Dodaj do ulubionych

oasis tours

IP: *.bojko.krakow.pl 02.08.03, 21:08
iade do egiptu z oasis tours do hotelu bella vista-co wiecie o tym biurze i
hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: iwka Re: oasis tours IP: *.wroc.zigzag.pl 02.08.03, 21:14
      o Bella Vista pisano ( b. pozytywnie zresztą) we wcześniejszych wątkach.
      Moi znajomi byli tam w ubiegłym roku z Oasisem i wrócili zachwyceni hotelem
      obsługą, czystością, jedzeniem. Hotel jest w centrum i chwalili sobie, że
      wszędzie blisko.
      Wklep sobie w wyszukiwarkę ( pod zielonym sześcianem) nazwę biura lub hotelu -
      to bardzo pomocne.
      pzdr.
      iwka
      • Gość: drax0 Re: oasis tours IP: *.bojko.krakow.pl 02.08.03, 21:19
        dzieki Ivka-masz skarabeusz od nas na szczescie jak bedzie lux
      • Gość: drax0 Re: oasis tours IP: *.bojko.krakow.pl 02.08.03, 21:38
        wlazlam w wyszukiwarke i jestem zalamana!!!!!!!!! naprawde oasis jes bankrutem
        naprawde nic pozytywnego????my juz wplacilismy zaliczkę!
        • Gość: iwka Re: oasis tours IP: *.wroc.zigzag.pl 02.08.03, 21:52
          Nie przejmuj się , ta psychoza trwa od kilku dni po upadłości SDS - wszyscy
          podejrzewają o rychłe bankructwo różne biura. Mnie sie wydaje że to zależy od
          wyboru hotelu. Jak ktoś zadowolony z warunków - to dobre biuro, jak nie
          zadowolony - to złe biuro. Zwłaszcza jak ktoś zapłaci 1300zł/2 tyg i wymaga
          pałacu to najcześciej narzeka, że biuro beee i pewnie zbankrutuje.
          Sama parę dni temu podejrzewałam Alfę, że ma jakieś problemy ( lecę z nimi 2
          września) bo zmienia ludziom hotele na 2-3 przed wylotem, czyli też poddałam
          się tej psychozie.
          Uszy do góry.
          pzdr
          • Gość: drax0 Re: oasis tours IP: *.bojko.krakow.pl 02.08.03, 21:57
            diekujemy ale chcialabym zeby odpisal mi ktos kto byl w tym roku, z
            oasisem,bede pewniejsza, bo to wszystko co przeczytalam na wyszukiwarce to
            koszmar.Az mi się goeaco zrobilo...
            • Gość: Neferet Re: oasis tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:56
              Byłam w tym roku w kwietniu z OASIS TOURS, nie miałam żadnych zastrzeżeń.
              Wprawdzie na dzień przed odlotem do Polski okazało się, że nie polecimy, bo
              linie lotnicze, którymi przylecieliśmy do Hurghady zakończyły działalność i
              najbliższy lot będzie dopiero za 5 dni, jednak biuro zachowało się OK:
              pozostaliśmy w Hurghadzie te dodatkowe 5 dni NA KOSZT BIURA. To chyba nie był
              dla większości powód do zmartwienia.....dodatkowo 5 dni za friko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka