Gość: porzeczka IP: *.chello.pl 20.08.03, 14:41 Rewelacja.Polecam. Pokoje duże , jedzenie dobre, morze ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 213.17.236.* 20.08.03, 14:54 JAde w sierpniu do goldena. Czy mogłabyś podzielić sie zwoimi wrazeniami dotyczacymi plazy morza , basenów terenu hotelu , wycieczek fakulatywnych. Jakies rady przestrogi itp.. Dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 20.08.03, 21:01 Mieszkałam w bungalowie a nie w głównym budynku. Uważam,że był to dobry wybór.Miałam blisko do morza,.Odradzam basen, gdyż jest tam bardzo dużo małch dzieci i jest strasznie duszno, a nad morzem jest bardzo przyjemnie. Odradzam wycieczki z biura Alfa Star, bo są drogie. łepiej dogadywać się z Arabami na miejscu. Jedzenie jest bardzo dobre, duzy wybór, na problemy żołądkowe polecam nasz polski laperamid - mi pomógł. jakby coś jeszcze to proszę pytać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 213.17.236.* 21.08.03, 11:43 Dziekuje za odpowiedz. Czy sa jakies rafy niedaleko plazy hotelowej? Czy skoro golden jest taki wielki to czy jest wielki tlok na "stołówce"? zauważylas godziny w ktorych jest mniej ludzi? W 5* hotelu drogie sa napoje do posiłków? Czy na plazy jest duzo lezakow czy rano trudno o miejsce na plazy jak i przy basenie? Ogolnie czy hotel jest przyjemny? Jak daleko do centrum i po ile busiki za osobe? Pozdrawiam i prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 21.08.03, 19:11 woda 5 funtow, cola 6 funtów-w restauracji. Ja lezaki na plazy zajmowałam około 9 rano,bo póżniej mógł być problem. Na basenie ludzie lezaki zajmowali wcześniej .Na kolacji najmniej ludzi jest o 19, a na śniadaniu około 9.Po picie najlepiej jechać do miasta 2funty przejazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 213.17.236.* 22.08.03, 11:22 A co z rafami i kolorowymi rybkami? sa jakies niedaleko brzegu? A czy masz jakies info na temat hotelu El samaka ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 22.08.03, 12:06 rafa bardzo słaba, ale mozna wynająć łódkę i poplynąc dalej i ponurkować. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 217.8.174.* 20.08.03, 15:25 Witaj Porzeczko, mam wielką prośbę wybieram się już niedługo do Golden 5 a naczytałam się tylu złych opinii nt. tego hotelu że jadę "z duszą na ramieniu". Prosze rozwiej moje wątpliwości czy słusznie wybrałam, opisz hotel i okolice. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.wroc.zigzag.pl 20.08.03, 17:15 no i fajnie! a tak się martwiłaś przed wyjazdem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 12:53 Powiedz jeszcze czy daleko jest na stolowke z tych bungalowow i jakie warunki sa w tych bungalowach (takie same jak na zdjeciu w katalogu)w jak ogladalem zdjecia to w niekturcyh widac dos durze szpary w dzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 22.08.03, 19:59 pokoje bardzo duże i czysto. Umnie nie było żadnych dziur. Z mojego bungalowu do stołówki było 3 min. a nad morze 2 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś