Dodaj do ulubionych

Właśnie wróciłam-Menaville Safaga

08.03.07, 10:22
Obserwuj wątek
    • oliwka254525 jak bylo? 08.03.07, 10:33
      • rafa_2008 Re: jak bylo? 08.03.07, 12:58
        Byłam tam drugi raz i znowu było świetnie.Fajna pogoda,chociaż trochę wiało,ale
        czasem myślałam,że gdyby nie ten wiatr,to nie dałoby się poleżeć na plaży-za
        gorąco.Sam hotel mogę polecić z czystym sumieniem-wielkim jego atutem jest
        długa i szeroka plaża,piękne rafy niemal przy samym brzegu i duży ogród pełen
        egzotycznej roślinności.Jak macie pytania-chętnie odpowiem.
        • djd1 Re: jak bylo? 08.03.07, 13:06
          My akurat wylatujemy tam 12 marca, więc jesteśmy ciekawi czy coś się zmieniło w
          stosunku do zeszłego roku. W jednym biurze turystycznym powiedziano nam,ze
          ponoć jedzenie się popsuło i klienci narzekali.Jeżeli możesz to napisz czy
          korzystaliscie z jakiś wypadów na snurkowanie lub nurkowanie, z kim i za jaka
          cenę oraz oczywiście gdzie?
          • rafa_2008 Re: jak bylo? 08.03.07, 15:29
            Też byłam w zeszłym roku i jedzenie było podobne-my nie narzekaliśmy(czasami
            żałowałam że nie mogłam zjeść więcej,bo było jeszcze tyle smakołyków).Na
            nurkowanie płynęliśmy z nurkami,z którymi współpracuje Ecco Holiday-koszt
            50dolarów za 2 zejścia,a os.towarzysząca 25 dolarów.A snurkowanie-przy
            hotelu,dosłownie kilka metrów od brzegu śliczne rafy.
            • djd1 Re: jak bylo? 08.03.07, 16:22
              Wiemy,ze są fajne rafki, ale w zeszłym roku pływaliśmy łódką (30 min od
              manaville) na piękne rafy i dlatego pytałem czy korzystaliście.
              To jeszcze dwa pytania. Które pokoje polecasz? i czy pojawiali się tam nurkowie
              z polskiego centrum nurkowego Dive Top z jakimiś ofertami wypraw na snurkowanie
              i nurkowanie?
              • djd1 Re: jak bylo? 08.03.07, 16:23
                Żeby nie robić off topica to jeżeli możesz to odpowiedz meilem na
                djd@exterminal.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka