Dodaj do ulubionych

Sol Y Mar Sea Star - TABA

15.04.07, 09:47
poszukuję informacji na temat tego hotelu["Sol Y Mar Sea Star" - Taba]
Obserwuj wątek
    • agneth Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 15.04.07, 10:53
      www.wakacje.pl/hotele/egipt/sol-y-mar-sea-star-8471.html
      tutaj coz znalazlam :)
    • beka71 Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 16.04.07, 11:54
      a w jakim terminie jedziesz, bo my wybieramy się tam 19 czerwca?
      • aleksandra.p.007 Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 06.08.07, 13:03
        A ja jadę do tego Hotelu 4 września na 2 tyg. z Katowic. Kto jeszcze????A kto
        tam był i np. niedawno wrócił czekam na gorace relacje!!!!!Albo też leci w tym
        samym terminie!!!!!
        • advocatusdei Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 21.08.07, 21:40
          Ja wylatuje 25 sierpnia i zostaje do 8 września to się zobaczymy :)
          podaj jakies gg.
          • hezire Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 22.08.07, 09:47
            nie byłam w tym hotelu ale znajomy był i wielokrotine mijałam ten
            hotel. 10 minut od granicy, spory kawałek od plaży (a przy upałach
            ta odległość może być nieznośna), przy plaży rafa. znajomy miał dwa
            tygodnie zemstę faraona i narzekał na kuchnię.
            • beka71 Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 22.08.07, 12:41
              to jak nie byłaś to lepiej nie wypowiadaj się na ten temat, a Twoi znajomi to
              może oczekiwali 6*? byłam w tym hotelu na plażę jest zaledwie 100 - 150 m a jak
              Ci się nie chce spacerować to busik z pod hotelu zawiezie bez problemu, plaża
              czysta, rafka jest, jedzenie bardzo smaczne, byłam dwa tygodnie (opcja all) i
              żadna zemsta nie dopadła nikogo z nas (no chyba że ktoś ma bardzo lichy żołądek
              to lepiej niech zostanie w domciu), basen czysty, pokoje czyste, wszystko ok
              • chudyolek Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 22.08.07, 20:45
                kilka miesięcy wstecz faktycznie nie było zbyt wielu informacji na
                forum, jednak teraz wystarczy wpisać nazwę hotelu w "szukaj-a" i
                pojawi się masa informacji; jestem fanką tego hotelu i starałam się
                umieścić przydatne informacje oraz moje wrażenia z pobytu w Tabie
                zarówno na forum Egipt, Egipt hotele oraz wakacje.pl;
                • hezire Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 23.08.07, 09:49
                  kochanie, będę wypowiadać się kiedy chcę i na jaki temat zechcę
                  także daruj sobie te płytkie tekściki. widziałam więc mówię, nic ci
                  do tego!
                  • beka71 Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 23.08.07, 12:45
                    hezire napisała:

> kochanie, będę wypowiadać się kiedy chcę i na jaki temat zechcę
                    > także daruj sobie te płytkie tekściki. widziałam więc mówię, nic ci
                    > do tego!

posłuchaj słoneczko o ile mi wiadomo to Ty hotel widziałaś wielokrotnie ale z
                    ulicy więc nie masz pojęcia o niczym co się dzieje i jak jest na ternie hotelu a
                    to jest chyba celem tego forum aby ktoś kto ma zamiar tam się wybiera był w
                    miarę dobrze poinformowany, i to Ty słoneczko daruj sobie takie płytkie tekściki
                    • hezire Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 23.08.07, 19:28
                      no własnie, widziałam :) więc chyba jednak mam coś do powiedzenia.
                      do tego znajomi byli.
                      polecam travelzone.pl i oceny hoteli. :)
                      weź sobie teraz coś na uspokojenie!
                      • dora_k44 Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 23.08.07, 19:58
                        W sobotę wróciłam z tego hotelu. To był nasz 4 pobyt w Egipcie,2 raz
                        objazdówka. zwiedziliśmy około 14 hoteli w tym kraju i mamy spore
                        porównanie. Uważam, że w pelni zasługuje na swoje 4 gwiazdki, nawet
                        ten plusik, który umieszcza Alfa Star w katalogu. Na pierwszym
                        miejscu umieszczam jedzenie (przede wszystkim świeże) i spory wybór,
                        z basenu nie korzystałam, na piechotkę te 4-5 minut chodziliśmy
                        codziennie na plażę. Jedyny minus, to konieczność pojawienia sie
                        przed 10, gdyż było mało leżakow. Pierwsza rafa przy brzegu, może
                        nie jakiś cud, ale uzbrajając się w cierpliwość można spotkać
                        naprawdę ciekawe okazy. Polecamy wzięcie rowerka (7$ za godzinę) i
                        pooglądanie raf wzdluż brzegu (na prawo od plaży) dużo okazalszych.
                        Lepiej dokładnie ustalić czas powrotu z obsługą, gdyż często
                        oszukują i każą wracać przed czasem.Ogólnie obsługa b. uprzejma,
                        busik w godzinach szczytu jeżdzi nawet co chwilę.
                      • phar Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 24.08.07, 08:57
                        dziewczyno wyluzuj, coś taka nerwowo, to ty powinnaś się uspokoić w dowolny
                        sposób, my chcemy opinii ludzi co tam byli a nie co oglądali z podwórka;))
                      • beka71 Re: Sol Y Mar Sea Star - TABA 24.08.07, 11:27
                        I leave it without comment
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka