Gość: kasia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 21:11 Czy ktos byl w hotelu Sunrise Hurgada? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Sunrise Hurgada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 00:32 Podbijam, czy nadal zero odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpakiela Re: Sunrise Hurgada IP: *.acn.waw.pl 10.09.03, 08:42 Też szukałem informacjii na temat tego hotelu, Na forum nieuzyskałem żadnej odrowiedzi. Ale może troche faktów: "Sunrise Hurgada ****" to były "Holiday Inn", Połorzony jest niedaleko nowego centrum Hurghady, okolice hotelu "Safir". (ja jadę pod koniec września) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sunrise Hurgada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 23:19 to daj znać jak wrócisz, jak było:) Ja wybieram się tam w grudniu. Jedziesz może z Ecco? Pozdrawiam i udanych wakacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Sunrise Hurgada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 10:56 Jezeli jedziesz do Sunrise palacio to bylem tam tydzien temu i jestem zadowolony , Hotel super , Tylko bylem z OASIS i biuro jest do bani , Wykrecili nas na jeden dzien i rezydent jest wogole nie kompetentną osoba , Ale reszta SUPER. Pozdrawiam . Mati. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpakiela Re: Sunrise Hurgada IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 16:28 Dokładnie tak jadę z ECCO(tylko oni mają ten hotel w ofercie),z tego co się dowiedziałem hotel jest w porządku (B.P. też), a jak będzie to się okaże;). Dam znać po powrocie. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sunrise Hurgada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 17:31 Dzięki Udanego urlopu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Sunrise Hurgada IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 17.09.03, 10:47 Sunrise Hurghada to dawny Holiday Inn, Sunrise Palacio to z kolei dawna Tropicana. Z tego co się dowiadywałam, to Sunrise Hurghada jest po prostu OK. stracił już co prawda dawną świetność (wtedy holiday Inn go odsprzedał) ale jest porządny. Bez rewelacji, przeciętny hotel w centrum (a dla wielu osób to plus). jeśli chodzi zaś o Palacio - to o nim jak dotad same dobre opinie, szkoda że jest taki drogi :-( no ale wygląda na to ze to jest porządne 5* więc jedno = drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof,Aga Re: Sunrise Hurgada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 20:54 My jedziemy 25.09.2003r,do Hotelu Sunrise-dawny Tropicana na tyg.osoby wyjeżdzające w tym lub podobnym terminie prosze o kontakt.Telefon 075-7213790 lub 602466047 GGnr :1829759 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Sa 3 Sunrise w Hurghadzie IP: *.energis.pl 17.09.03, 22:32 1. Sunrise Hurghada (Sunrise Holiday) przy hotelu Safir i El Tabia (the Chill) - Sheraton Road 2. Sunrise Select Village Road 20 km od centrum hurghady (droga na Safage) 3. Sunrise (Tropicana ) w Dahar, przepieknie polozony na morzu (doslownie) na wysepkach. Odpowiedz Link Zgłoś