amoonika 28.05.07, 19:37 Jakiej wielkosci sa sejfy w hotelu Desert Rose w Hurghadzie? Czy zmiesci sie lustrzanka cyfrowa z obiektywem? Czy sa na kod z klawiatury czy na karte? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moza_79 Re: Desert Rose - sejf 29.05.07, 18:33 Sejfy są w pokojach w szafce, w której również mieści się lodówka.Jest zamykany na klucz i jest raczej mały - zmieści się portfel, bilety lotnicze i dokumenty. Aparat się nie zmieści, tym bardziej lustrzanka. Natomiast myślę, że można zapytać w recepcji, czy nie dysponują czymś większym. Z doświadczenia natomiast wiem, że w wielu hotelach sejfy są raczej małe, przeznaczone na dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
buchalterka73 Re: Desert Rose - sejf 29.05.07, 18:46 Byłam w tym hotelu w ubiegłymroku przełom wrzesień/październik i miałam ze sobą lustrankę,analoga i spory obiektyw.Zostawiałam w pokoju na szafcie i nic nie zginęło ani nie zostało uszkodzone.Sef jest rzeczywiście mały. Odpowiedz Link Zgłoś
amoonika Re: Desert Rose - sejf 30.05.07, 10:04 Dzikeuje bardzo za info. Szkoda bo sprzet trzeba bedzie tachac ze soba zdajesie - trudno ryzykowac i zostawiac na wierzchu jednak.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś