agnes.ole 21.01.08, 12:42 WITAM CZY KTOś Z WAS BYł NA DISCO W SHARMIE? JAKIE Są CENY WEJśCIóWEK NP DO "PASHY" I ILE NP KOSZTUJE PIWO ? ZADAJE TE PYTANIA BO MUSZę WYLICZYć SOBIE ILE KASY POWINNAM WZIąć ZE SOBą NA TYGODNIOWY WYJAZD POZDRAWIAM AGA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telegram29 Re: dyskoteki w sharm 21.01.08, 13:20 Do Paschy wstęp kosztował tyle, ile akurat miał ochotę zaśpiewać Ci naganiacz: w przedsprzedaży od 25 do 40 dolców, w zależności od dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.ole Re: dyskoteki w sharm 21.01.08, 13:55 dzięki to niezle sobie liczą a chociaż opłaca się tam wejść? czy mogłyś polecić jeszcze jakieś fajne dyskoteki w sharmie ile np kosztuje piwo w pashy? Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: dyskoteki w sharm 22.01.08, 00:33 heja w listopadzie bylam w sharm a na disco sie chodzilo do Hard Rock Cafe - 100LE (chyba wejsciowka) nie wiem dokladnie bo nie placilam ale tyle slyszalam i na disco w pianie w Pacha wejsciowka 150 LE w tym drink free, a piwo , o ile dobrze pamietam, 30 lub 40 LE i to Heineken maly!!! wieczorami w Old Market na skalkach byly zawsze pokazy fakirów, wystepy tanczerzy i Dj potem gral i tam obok na skalkach bar byl pozdrawiam edit Odpowiedz Link Zgłoś
matzk Re: dyskoteki w sharm 22.01.08, 17:04 Witam ! Ja byłem na 2 imprezach w okolicy sharm. W PACHA i placilem 30$ (dokł nie pamietam) razem z transportem na impreze i powrot do hotelu. A druga impreza to koło hotelu Al Weila La Weila ( cos takiego), tez fajna na swiezym powietrzu, wielki telebim i puszczali piane ;). Na obu imprezach bardzo mi sie podobalo. w Pachy w cenie masz jeden drink, a w tej drugiej mozna sobie wyjsc na zewn. kupic piwo ( o wiele tansze) bo srodku Heineken kosztowal ok. 9 $. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś