rezd 05.05.07, 17:09 CZY MOŻNA WYKUPIĆ NA SHARMIE WYCIECZKĘ DO PETRY Z LOKALNEGO BIURA ? JEŚLI TAK, TO JAKIE SĄ CENY I FORMA WYCIECZKI ? CZY KTOŚ WIE ILE KOSZTOWAŁABY TA WYCIECZKA WYKUPIONA BEZPOŚREDNIO W EXIMIE ? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Petra -jak ? 07.05.07, 18:49 1. wyłącz kapslok i przestań krzyczeć 2. wyszukiwarka nie gryzie. wystarczy zresztą przejrzeć wątki na wyświetlanej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
rezd Re: Petra -jak ? 07.05.07, 21:36 Gdybym znalazła satysfakcjonującą mnie odpowiedź , nie zawracałabym nikomu głowy. A jeśli Ty natknełaś się gdzieś na nią ,to nie milej byłoby ją tu wkleić (skoro ją przegapiłam )niż tracić czas na bezproduktywne kontry? Coś mało tolerancji na forum dla mniej doświadczonych...Z poważaniem rezd Odpowiedz Link Zgłoś
slaby2222 Re: Petra -jak ? 11.05.07, 11:16 Hej!Napisz e mail do Aaba sharm--odpisza Ci tak---------po zamowieniu wstepnej rezerwacji --jak bedziesz w Egipcie wyslej sms w jakim bedziesz hotelu-a oni zadzwonia i wszystko powiedza telefonicznie-tak mnie powiedzieli .Petra 220dol i inne sa tez bardzo fajne cenowo!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rezd Re: Petra -jak ? 11.05.07, 19:37 Śliczne dzięki ! Kurcze !Droga ta Petra jak na 1-dniową wycieczkę... Spodziewałam się większej różnicy cen pomiędzy lokalnym biurem ,a Eximem:( Odpowiedz Link Zgłoś