karolcia_78 14.03.07, 13:59 Wybieram sie z nimi w maju do Sea Gull, mam pytanie jakie linie czarteruja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: Biuro podrozyKopernik 14.03.07, 14:26 A jaka to różnica? Nie kumam o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_78 Re: Biuro podrozyKopernik 14.03.07, 15:38 Roznica? A spytac dla czystej ciekawosci czy to fisher czy centralwings czy jeszcze jakies inne linie nie mozna? Ja nie kumam twoich pytan, po co zabierasz glos jesli nie jest to odpowiedz na zadane przeze mnie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Biuro podrozyKopernik 14.03.07, 15:42 fischer nie istnieje a centralwings juz od 1 kwietnia do egiptu nie lata Ewa a Kopernik lata z Coralem Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_78 Re: Biuro podrozyKopernik 15.03.07, 13:24 Dziekuje Ewo za odpowiedz na moje pytanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Biuro podrozyKopernik 14.03.07, 15:47 Latałem wszystkimi i nadal nie wiem jaka to różnica. Więc mnie oświeć bo nie rozumiem jaki to ma wpływ na wyjazd. Przewoznicy się zmieniają no i co z tego wynika dla turysty. NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Biuro podrozyKopernik 14.03.07, 16:13 janusz.amir napisał: > Latałem wszystkimi i nadal nie wiem jaka to różnica. No to może ja spróbuję :-) Może koleżanka wyczytała opinie o takim AMC typu "ratty interiors, strange pee smell and dangerous landing procedures" :- ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swt22 Re: Biuro podrozyKopernik 14.03.07, 15:59 Może i jest różnica,ale pytanie to zadaje się przy rezerwowaniu imprezy.Niektóre biura mają różnych przewoźników zależnie od terminu.Niedawno rezerwowałem imprezę,to pani musiała jeszcze mi się wywiedzieć co to jest Coral,z czego powstał itd.Oddzwoniła za pół godziny i wszystko wyjaśniła.A do czsu wylotu wszystko może się zmienić,zarówno godziny jak i przewoźnik. Odpowiedz Link Zgłoś