rafa_2008 Re: jak bylo? 08.03.07, 12:58 Byłam tam drugi raz i znowu było świetnie.Fajna pogoda,chociaż trochę wiało,ale czasem myślałam,że gdyby nie ten wiatr,to nie dałoby się poleżeć na plaży-za gorąco.Sam hotel mogę polecić z czystym sumieniem-wielkim jego atutem jest długa i szeroka plaża,piękne rafy niemal przy samym brzegu i duży ogród pełen egzotycznej roślinności.Jak macie pytania-chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
djd1 Re: jak bylo? 08.03.07, 13:06 My akurat wylatujemy tam 12 marca, więc jesteśmy ciekawi czy coś się zmieniło w stosunku do zeszłego roku. W jednym biurze turystycznym powiedziano nam,ze ponoć jedzenie się popsuło i klienci narzekali.Jeżeli możesz to napisz czy korzystaliscie z jakiś wypadów na snurkowanie lub nurkowanie, z kim i za jaka cenę oraz oczywiście gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rafa_2008 Re: jak bylo? 08.03.07, 15:29 Też byłam w zeszłym roku i jedzenie było podobne-my nie narzekaliśmy(czasami żałowałam że nie mogłam zjeść więcej,bo było jeszcze tyle smakołyków).Na nurkowanie płynęliśmy z nurkami,z którymi współpracuje Ecco Holiday-koszt 50dolarów za 2 zejścia,a os.towarzysząca 25 dolarów.A snurkowanie-przy hotelu,dosłownie kilka metrów od brzegu śliczne rafy. Odpowiedz Link Zgłoś
djd1 Re: jak bylo? 08.03.07, 16:22 Wiemy,ze są fajne rafki, ale w zeszłym roku pływaliśmy łódką (30 min od manaville) na piękne rafy i dlatego pytałem czy korzystaliście. To jeszcze dwa pytania. Które pokoje polecasz? i czy pojawiali się tam nurkowie z polskiego centrum nurkowego Dive Top z jakimiś ofertami wypraw na snurkowanie i nurkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
djd1 Re: jak bylo? 08.03.07, 16:23 Żeby nie robić off topica to jeżeli możesz to odpowiedz meilem na djd@exterminal.pl Odpowiedz Link Zgłoś