 Re: OKAZJA IP: *.messer.pl 16.06.06, 12:31
                        To co Graża jakbym zdecydował się za jakis czas jechać znów do Egiptu - jesteś
                        chętna? Oczywiści na wyjazd do Egiptu :)
                        • Gość: graża Re: OKAZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:33
                          no najpierw musisz się rozwieźć a potem pomyślimy
                          • Gość: pluton33 Re: OKAZJA IP: *.messer.pl 16.06.06, 12:38
                            Hehe oki, podaj mail na który mam wysłać skan orzeczenia rozwodu
                            • Gość: graża Re: OKAZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:39
                              podaj ty swój to ja podam mój
                              • Gość: pluton33 Re: OKAZJA IP: *.messer.pl 16.06.06, 12:50
                                No tak typowa kobieta - pierw ty potem ja :)
                                Podaję :pluton30@gazeta.pl
                                Możesz napisac bezpośrednio na maila jeśli masz ochotę
                                Pozdrawiam :)
                  • Gość: oN Re: OKAZJA IP: *.upc-h.chello.nl 16.06.06, 18:30
                    jeszcze niepodjelismy decyzji co do rozwodu ale zapewne tak sie to skonczy!!!
                    GRAZA MOZE TY ZEMNĄ POLECISZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka