Dodaj do ulubionych

niech powstanie nowe forum

21.05.07, 21:54
Nie wiem kto się ze mną jeszcze zgodzi ale wydaje mi się ze strasznie dużo
ludzi zaczyna przesadzać narzekać i mieszać w głowach tym którzy szukaja tu
naprawde konkretnych informacji.Polak to najgorszy turysta swiata więc zawsze
nalezy brac przez palce to co mówi i o czym pisze.Może ci wszyscy którzy byli
w egipcie i sa tak strasznie niezadowoleni z wakacjii ponieważ ...Wykończenie
w łazience pod umywalką wypełniał biały silikon...lub też w naszym hotelu 2*
był bardzo mały wybór ciast i owoców...powinni załózyć nowe forum ludzi mniej
zadowolonych z zycia.Zastanówcie się najpierw o czym piszecie z czego kto był
niezadowolony a przede wszystkim jaki wykupił wczasy i co miał za to w
ofercie i drodzy POLSCY TUSYŚCI przestańcie udawać Kowalskiego który w domu
wpieprza pasztetową a jak jedzie na wczasy to udaje panisko i wymaga owoców
morza i innych frykasów a za bramą hotelu szuka najtańszego sklepu zeby kupić
dziecku napój. Naprawdę niektórzy bardzo przesadzają.Drodzy państwo owszem
płacimy i wymagamy ale płacimy za określony standard więc narzekajmy dopiero
wtedy kiedy to nie zostanie spełnione to co nam gwarantuja a wydaje mi sie ze
silikon pod umywalką nie jest w stanie zepsuc nam wakacji
Obserwuj wątek
    • karuzela100 Re: niech powstanie nowe forum 21.05.07, 22:20
      jak wyżej podzielam ten pogląd :)
      • aniak68 Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 07:51
        popieram w 100 % trochę więcej optymizmu a mniej wiecznego biadolenia
        • anna-mw Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 08:06
          święta słowa...;-)
    • staniwaw Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 11:54
      ...po co???trzeba poprawic wizerunek dotychczasowego,jest calkiem dobre lecz
      nie posiada opiekuna /dobrego/
      • cameltravel Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 16:47
        hej moment
        ale czemu ?
        ostatnio zauwazyłam, że coraz więcej jest porad różnego typu i coraz więcej
        konkretów

spokojnie - widac ze po akcjach valivia - to forum zyje ....
        znowu
        • mikani Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 21:36
          z tym nowym forum to tak w przenośni chodzi mi o to ze sa tu ludzie którzy
          wchodza tu tylko od czasu do czasu przewaznie ktoś kto szuka informacji bo
          akurat jedzie na wakacje potem wraca i opisuje co mu się tak bardzo nie
          podobało.Krytykuje kulture arabów ich zachowanie,hotele i powtarzające się
          opinie ze to napewno nie 4* a 2* jego zdaniem.czasem wypisuja informację ktore
          tylko mieszaja ludziom w głowach a fakt jest taki ze nawet nie maja pojecia o
          czy pisza.Z reguły sa to pospolici Kowalscy o których pisałam w głównym
          wątku.Weszłam na to forum poniewaz zakochałam się w egipcie i mimo całego brudu
          kolosalnych ilosci smieći i natrętnych sprzedawców widze w nim coś więcej czego
          wiele ludzi nie potrafi dostrzec.Mimo tego wszystkiego mam otwarte oczy i
          realnie patrze na swiat otaczający mnie wokół.Nie narzekam na silikon i na brak
          podgrzewanego basenu bo w domu i tak nie mam takich luksusów a uwazam ze to
          jest bzdura.Mam nadzieje ze ten watek przeczytaja własnie ci którzy tak
          strasznie biadola i zastanowią się czego wogóle chca od zycia i na drugi raz
          niech wezmą Hotel Oberoi i moze przestana narzekać,a jesli nie to naprawde nich
          sami sobie założą nowe forum gdzie będą biadolić i niech tacy njak oni to
          czytają.Nauczmy sie rozróżniać naprawde potrzebne informację od tych bardzo
          błachych
          • mikani Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 21:38
            i popieram ze się bardzo rozwija...
            • luca251 Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 23:26
              popieram obiema rękami!!! Strasznie trudny ten nasz naród jest na
              obczyźnie....Ciągle coś im nie pasuje...Trzeba zmieniać POLSKĄ mentalność!!! Pozdro
              • zdzicha8 Re: niech powstanie nowe forum 22.05.07, 23:30
                zgadzam się!!!! nie bylam jeszcze w egipcie,lece dopiero w lipcu i szukalam tu
                info ogolnego o hotelu w ktorym bede,o zakupach,fakultetach,liniach
                lotniczych..... a co drugi post to jakies pierdoły ktore tylko psują
                człowiekowi ten cudowny czas oczekiwania na wymarzone wakacje......
                • fragles78 Re: niech powstanie nowe forum 23.05.07, 10:49
                  Święta prawda!!W ubiegłym roku w Hiszpanii miałam przykład jak to wszystko
                  wygląda w praktyce. Wakacje były super po prostu, do niczego nie szło się
                  przyczepić a i tak znalazły się stare dziady, którym wszystko przeszkadzało.
                  Dowalali się do wszystkiego dosłownie!!Nie mówiąc o tym, że Hiszpanią
                  kompletnie nie byli zainteresowani.
                  • elsalvador1 Re: niech powstanie nowe forum 23.05.07, 11:07
                    Hola hola.Radziłbym trochę ostrożności w wyrażaniu niektórych poglądów.Forum
                    niech żyje własnym życiem inaczej stanie się zwykłym "przewodnikiem" po
                    Egipcie,nudnym do bulu a tego nie chcemy.A czy nie zastanowiliście się,że można
                    z tego "biadolenia polskich turystów" wyciągnąć nieraz ciekawe informacje i to
                    niejednokrotnie potwierdzone?!.Słuchajcie moi drodzy,też nie lubię
                    narzekania,użalania się itp.I potwierdzam-nasi są ciężkim kalibrem jeżeli
                    chodzi o wymagania do rezerwowanych ofert ale taka już jest niestety mentalność
                    naszego narodu.Właśnie wruciliśmy sporą grupą TWA i żadna z tych osób nie
                    należy do tych biadolących.Ekipa była doskonała a pochodzi właśnie z tego forum
                    więc nie wiem dlaczego zrodziła się propozycja powstania nowego.Trzeba puszczać-
                    moim skromnym zdaniem- niektóre posty mimo uszu i cieszyć się dalszymi
                    możliwościami podróżowania.Pozdrawiam wszystkich.Sali.
                    • jarecki946 Re: do Saliego 23.05.07, 11:25
                      gdzies Ty chopie sie chowal ostanie 24 godziny w sharm? nawet sie nie
                      pozegnales z nami... nie to co Zizou i reszta hehe:)
                      • elsalvador1 Re: do Jaro 23.05.07, 11:50
                        Sssssssorki,wiem to gdziem był ;-))),nie lubię pożegnań.Daliśmy ...
                        nie!?!?.Pozdrowionka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka