malga102 06.08.07, 20:16 Moze ktoś wrócił zHotelu King Tut i podzieli się wrażeniami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyneczka931 Re: King Tut 07.08.07, 16:24 Niestety wrażeniami podzielić się nie mogę, ale w połowie sierpnia też się tam wybieram. King Tut- Hurghada. Odpowiedz Link Zgłoś
malga102 Re: King Tut 07.08.07, 20:00 My lecimy 10 sierpnia z Katowic na 2 tygodnie. Zyczę udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
wentus100 Re: King Tut 12.08.07, 22:44 Witajcie,wróciłem z rodziną z hotelu king tut 10 sierpnia,i wierz mi żal było wracać ,fajny hotelik ,ładna plaża ,jedzenie naprawdę smaczne,co prawda obok budują sie nowe hotele,ale nie przejmujcie sie tym ,to normalne ,przecież takie miasto jak HURGHADA naprawde sie rozbudowywuje,basen przyjemny woda bardzo orzeźwiająca,swieżo zrobiony nowy bar na terenie hotelu,(płatny w godzinach nocnych)jeżeli chodzi o opinię to gwarancja miłego i przyjemnego wypoczynku,pozdrawiam was i życzę udanych wakacji z hotelem KING TUT RESORT-HURHADA ;-) -MARCIN Odpowiedz Link Zgłoś