marunio36 06.12.07, 09:51 Kto był w tym hotelu i jakie ma opinie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_klakier Re: Aqua Blue Hurgada 07.12.07, 13:13 hejka ja bylam :) mieszkalam w magawish ale cale dnie spedzalam u znajomych w Aqua Blu (wchodzilismy na pewniaka z mezem hehe tak jakbysmy tam mieszkali), ktorzy mieszkali w tym hotelu i jak dla mnie hotel i jedzenie ;) bylo rewelacyjne, juz nie wpsomne o basenach i zjezdzalniach...juupppiii! Odpowiedz Link Zgłoś
traltus Re: Aqua Blue Hurgada 07.12.07, 21:04 Byliśmy w tym hotelu w 2006 r. ( 2+2). Hotel bez zastrzeżeń. Piękne baseny ( jeden ze sztuczną falą w określonych godzinach - niezła frajda). Oczywiście tak jak w każdym hotelu w Egipcie jakieś małe niedociągnięcia ale praktycznie niezauważalne.Z czystym sumieniem moge go polecić każdemu, zwłaszcza rodzinom z dziećmi gdyż hotel posiada swój aquapark ze zjeżdżalniami. Uważam, że za taka cenę hotel jest naprawde rewelacyjny. W przypadku jego wyboru życzę wspaniałego pobytu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
msmimm Re: Aqua Blue Hurgada 03.01.08, 21:12 dzis wrocilismy z aqua...faktycznie 4 gwiazdki i to mocno naciagane! jak ktos lubi towarzystwo w dresach ,krzykliwych strojach i kolorach jarmarcznych oraz lancuchy na szyjach to szczerze polecamy,przydaja sie tez silne lokcie bo ruski narod nie przebiera w walce o jedzenie"bystriej rebiata!" jedzenie zreszta okropne(mamy porownanie chociaz z desert rose)ale rozumiemy wlasciciela hotelu:,naloza pelne talerze ,pozostawiaja po pol to i szkoda dawac cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: Aqua Blue Hurgada 03.01.08, 21:23 Popieram MOCNO naciagane 4*.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Aqua Blue Hurgada 03.01.08, 21:55 4* to jakiś żart! Za ten brud, słabe żarcie i mizerną obsługę? NIGDY więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Aqua Blue Hurgada 03.01.08, 22:12 No nie pozostaje mi NIC innego jak potwierdzić,że 4* to raczej słabe ;( życzę super towarzystwa i wtedy wyjazd bedzie udany!:)tak jak mój:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
msmimm Re: Aqua Blue Hurgada 03.01.08, 22:22 to swietnie ale nie na tym polegaja udane wakacje zeby zastepowac marna obsluge kiepskie jedzenie i nieciekawe towarzystwo (ogolno hotelowe) wyjatkiem w postaci ,tak jak w tw przypadku,super towarzystwa bo to jest wartosc dodana ktora nie zmienia kiepskiej oceny tego hotelu(te 4 to rzecz jasna zart z mojej strony) radze scanowi jak najszybciej wycofac ten kiepski hotel z oferty;) zawsze polecam to biuro bo i tym razem z ich strony bylo wszystko ok ale pakowanie sie w niego to blad Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Aqua Blue Hurgada 04.01.08, 09:08 Przecież napisałam, że hotel taki sobie,a że miałam udane wakacje to też prawda i była to zasługa między innymi towarzystwa :-) nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Każdy sobie sam wybiera hotel i jak się okazuje, że jest marny to trzeba cieszyć się i znajdować inne fajne rzeczy żeby urlop był udany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: Aqua Blue Hurgada 04.01.08, 09:14 Ja byłam bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu, ale to było w czerwcu 2006r. Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii nie wybrałabym go ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Aqua Blue Hurgada 04.01.08, 09:29 No to warto było czekać na Exima bo też chcieliśmy wybrać Aqua Blue ze Scana ze względu na cene ale teraz wybraliśmy Hiltona Long Beach za te same pieniądze (różnica 300 zł na 3 os)i mam nadzieje że dobrze wybraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Aqua Blue Hurgada 04.01.08, 09:54 Co prawda Long Beach do sieci Hilton należy dopiero od niewiele ponad trzech lat i do standardu tej sieci mu jeszcze troszke(co raz mniej) brakuje, to porównania do Aqua Blue nie ma żadnego, niebo a ziemia. Jestem pewien że będziesz zadowolony. A tak przy okazji jak będziesz w Hurghadzie to podjedź i zobacz choćby samo położenie Aqua to odetchniesz z ulgą że wybrałeś Hilton LB. Odpowiedz Link Zgłoś
beataz4 Re: Aqua Blue Hurgada 04.01.08, 09:34 No to fajnie, jak zwykle zdania są podzielone. Ale raczej wolę wiele negatywnych opinii przed i mile się rozczarować (oby tak było !!!), niż zachwalanie przed i potem żałować. Pozdrawiam wszystkich wyruszających latem i zimą do tego hotelu, nastawić pozytywnie się trzeba i tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś