sobek30 29.10.06, 17:41 wylatuje 07.11.2006 do egiptu hotel oriental resort sharm am shejk wylot z katowic z triadą czego możemy się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: sharm 29.10.06, 18:01 sobek30 napisał: > > czego możemy się spodziewać pytasz o triade?hotel?Sharm?lotnisko w Katowicach? Jakie ma znaczenie co teraz napiszemy?Trzeba bylo zebrac info zanim wykupiles wyjazd, bo teraz jak ktos napisze, ze hotel jest be to co?Nic, tyle, tylko ze sie zdenerwujesz, madry Polak..... Mam nadzieje, ze wrocisz zadowlony. Odpowiedz Link Zgłoś
sobek30 Re: sharm 29.10.06, 18:51 tez mam taka nadzieje chodzilo mi glównie o triadę jako biuro podrozy nigdy z nimi nie latałem a słyszałem że teraz zmienili przewoznika Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele Re: sharm 29.10.06, 18:05 > wylot z katowic z triadą > czego możemy się spodziewać Niestety po Triadzie WSZYSTKIEGO!!!!. Od olewania przez rezydentów i ich TOTALNEJ niekompetencji,zmiany hoteli Do skrócenia turnusu. Życzę,aby z NAJGORSZYM Biurem Podróży udało Ci się.Czasami to im się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś