Dodaj do ulubionych

Animation team z Sea Gull

13.10.06, 15:47
czy ktoś może był w pierwszej połowie tego roku w tym hotelu i poznał panów z
obsługi animation team ? pytam ponieważ moja koleżanka zauroczyła się jednym
chłopcem i trochę się o nią niepokoję. nie wiem czym się teraz zajmuje ale
wtedy pracował na plaży.
Obserwuj wątek
    • kasienka245 Re: Animation team z Sea Gull 03.01.07, 22:54
      Hey
      Byłam w tym hotelu na przełomie wrzesnia i pazdziernika i poznalam kilku
      anomatorów. Pisz o ktorego chodzi moze bede mogła ci jakos pomóc
      • jolla06 Re: Animation team z Sea Gull 04.01.07, 09:07
        hej kasienka, z tego co mi wiadomo to w tym okresie (wrzesien,pażdziernik)juz
        tam nie pracował, chłopak robił tatuaże na hotelowej plaży. A co ogolnie mozesz
        powiedziec o tych chłopakach? niebezpieczne typy?
        • kasienka245 Re: Animation team z Sea Gull 04.01.07, 11:07
          hey
          tak bardzo osobiscie to ich nie znam
          raczej wporzadku chlopaki
          jeden z nich Sasha, bardzo przystojny, nie wygląda na egipcjanina lubi
          blondynki i wogóle lubi dziewczyny, na niego bym uważała. A wogóle oni cały
          czas zagadują do blondynek- do mnie tez zagadywali( jestem blondynką) ale
          widzieli mnie w towarzystwie mojego chlopaka więc dali spokój, ale jak tylko
          gdzies pojawiłam się sama od razu coś chcieli. To było nawet miłe- zapraszali
          na plaże na aerobik i na wszystko to czym sie zajmowali.
          nie wydaje mi się zeby byli groźnymi typami, raczej w porzadku
          pozdrawiam
          jak masz jeszcze jakies pytanie to pisz
          papa
        • kasienka245 Re: Animation team z Sea Gull 04.01.07, 11:09
          teraz ja mam pytanko do Ciebie
          Ty byłaś w tym hotelu czy tylko Twoja koleżanka?
          Bo jeżeli Ty to może znasz MOhameda Lotfy, pracuje jako masażysta w sea gull.
          czekam na odpowiedz
          pa
          • jolla06 Re: Animation team z Sea Gull 04.01.07, 14:24
            Sasha ? mówiła mi o nim równiez - ale on pracował w sklepie z pamiątkami w Sea
            Gullu.
            Co do jej miłości to prosiła bym nie wymieniala jego imienia tutaj, jakoś mi
            ten koles nie pasuje cały czas kręci - szkoda mi dziewczyny.Opisze go: 165 cm,
            włosy poldlugie zaczesywal na zel oczywiscie do tylu, czesto chodził w
            basbolówce albo chustce na głowie, reszta podobna hi hi hi.

Pytałam nie zna i nie slyszala o Lotfy, przykro mi.
            • kasienka245 Re: Animation team z Sea Gull 04.01.07, 17:33
              zerknij sobie na tę stronkę, tam jest zdjęcie dwóch animatorów z sea gull i
              powiedz mi czy to któryś z tych koleżków.
              www.kunstkamera.net/topic30888.htmlpozdrawiam
              P.S rozumiem twoja koleżankę- jestem w podobnej sytuacji
              • jolla06 Re: Animation team z Sea Gull 05.01.07, 08:49
                nie, żaden z nich.
                Piszesz ze jestes w podobnej sytuacji - moze chcesz pogadac gdzies prywatnie?
                • kasienka245 Re: Animation team z Sea Gull 05.01.07, 09:30
                  to mój nr gg 4542839
            • kasienka245 Re: Animation team z Sea Gull 04.01.07, 17:34
              www.kunstkamera.net/topic30888.html
            • kasienka245 Re: Animation team z Sea Gull 04.01.07, 17:40
              a jak bys chciała przetłumaczyc co tam rosjanki napisały
              www.translation.paralink.com/
              to mozesz sobie wejsc na ta stronke, tam ci przetlumacza na angielski
              pa
              • agnieszka234 Re: Animation team z Sea Gull 19.02.07, 19:37
                Wlasnie jestem w Egipcie i poznalam tu animatora z Sea Gull'a. To nie jest moja
                pierwsza wizyta w tym kraju i juz nie raz sie rozczarowalam, dlatego teraz
                pytam od razu, zanim bedzie za pozno:

Wiecie cos moze o animatorze na ktorego wolaja Mido? Naprawde ma chyba na imie
                Mohammad... Bylabym wdzieczna za wszystkie informacje. To dla mnie bardzo wazne.

Pozdrawiam!
                Aga
                • egipt14 Re: Animation team z Sea Gull 11.03.07, 15:43
                  Czesc wszystkim! Z kolezankami bylysmy w sea gull'u i poznalysmy cala grupe
                  animacyjna. Jedna z nas spotykala sie z Chiko (Hamada), a druga z synem menagera
                  tego hotelu, Mahmood'em. Czy mozecie wyrazic swoje opinie na ich temat.
                  Osobiscie uwazamy, ze sa sympatyczni i niegrozni. Spedzilysmy milo czas. Jesli
                  Wy macie jakies pytania to piszcie.
                  Pozdrawiamy
                  • heya3 Re: Animation team z Sea Gull 11.03.07, 18:23
                    www.kunstkamera.net/topic31534.html - tam ktoś juz pytał o tego Waszego
                    Chiko... ino "bukwami"... powodzenia...
                    • egipt14 Re: Animation team z Sea Gull 11.03.07, 21:14
                      Wiecie co dziewczyny, nie wiem czy zapomnialyscie jakie zadanie powinno
                      spelniac to forum? Skoro tu piszemy, to chcemy sie wymienic informacjami i z
                      tego co widze to forum pt. animation team z Sea Gull'a. Nie rozumiem po co
                      odsylamy sie wzajemnie na "kunstkamera" skoro mamy swoje forum. Wiec co do
                      Twojej wypowiedzi "heya3", to dziekuje za informacje, ale wolalabym powymieniac
                      sie tymi informacjami z polskimi dziewczynami, a nie z Rosjankami. Dziewczyny w
                      koncu po cos tu zagladamy i piszemy, prawda? :) Wszystkie pewnie wiemy o tamtej
                      stronie, ale chyba lepiej dowiedziec sie od swoich niz obcych...
          • heya3 Re: Animation team z Sea Gull 11.03.07, 18:43
            Jeśli chodzi o rzeczonego Mohameda Lotfy to swego czasu było o nim głośno na
            forum hurghada.pl., ale wypowiedzi stały się tak... że tak powiem dogłębnie
            szczegółowe, że wątek został usunity przez admina, ślad po nim pozostał tylko w
            topiku "Gdzie te znikające wątki" czy jakoś tak w uwagach do serwisu. Może
            załóż kolejny? życie juz pokazało,że są na tamtym forum panie, które maja o nim
            do powiedzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka