alawinx 13.02.07, 16:04 restauracje a la carte i lobby bar - przy opcji All. Jadę pierwszy raz do Egiptu i pierwszy raz będę miała opcję All. I wszystkie te nazwy to dla mnie czarna magia. Dzięki za odpowiedź pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: co znaczy? 13.02.07, 16:34 W restauracji a la carte jak sama nazwa wskazuje dostajesz menu i kelner podaje Ci to co zamówisz. Jest to z reguły płatne choć lepsze hotele dają taką możliwość w opcji All ale tylko raz na turnus. Lobby Bar to takie miejsce gdzie chlejesz na okrągło a kolejkę po drinki robią ruscy. W opcji All bez ograniczeń. Pozdrawiam. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: co znaczy? 14.02.07, 16:08 janusz.amir napisał: > Lobby Bar to takie miejsce gdzie chlejesz na okrągło a kolejkę po drinki robią > ruscy. Janusz nie ruscy tylko Derduch :-) A ekran zapluty :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: co znaczy? 14.02.07, 16:34 Derduch odżywia się tylko whiski i pochodnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: co znaczy? 14.02.07, 16:42 derduch napisał: > Derduch odżywia się tylko whiski i pochodnymi. > Cóż, każdy kiedyś musi dorosnąć ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: do amon-re 15.02.07, 09:59 Sorry. Zapomniałem o derduchu. Moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: do amon-re 15.02.07, 20:24 No to Janusz musisz się derdiemu zrewanżować.Proponuję sparing w jakimś lobby w Hrgh. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: do amon-re 15.02.07, 20:37 Panowie..ja będę sędzią technicznym...i postawię cos dobrego...bo ja juz chyba nie moge tego swiństwa....aczkolwiek...cuba libre?...dbl..? Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: do amon-re 15.02.07, 20:47 cairo7 napisał: > Panowie..ja będę sędzią technicznym...i postawię cos dobrego...bo ja juz chyba > nie moge tego swiństwa....aczkolwiek...cuba libre?...dbl..? No cairo7 liczyłem na Ciebie właśnie w roli jurora aczkolwiek po wielkim finale mam nadzieję pokarzesz oseskom jak się to robi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: do amon-re 15.02.07, 21:13 pokaże pokaza..jade na 3 tyg na Dominikane na trening...all in 24/doba...www.riumambo.com....i jak na wiosne wroce to posędziuję...Do zobaczenia w Egipcie! Odpowiedz Link Zgłoś