colin1974 17.12.06, 19:13 Czy ktoś z Was był ostatnio w tym hotelu chcemy się wybrać z 2 letnim dzieckiem w czerwcu ale na forum hotele ktoś napisał że jest strasznie mętna woda w morzu i dużo stateczków przy plaży -troche mnie to zmartwiło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: royal palace 17.12.06, 19:33 Z tą wodą to lekka przesada chociaż istotnie hotel jest blisko dużej przystani jachtowej. Ogólnie obiekt mało ciekawy i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: royal palace 17.12.06, 19:35 dzięki za info a co polecasz nie za daleko centrum z szeroką plażą Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: royal palace 17.12.06, 19:59 Z dwuletnim dzieckiem to dobry byłby Sindbad Family Resort ( place zabaw, żywe pelikany ) albo AL-MASHRABIYA ( zacisze i spokój oraz dużo zieleni i specjalna animacja dla dzieci ). Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: royal palace 17.12.06, 20:41 ten pierwszy aż 400m od morza odpada a ten drógi 3* i nie ciekawe opinie na forum ale serdeczne dzięki za rady i info-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: royal palace 17.12.06, 20:56 Oba są 4* bo należą do Sindbada. A w tym drugi to mieszkałem 8 m-cy i mam o nim dobre zdanie. Ale to wasz wybór. Najładniejsza plaża to w Menaville ale to jest Safaga. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: royal palace 18.12.06, 16:54 Dzięki już go nie bierzemy podobno jest za blisko lotniska ale znasz może hotelik DESERT ROSE podobno jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: royal palace 19.12.06, 13:20 Żona była w Royalu z kilkumiesięcznym szkrabem i sobie chwaliła. Zaś co do dużej plaży i bliskości centrum, to są to dwie skrajności wykluczające się. Im bliżej centrum tym plaże coraz bardziej żałośnie małe. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: royal palace 19.12.06, 18:38 Akurat tego hotelu nie znam i nie moge o nim nic powiedzieć. Co do opinii poprzedniej to powiem tak. Jak bym był pierwszy raz w życiu za granicą w ciepłych krajach to może bym chwalił pobyt w tym hotelu. A tak powiem jedno. Dno i syf. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: royal palace 20.12.06, 12:59 > Akurat tego hotelu nie znam i nie moge o nim nic powiedzieć. > Co do opinii poprzedniej to powiem tak. Jak bym był pierwszy raz w życiu za > granicą w ciepłych krajach to może bym chwalił pobyt w tym hotelu. A tak powiem > jedno. Dno i syf. Rewelacja, nie był w nim ale wraził opinię, że dno i syf. Tylko Polak tak potrafi :D Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: royal palace 20.12.06, 13:05 Chyba buraku nie rozumiesz po polsku. Moja opinia dotyczyła Royala a ten hotel znam bardzo dobrze. Nigdy nie wypowiadam sie o czymś czego nie znam z autopsji. Wpierw poczytaj wszystkie wypowiedzi a potem pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdekg Re: royal palace 30.12.06, 18:45 a ja byłam i polecam. duże, czyste bungalowy, 2 baseny, własna plaża. jedzienie dobre,obsługa miła, naprawdę dobry hotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2503 pracujesz w biurze podróży??? 23.01.07, 16:00 Oprucz otoczenia hotelu naprawdęnic nie zasługuje na taki zachwyt. Wróciliśmy 20.01. Mam prawie 100 zdjęć hotelu (pokoje późny Gierek), zresztą jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie Odpowiedz Link Zgłoś
gajenka do pc_maniaca 23.01.07, 22:23 Drogi pc_maniacu! Tak było miło jak Ciebie tu nie było! I awantur mniej i sprzeczek i złośliwości. O wymądrzaniu nie wspomnę! Janusz wszystkim, a szczególnie tym co dopiero raczkują w poznawaniu pięknego Egiptu pomaga cierpliwie, w pełnym zrozumieniu ich(może dla stałych gości tego pięknego kraju) naiwnych wątpliwości. A przecież wszyscy wiemy, że wyrażane opinie(czy przez nas, czy też innych)są subiektywne, bo inne przecież byc nie mogą:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś