Gość: samanti IP: *.arbuzowa.2a.pl 20.08.03, 15:55 odpowiem na sensowne pytanka dotyczące wczasów w egipcie. pytać śmiało!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krabe wróciłam IP: *.lanet.wroc.pl 20.08.03, 22:30 napisz gdzie byłaś, w hurghadzie czy na synaju? w jakim hotelu? z jakim biurem? i czy trafiłaś do tego hotelu co planowałaś czy też były zmiany hoteli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMANTI Re: wróciłam IP: *.arbuzowa.2a.pl 21.08.03, 18:02 BYŁAM W HURGHADZIE W HOTELU HORE PALACE, WSZYSTKO BYŁO ZGODNIE Z PLANEM ŻADNYCH PRZYKRYCH ZMIAN , EXIM TO DOBRE BIURO WSZYSTKO BYŁO NA CZAS WYCIECZKI MAJĄ W DOBRYCH CENACH, PRZEWODNIKÓW SPOKO, EGIPT JEST FAJNY I PEŁNY ŻYCIA POLECAM, POZDRAWIAM, MIŁYCH WAKACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: wróciłam IP: *.net.milek.com.pl / 192.168.2.* 22.08.03, 14:50 Z Twojej wypowiedzi wynika, że dobrze się bawiłaś. Bardzo się cieszę:), że nasza korespondencja nie poszła na marne:) (przynajmniej taką mam nadzieję:)). POzdrawiam An Odpowiedz Link Zgłoś