Dodaj do ulubionych

Biura podróży-jak się spisują w tym sezonie?

02.03.07, 15:04
Już wiemy,że Suf-Fun dobrze.
A inne?Piszcie o tym co dobre i złe.
Zwłaszcza o wpadkach!!!!
Obserwuj wątek
    • tomiwa7169 Re: Biura podróży-jak się spisują w tym sezonie? 02.03.07, 16:09
      Nam przełożyli godziny wylotu z godzin przed popołudniowych na nocne, a powrót
      na godzinę wczesno-poranną, ale to nie jest chyba wina biura podróży, sam nie
      wiem. W kazdym razie jesteśmy jeden dzień w plecy
      • douglasdr Re: Biura podróży-jak się spisują w tym sezonie? 02.03.07, 19:04
        Bylem w zeszlym roku z Viva Tours w Tunezji 2 razy- maja biuro w Chorzowie.Teraz
        lece do Hurghady-jak zawsze z cala rodzina,zona, 2dzieci.Bylem zadowolony,moja
        rodzina tez.pamietaj ze nie wazne biuro ale nastawienie z jakim sie leci i z
        kim.Nie szukaj dziury w calym(silikon pod umywalka) i baw sie dobrze!Udanych
        wakacji.Doug
        • kajkaa5 Re: Biura podróży-jak się spisują w tym sezonie? 03.03.07, 13:45
          Ja nie po to żeby się czepiać,tylkożeby więcej wiedzieć.Miłego urlopu....
    • atomek Re: Biura podróży-jak się spisują w tym sezonie? 02.03.07, 22:15
      Alfa Star w Egipcie na rejsie po Nilu absolutnie bez zastrzeżeń. Duży
      dodxatkowy plus za super przewodnika i miłych rezydentów.
    • dom_maklerski Re: Biura podróży-jak się spisują w tym sezonie? 04.03.07, 21:43
      Oasis - nie zgadza się opis katalogowy ze stanem faktycznym - znaczne różnice
      na niekorzyść. Opieka rezydentki - Magdy - fatalna.
      Pozdro.
    • amoniaaa Exim Tours 05.03.07, 15:31
      3 dni temu wróciłam z Egiptu a byłam tam z biura Exim Tours. Wszystko na
      najwyższym poziomie!!!! W Kairze też byliśmy z przewodniczką NAtalią z Eximu i
      musze przyznać że wycieczka była bardzo udana, a Pani przewodnik przekazała nam
      multum wiedzy. Serio polecam!!!! Może wycieczka była około 50% droższa niż na
      mieście ale nie żałujemy bo warto było. pozdrawiam
      • fenikss3 Re: Exim Tours 06.03.07, 19:16
        bylam z alfa star
        osobiscie nie mam zadnych zastrzezen
        przelozyli nam wylot z 7 rano na 18 wiec pare godzin do przodu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka