sratymamy 22.05.07, 16:22 mam pytanko odnośnie Alfa Staru,a konkretnie jednego z ich rezydentów.nazywa się bodajże Hajsam Salah Mohammed.czy miał ktoś kiedyś z nim styczność,poznał go i może się na jego temat wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiureczek Re: Rezydent 22.05.07, 16:25 Ja miałam kontakt z rezydentem Alfy Star o imieniu Mohamed. Było to podczas mojego pobytu w Sharm. Odpowiedz Link Zgłoś
sratymamy Re: Rezydent 22.05.07, 18:37 ten rezydent o którego mi chodzi ma na imię Hajsam.może się też przedstawiać Hajsam Salah nie dodając Mohamed.chcę uzyskać jak najwięcej informacji na jego temat od ludzi którzy mieli z nim kontakt na wycieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
anik731 Re: Rezydent 22.05.07, 20:23 Nie napisalas gdzie w Hurgadzie byl moim rezydentem ktos o takim imieniu. Mozemy pogadac na skype ania.gudzik lub gg 5315968 Odpowiedz Link Zgłoś
sarka7 Re: Rezydent 12.10.07, 22:53 mieliśmy takiego rezydenta w Hurghadzie z Alfy w lecie 2006.Potem była tam moja kumpela i Go nie było, podobno do Polski poleciał.Ożenił się ? w necie znalazłam coś takiego: www.przewodnicy.pl/przewodnicy_pokaz.php?nazwa=hajsam&woj=&zdjecie=&ij= może to o niego chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś