mika55555 25.07.07, 07:46 chcę zabrać jedna torbe na 2 osoby, aby się nie nosić. Druga walizkę chcę dokupić w Egipcie. Bardzo prosze o rade jak z cenami walizek w Hurghadzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aeki Re: prośba 25.07.07, 10:52 O ile się orientuje walizki , są tanie i kiepskiej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
iwona967 Re: prośba 25.07.07, 11:18 aeki napisał: > O ile się orientuje walizki , są tanie i kiepskiej jakości To się źle orientujesz. Mam 4 walizki kupione w Egipcie, jedna z nich ma jakieś 4 lata, leciała samolotem z 10 razy i do tej pory jest w bardzo dobrym stanie. Nie wiem jakie ceny są teraz w Hurghadzie, natomiast miesiąc temu w Sharm za walizkę średniej wielkości zapłaciłam 120 LE. W Hurghadzie powinno byc taniej, ale to zależy od tego jak potrafisz się targowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: prośba 25.07.07, 11:28 Są walizki i walizki. Myśmy kupili walizkę w Sharm i jest rewelacyjna, za to tańsza niż takie same w Polsce ponad 60% Odpowiedz Link Zgłoś
kotek9943 Re: prośba 27.07.07, 13:27 Ja kupiłam piękną torbe podróżną bardzo dobrej jakości w Szarm Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: prośba 25.07.07, 12:49 Chciałbym kupić buty. Ile kosztuja buty w Hurghadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: prośba 25.07.07, 13:31 A czy lepiej kupic na ulicy czy w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: prośba 25.07.07, 12:50 Chciałbym kupić spodnie. Ile kosztują spodnie w Hurghadzie? Czy lepiej kupic firmowe czy podróbki? Odpowiedz Link Zgłoś
x01 Re: prośba 25.07.07, 13:31 sharmdiver napisał: > Chciałbym kupić spodnie. Ile kosztują spodnie w Hurghadzie? > Czy lepiej kupic firmowe czy podróbki? 33 Euro i 6 centów - najlepiej kupowac w tym sklepie po prawej stronie od budki z lodami Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: prośba 25.07.07, 13:32 Dziękuję, ale w sklepie Ahmeda czy Szlomo? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.e do: sharmdiver i Ten Drugi 26.07.07, 16:08 mnie też wkurzają niektóre z pytań na forum ale po prostu na nie nie odpisuje:) nie rozumiem po co Wy piszecie takie bzdury???? dziewczyna zapytała o walizkę i Ci którzy mieli chęć, to odpowiedzieli... a Wy???? bez sensu Panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: prośba 26.07.07, 16:47 Zastanawia mnie, dlaczego pytanie o walizkę jest pretekstem do żartów z zadającego to pytanie, natomiast pytania o procenty w drinkach, godziny i ilości ich podawania, sklepy z alkoholem, ceny alkoholu, to są bardzo poważne i bardzo na miejscu na forum turystycznym. Walizka natomiast... be... powód do drwiny. Na czym polega wyższość "ceny i mocy alkoholu" od "ceny i wytrzymałości walizki" zdaniem żartujących? Odpowiedz Link Zgłoś