aeki 11.11.07, 15:45 wróciłem wczoraj egipt w przekroju z alfa sttar , jestem zadowolony , ale dlaczego tutaj tak ciemno i zimno ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: po powrocie 11.11.07, 15:47 Paweł napij się egipskiej whiski to poczujesz sie lepiej :-))) PS. Na 22.11 fajne ceny są ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: po powrocie 12.11.07, 07:40 wypiłem na lotnisku połowę ,a resztę zaraz po powrocie. po lotnisku to nas tak pogonili bo rezydent w autobusie powiedział że odlot o godzinę przyspieszony więc stres i wihski potrzebna była, i tak odleciał z opóźnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: po powrocie 11.11.07, 15:58 > ale dlaczego tutaj tak ciemno i zimno ?? zastanawiam sie nad tym od 2 tygodni a dzis jeszcze snieg pada... ble Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: po powrocie 11.11.07, 16:54 Szaro buro i zimno brr.A z egiptowa dostalam sms ,ze ida na plaze i czy maja zajac nam lezaki...wredoty!!!Szczuja mnie tak codziennie.A moja kondycja psychiczna w coraz gorszym stanie...Marta Odpowiedz Link Zgłoś
jacekblack11 Ściemnia się zawsze od spirytusu skażonego 11.11.07, 19:17 nie trzeba było pić skażonego miałbyś inne odczucia a tak jest zimno ciemno poprostu szok-oczywiście bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: po powrocie 12.11.07, 15:13 czemu nie odpisałes na sms którego ci wyslalam ? twoj doszedł - odpisałam i ... cicho :) hehehehe Marta ostatnie 3 dni wiało .... ale was brakowało mocno pozdrów reszte swojej "bandy" my dochodzimy do siebie nasz samolot miał jedynie 45 minut opóźnienia a i tak spałam całą sobote i czesc niedzieli..... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś