Dodaj do ulubionych

royal palace

17.12.06, 19:13
Czy ktoś z Was był ostatnio w tym hotelu chcemy się wybrać z 2 letnim
dzieckiem w czerwcu ale na forum hotele ktoś napisał że jest strasznie mętna
woda w morzu i dużo stateczków przy plaży -troche mnie to zmartwiło
Obserwuj wątek
    • janusz.amir Re: royal palace 17.12.06, 19:33
      Z tą wodą to lekka przesada chociaż istotnie hotel jest blisko dużej przystani
      jachtowej. Ogólnie obiekt mało ciekawy i nie polecam.
      • colin1974 Re: royal palace 17.12.06, 19:35
        dzięki za info a co polecasz nie za daleko centrum z szeroką plażą
        • janusz.amir Re: royal palace 17.12.06, 19:59
          Z dwuletnim dzieckiem to dobry byłby Sindbad Family Resort ( place zabaw, żywe
          pelikany ) albo AL-MASHRABIYA ( zacisze i spokój oraz dużo zieleni i specjalna
          animacja dla dzieci ).
          • colin1974 Re: royal palace 17.12.06, 20:41
            ten pierwszy aż 400m od morza odpada a ten drógi 3* i nie ciekawe opinie na
            forum ale serdeczne dzięki za rady i info-pozdrawiam
            • janusz.amir Re: royal palace 17.12.06, 20:56
              Oba są 4* bo należą do Sindbada. A w tym drugi to mieszkałem 8 m-cy i mam o nim
              dobre zdanie. Ale to wasz wybór. Najładniejsza plaża to w Menaville ale to jest
              Safaga. Pozdrawiam.
              • colin1974 Re: royal palace 18.12.06, 16:54
                Dzięki już go nie bierzemy podobno jest za blisko lotniska ale znasz może
                hotelik DESERT ROSE podobno jest ok
                • pc_maniac Re: royal palace 19.12.06, 13:20
                  Żona była w Royalu z kilkumiesięcznym szkrabem i sobie chwaliła.
                  Zaś co do dużej plaży i bliskości centrum, to są to dwie skrajności
                  wykluczające się. Im bliżej centrum tym plaże coraz bardziej żałośnie małe.
                • janusz.amir Re: royal palace 19.12.06, 18:38
                  Akurat tego hotelu nie znam i nie moge o nim nic powiedzieć.
                  Co do opinii poprzedniej to powiem tak. Jak bym był pierwszy raz w życiu za
                  granicą w ciepłych krajach to może bym chwalił pobyt w tym hotelu. A tak powiem
                  jedno. Dno i syf.
                  • pc_maniac Re: royal palace 20.12.06, 12:59
                    > Akurat tego hotelu nie znam i nie moge o nim nic powiedzieć.
                    > Co do opinii poprzedniej to powiem tak. Jak bym był pierwszy raz w życiu za
                    > granicą w ciepłych krajach to może bym chwalił pobyt w tym hotelu. A tak
                    powiem
                    > jedno. Dno i syf.

Rewelacja, nie był w nim ale wraził opinię, że dno i syf.

Tylko Polak tak potrafi :D
                    • janusz.amir Re: royal palace 20.12.06, 13:05
                      Chyba buraku nie rozumiesz po polsku. Moja opinia dotyczyła Royala a ten hotel
                      znam bardzo dobrze. Nigdy nie wypowiadam sie o czymś czego nie znam z autopsji.
                      Wpierw poczytaj wszystkie wypowiedzi a potem pisz.
                      Pozdrawiam.
                      • magdekg Re: royal palace 30.12.06, 18:45
                        a ja byłam i polecam. duże, czyste bungalowy, 2 baseny, własna plaża. jedzienie
                        dobre,obsługa miła, naprawdę dobry hotel :)
                        • jacek2503 pracujesz w biurze podróży??? 23.01.07, 16:00
                          Oprucz otoczenia hotelu naprawdęnic nie zasługuje na taki zachwyt. Wróciliśmy
                          20.01. Mam prawie 100 zdjęć hotelu (pokoje późny Gierek), zresztą jeden z
                          najstarszych hoteli w Hurghadzie
                    • gajenka do pc_maniaca 23.01.07, 22:23
                      Drogi pc_maniacu! Tak było miło jak Ciebie tu nie było! I awantur mniej i
                      sprzeczek i złośliwości. O wymądrzaniu nie wspomnę!
                      Janusz wszystkim, a szczególnie tym co dopiero raczkują w poznawaniu pięknego
                      Egiptu pomaga cierpliwie, w pełnym zrozumieniu ich(może dla stałych gości tego
                      pięknego kraju) naiwnych wątpliwości.
                      A przecież wszyscy wiemy, że wyrażane opinie(czy przez nas, czy też innych)są
                      subiektywne, bo inne przecież byc nie mogą:)
                      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka