Gość: reni IP: *.tkdami.net 16.06.03, 21:12 Prosze o opinię na temat tego hotelu.Wiem, że dużo osób go nie odwiedziło, bo po prostu jest nowym hotelem, ale może już ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zocha Re: Hotel Long Beach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 09:52 ja byłam-jest bardzo fajny,czysty,do centrum 10 minut autobusikiem,cisza spokoj,piękna plaza z rafami tuz przy brzegu wielkie baseny,płytkie głebokie jest nowy,więc wszystko takie czyste,niezniszczone pokoje ogomne nie zabieraj ręcznikow na plazę ,bo dają bezpłatnie za okazaniem takiej specjalnej karty ręczniki plazowe codziennie nowe zarcie fantastyczne co jeszcze chciałabys wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Hotel Long Beach IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 19:35 Wróciłam 12.06. właśnie z hotelu Long Beach EXTRA wszystko to co pisze moja poprzedniczka to prawda naprawdę jest SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Hotel Long Beach 22.07.03, 20:23 Wersja all jak wyglda, jest żelazko do dyspozycji??? Odpowiedz Link Zgłoś