szakal1241 06.01.08, 20:29 witam mam pytanie o hotel millenium w sharam ogólnie wyżywienie obsługa sam hotel proszę o wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
15tolka15 Re: sharam millenium 06.01.08, 20:41 Za to kase to nie ma czego sie spodziewac.Jedynie wiem ze pokoje sa ok.Na plazy bedzie wialo,bylam w tym okresie tylko hotel czy dwa obok.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
nikola80 Re: sharam millenium 06.01.08, 21:31 > Za to kase to nie ma czego sie spodziewac.Jedynie wiem ze pokoje sa ok. A może najpierw warto byłoby pomieszkać w tym hotelu a nie wydawać taką opinie w ogóle tam nie przebywając?? Szakal1241 tutaj masz link do postu, w którym kiedyś opisywałam ten hotel. Moim zdaniem, zresztą nie tylko moim bo po mnie już kilku moich znajomych też tam było, to super hotel, więc myślę że to bardzo dobry wybór. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=67950065&a=67950065 Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 do nicola80 06.01.08, 23:31 Czytalam twoj opis hotelu i nie twierdze ,ze jest be.Tylko wiem,ze hotele te super nie maja tak niskich cen.Zdania ludzi ktorzy tam byli sa podzielone.Wiem,ze ta pora roku nie jest idealna na ten rejon.Bedzie mocno wialo.Hotel nie ma podgrzewanego basenu to tez duzy minus.Reszta moze byc ok.Mnie skusila cena zreszta szokujaca.Fajne zdjecia masz z tego hotelu.Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
yendras0 Hotel Millennium w Sharm el Sheikh 07.01.08, 20:10 Byłem w Millennium półtora miesiąca temu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=72654480&v=2&s=0 Na fotki zapraszam do Onetu: foto.onet.pl/404zh,0oi5s5co004w,u.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Hotel Millennium w Sharm el Sheikh 07.01.08, 22:02 wiele pisza na stronie hotelu miałam pracownice na study tam w czerwcu .... przywiozła mi materiałów milion ton ... na kilku ulotkach pisze heated pool .... i to by było tyle odnosnie tego co pisza z co jes w realu w sobote zadzwoniłam do hotelu - bo mnie juz drażniły sprzeczzne info ... "yes we have hited pul but not redy. will be redy sun"... mam nadizeje ż ebyki dobrze napisałam ;) wiem już wiec na bank że jeszcze go nie podgrzewają - i na razie chyba nie będa :D załamka z nimi tak na poważnie. Hotel spox Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
yendras0 Re: Hotel Millennium w Sharm el Sheikh 07.01.08, 23:19 Link do zdjęć posklejał się - wysyłam ponownie. Hotelu na tych zdjęciach nie widać - ale polecam szczerze ! foto.onet.pl/404zh,0oi5s5co004w,u.html Odpowiedz Link Zgłoś