Dodaj do ulubionych

Wrócilam dzisiaj z Golden 5

IP: *.chello.pl 20.08.03, 14:41
Rewelacja.Polecam. Pokoje duże , jedzenie dobre, morze ciepłe.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 213.17.236.* 20.08.03, 14:54
      JAde w sierpniu do goldena. Czy mogłabyś podzielić sie zwoimi wrazeniami
      dotyczacymi plazy morza , basenów terenu hotelu , wycieczek fakulatywnych.
      Jakies rady przestrogi itp.. Dzieki bardzo
      • Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 20.08.03, 21:01
        Mieszkałam w bungalowie a nie w głównym budynku. Uważam,że był to dobry
        wybór.Miałam blisko do morza,.Odradzam basen, gdyż jest tam bardzo dużo małch
        dzieci i jest strasznie duszno, a nad morzem jest bardzo przyjemnie. Odradzam
        wycieczki z biura Alfa Star, bo są drogie. łepiej dogadywać się z Arabami na
        miejscu. Jedzenie jest bardzo dobre, duzy wybór, na problemy żołądkowe polecam
        nasz polski laperamid - mi pomógł. jakby coś jeszcze to proszę pytać.
        Pozdrawiam.
        • Gość: maciej Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 213.17.236.* 21.08.03, 11:43
          Dziekuje za odpowiedz.
          Czy sa jakies rafy niedaleko plazy hotelowej?
          Czy skoro golden jest taki wielki to czy jest wielki tlok na "stołówce"?
          zauważylas godziny w ktorych jest mniej ludzi? W 5* hotelu drogie sa napoje do
          posiłków?
          Czy na plazy jest duzo lezakow czy rano trudno o miejsce na plazy jak i przy
          basenie?
          Ogolnie czy hotel jest przyjemny?
          Jak daleko do centrum i po ile busiki za osobe?
          Pozdrawiam i prosze o odpowiedz.
          • Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 21.08.03, 19:11
            woda 5 funtow, cola 6 funtów-w restauracji. Ja lezaki na plazy zajmowałam około
            9 rano,bo póżniej mógł być problem. Na basenie ludzie lezaki zajmowali
            wcześniej .Na kolacji najmniej ludzi jest o 19, a na śniadaniu około 9.Po picie
            najlepiej jechać do miasta 2funty przejazd.
            • Gość: maciej Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 213.17.236.* 22.08.03, 11:22
              A co z rafami i kolorowymi rybkami? sa jakies niedaleko brzegu?
              A czy masz jakies info na temat hotelu El samaka ?
              Pozdrawiam
              • Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 22.08.03, 12:06
                rafa bardzo słaba, ale mozna wynająć łódkę i poplynąc dalej i ponurkować.
                pozdrawiam.
    • Gość: Asia Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: 217.8.174.* 20.08.03, 15:25
      Witaj Porzeczko,
      mam wielką prośbę wybieram się już niedługo do Golden 5 a naczytałam się tylu
      złych opinii nt. tego hotelu że jadę "z duszą na ramieniu". Prosze rozwiej moje
      wątpliwości czy słusznie wybrałam, opisz hotel i okolice. Z góry wielkie dzięki.
      Pozdrawiam,
    • Gość: iwka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.wroc.zigzag.pl 20.08.03, 17:15
      no i fajnie!
      a tak się martwiłaś przed wyjazdem.
      pzdr.
    • Gość: Marko Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 12:53
      Powiedz jeszcze czy daleko jest na stolowke z tych bungalowow i jakie warunki sa w tych bungalowach (takie same jak na zdjeciu w katalogu)w jak ogladalem zdjecia to w niekturcyh widac dos durze szpary w dzwiach.
      • Gość: porzeczka Re: Wrócilam dzisiaj z Golden 5 IP: *.chello.pl 22.08.03, 19:59
        pokoje bardzo duże i czysto. Umnie nie było żadnych dziur. Z mojego bungalowu
        do stołówki było 3 min. a nad morze 2 pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka