Dodaj do ulubionych

Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio??

17.03.08, 13:17
Witam
Zamierzam wykupic wycieczkę do hotelu Pyramisa Blue Lagoon,czytałem opienie na
temat tego hotelu na wakacjach i zauważyłem że czym nowsze opinie tym lepsze.
Zreszta można się było tego spodziewać bo jest to dość nowy hotel. Mam pytanie
do osób, które ostatnio tam były lub słyszały najświeższe opinie o tym hotelu
żeby podzieliły sie swoimi wrażeniami. Będe wdzięczny za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • dzidzikk Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 18.03.08, 10:12
      mnie również interesuje ten hotel dołączam sie do prośby o info na jego temat!!!!!
    • robroy2 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 25.03.08, 10:10
      Odnawiam wątek, może ktoś ostatnio wrócił....
      • atobjasz Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 14.07.08, 20:02
        Witam,
        ja byłam w Egipcie w hotelu Piramisa blue Lagon na poczatku czerwca
        tego roku...jestem bardzo zadowolona nie tylko z obsługi, która
        bardzo mi pomogła, ale i także z samego hotelu, jedzenie jest
        znakomite, są fajni ludzie i w ogóle jest wspaniale. jedyne czego
        nie wolno tam robć to pić napoji z lodem, bo w Egipcie jest inna
        flora bakteryjna. Nie wierzcie tym, którzy piszą,że dobre opinie o
        tym hotelu piszą ludzie z biura podróży, bo to nieprawda....W tym
        akurat hotelu bardzo lubią Polaków.
        Nie zastanawiajcie się nad wyborem za długo:) ja sama jeszcze w tym
        roku zamierzam tam wrócić...i do tego właśnie hotelu.
        Pozdrawiam
    • junaa Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 19.04.08, 11:14
      Wróciłam wczoraj:) bardzo polecam!!!
      • bzium777 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 20.04.08, 11:02
        A może coś więcej?? :p jak pokoje?? Posiłki itp. :) Jadę do tego hotelu w
        sierpniu i bardzo chciałabym znać opinie na jego temat...
        • junaa Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 20.04.08, 13:54
          Nowy hotel, wygodne, b. czyste pokoje z niebieskim wystrojem:)
          (lodówka,telewizor itd). Obsługa b. miła, nienachalna. Kilka
          basenów, dużo leżaków, plac zabaw dla dzieci, zaopatrzony dobrze
          bar, b duzo różnorodnego jedzenia w dogodnych porach:)
          Dojazd do plaży b dogodny, 2 min hotelowym busikiem. Plaża ok, dużo
          leżaków, parasoli, bar hotelowy.
          Hotel oddalony od centrum Hurghady kilkanascie min busem (ok. 5 le w
          dwie strony) lub taksowką (ok 15 le w jedna stronę).
          Idealny do spokojnego odpoczynku, ale............ jedyny minus Dosyć
          dużo Rosjan!!!!!!!!!!!!!!!
          jezeli w kwietniu tam jest tak upalnie, to ja sobie nie wyobrażam
          urlopu w jeszcze cieplejszych miesiącach!
          poza tym koniec języka za przewodnika:)

if any questions, ask, please
          • mariol37 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 14.07.08, 21:58
            Byłam w czerwcu i już tęsknię! bardzo fajny hotel ,zasłużone 5*,mila atmosfera,
            uczynni ale nie nachalni pracownicy.czysto,czasami tylko brakuje szklanek do
            kolacji(ale pewnie już dokupili),animacja właściwie cały czas i w hotelu i na
            plaży.do plaży busik co 30 min,lub czeskiej jeśli jest potrzeba.3 baseny,plac
            zabaw,disco,dużo jedzenia i nadmiar słodyczy. Jak ja byłam to 70% to Polacy.POLECAM
    • agat_kam Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 21.04.08, 10:44
      ja odradzam, exim sprzedaje go jako hotel 5*, a tak naprawdę ma tylko 4*, pokoje
      owszem ładne, ale jedzenie i restauracja tragedia poniżej 3*, lobby bar też nie
      więcej niż 3*

najlepiej wybrać hotel przeczytawszy opinie na holidaycheck, ja niestety nie
      mogłam wybrać hotelu bo byłam na objazdówce. Ogólnie, triada i Exim bardzo
      zawyżają kategorie i lepiej moim zdaniem wypadają ich hotele 4*.
      • junaa Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 23.04.08, 17:28
        Hmm. może byliśmy w dwóch róznych hotelach:)
        ja zastrzeżeń nie mam, byliśmy tam kilka dni, cieszyliśmy się
        Egiptem, atmosferą i żadnych uchybiemń odnośnie hotelu nie
        zuważaliśmy, nawet jeżeli takowe były jak twierdzisz.

A Egipt swoją drogą, jest cudowny, nie był to mój pierwszy wyjazd
        tam i mam nadzieje, że nie oststni!!!
    • miras202 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 24.07.08, 14:16
      Katastrofa! Budynki nowe i tyle dobrego. Jedzenie oszczędne. Brakuje pod koniec posiłków niektórych potraw. Brakuje alkoholi i coli. Pokoje malutkie. Brak fizycznej możliwości dostawki, dzieci muszą spać na łóżku z rodzicami. "Tarasy" 1m na 1 m. Do plaży jeździ się busem pod prąd.Opóźnienie busów do 15 min.Pokoje nie są sprzątane codziennie.Za parasolkami na plaży bałagan budowlany.Ulubione zajęcia "animatorów? ... turystek wieczorami na leżakach przybasenowych na oczach dzieci, wrzucanie ich w ubraniach i z komórkami do basenu, pokazywanie dzieciom
    • miras202 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 24.07.08, 14:18
      cd. "fuck you", przeklinanie przy dzieciach po polsku (celowo), kradzież
      polakom piłki, szydzenia i dążenie do kontaktu z wczasowiczkami. Epidemia zemsty
      faraona.
      • lumpy88 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 31.07.08, 14:06
        oj to chyba byliśmy w dwóch różnych hotelach.
        dla mnie Pyramisa Blue Lagoon to raj na ziemii, ma wszystko czego
        trzeba. Jedynym minusem może być duża odległość od morza, ale busik
        podwozi spod recepcji pod sam leżak na plaży.
        Ktoś tu pisał o małej ilości jedzenia- wielka BZDURA,
        przyjechaliśmy z rodzinką do hotelu o 23.00 a nadal pojemniki były
        pełne ciepłego, pysznego jedzonka, każdy znajdzie coś dla siebie, a
        to, że mało owoców, to pewnie dlatego, że nikt ich nie chce jeść, bo
        boją się zemsty.
    • snurek11 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 24.07.08, 18:09
      w Pyramisie będzie terasz remont
      • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 25.07.08, 18:46
        a czego dokładnie będzie remont?? skąd masz takie wiadomości??
    • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 26.07.08, 09:13
      snurek11 - możesz powiedzieć, skąd wiesz o remoncie w tym hotelu???
    • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 26.07.08, 17:27
      napisałam do hotelu i to nie prawda , że ma być tam jakiś remont!!
      • rudaw11 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 27.07.08, 22:20
        kto jeszcze tam będzie wypoczywał z Was w sierpniu? Ja wybieram się
        tam z rodzinką (2+2) 07 sierpnia. Mam nadzieję, że jeżeli będą nawet
        jakieś minusy to i tak będziemy się dobrze bawić! Pozdrawiam
        wszystkich!
        • crowm Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 28.07.08, 08:41
          Bede tam z narzeczona i kilkoma znajomymi. wylot 08.08 z KRK, pobyt do 22.08
          pozdrawiam
          • pobrykalski Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 28.07.08, 16:14
            ja bede tam z rodzina od 15 sierpnia.Czy reczniki na basen sa za darmo?
            • mariol37 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 28.07.08, 20:58
              za darmo, za darmo i na plaże tez.
              • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 08:56
                a czy wieczorem można kąpać się w basenie lub przy nim posiedzieć??( pytam z ciekawości, bo znajomi w innym hotelu mogli) :)
              • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 08:58
                Niestety wróciliśmy w sobote 26.07. było super, nie wiem dlaczego
                pojawiają się tu takie nie przychylne opinie , a może byliście w
                innym hotelu? Hotel ma 4 *, właśnie trwają starnia o nadanie
                5*,hotel jest nowy ma 1,5 roku, obsługa jest barzdo miła.
                Jedzenie głównie europejskie dla Nas za mało owoców ale to nie duży
                problem wsiada się do taxsówki za 2-3 $( nie więcej )jedzie po
                arbuzika i cała impreza kosztuje 10 pln.
                Nie spotkaliśmy osoby która by nie przechodziła słynnej ZEMSTY
                FARAONA, na miejscu trzeba sobie kupić Antinal (jedna tabletka co 6
                godz.), mnie osobiście choroba trzymała dobe.
                Przy zakwaterowaniu dostaje się karty służące do wymiany na ręczniki
                basenowe. Pokoje są bardzo czyste wyposażne w klimatyzacje, sejf,
                tv, suszarka do włosów . Codziennie jest wymieniana pościel ,
                ręczniki.
                Odradzam kupowanie Safari i nurkowania od polskich rezydentów.
                Triada nurkowanie 75-80 $ jedno zejście 30 min., znaleźliśmy polskie
                centrum nurkowe za 40$ dwa zejścia po 25 min. Safari z Triady 55$ od
                sprzedawców chodzących przy basenach 40$.
                Naprawde było super z czystym sumieniem polecam ten hotel, jeżeli
                ktoś ma jakieś pytania to odpowiem.
                • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 09:13
                  czy można się wieczorem kąpać w basenie lub przy nim posiedzieć na leżakach?? ile kosztuje busik w jedną stronę na plażę?narazie nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale jak masz jeszcze jakieś rady to będę wdzięczna :)
                  • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 09:22
                    czy można się wieczorem kąpać w basenie lub przy nim posiedzieć na leżakach?? ile kosztuje busik w jedną stronę na plażę? a jak z leżakami- trzeba jakoś wcześniej rezerwować???narazie nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale jak masz jeszcze jakieś rady to będę wdzięczna :)
                    • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 09:50
                      Busik na plaże kursuje co 15 min. i jest bezpłatny, jeżeli chodzi o
                      kąpiel w basenie to można do około 20-stej, nie ma problemu żeby
                      leżeć na leżakach przez całą noc i patrzyć na gwiazdki :)albo zrobić
                      sobie małe party..., Po kolacji organizowane są animacje, pokazy na
                      scenie przy basenach.
                      • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 09:58
                        Agata widziałam że ktoś napisał o remoncie, potwierdzam nie ma
                        remontu , hotel jest naprawde ładny
        • karmelka85 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 21:32
          witam!!! ja jade do tego hotelu 9 sierpnia na dwa tygodnie i powiem szczerze ze
          po przeczytaniu opinii na temat tego hotelu na www.egipt.pl strasznie sie boje
          tego wyjazdu
        • aniaz0 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 03.08.08, 23:27
          Witam,ja tez z rodzinką (córka 13 lat) i znajomymi lecimy 7.08 z
          Łodzi.Ciekawa jestem w jakim wieku są wasze dzieci i czy lecicie też
          z Łodzi czy ze Szczecina?Moze zobaczymy sie w samolocie do
          zobaczenia,pozdrawiam. :)
    • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 09:54
      a jest konieczność rezerowania leżaków rano? a jeśli tak to jak wcześnie??
      • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 10:06
        najlepiej się dogadac z jakąś parką i wstawać na zmiane, leżaki
        trzeba rezerwować najlepiej od 7-8 rano, tzn. wstajesz kładziesz
        ręcznik i idziesz dalej spać do pokoju. My zrobiliśmy troszkę
        inaczej zagadaliśmy z jednym z chłopaczków od leżaków i nam
        codziennie zajmował
        • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 10:10
          dzięki za odpowiedź, a daliście mu coś czy tak po prostu wam zajmował??
          • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 11:48
            daliśmy mu na koniec ale to zależy tylko od Was ile i kiedy. Przy
            sprzątaniu pokoju w zwyczaju jest zostawienie 1$.
    • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 13:29
      rozumiem, że tego $ za sprzątanie pokoju zostawia się codziennie?
      • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 14:12
        Tak 1$ zostawia się codziennie, dla Nas to może być śmieszne, ale ci
        co sprzątają bardzo mało zarabiają albo ich wynagrodzeniem jest
        tylko to co sie im zostawi - to są informacje od Naszej
        przewodniczki z rejsu po Nilu. Jak się wyjedzie poza Hurgade w głąb
        Egiptu biede widac na każdym kroku, najbardziej szkoda biednych
        dzieci, to smutne ale prawdziwe ...
        • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 14:23
          oki, chciałam się upewnić :):)a byłaś na jakiejś wycieczce fakultatywnej?? jeśli tak to z jakiego biura?? bo my zastanawiamy się między Sonią a Kay
          • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 14:45
            Jeżeli będziecie na pobycie 2 tyg. to napewno do Kairu ale na dwa
            dni na jeden dzień sie nie opłaca, do Kairu się jedzie autokarem 6 h
            w jedną strone, zobaczycie piramidy , sfinksa, garnki i się wraca.W
            Kairze jest co zwiedzać napewno muzeum z sześcioma mumiami i
            oczywiście największy bazar na świecie z ilością ludzi tyle co cała
            Warszawa -robi wrażenie. Drugą miejscowoscia jest Luxor , światynia
            Luxor-ska, Karnak, Dolina króli, Kolosy i światynie. My byliśmy na
            rejsie a więc mieliśmy codziennie wycieczki od Luxoru do Asłanu.
            Kair sobie odpusciliśmy na nastepny raz, chcieliśmy troszke poszaleć
            w Hurgadzie nurkownie , safari, motorówka, balon , narty wodne. W
            sumie za mało czasu najlepiej się podobało nurkowanie super
            przeżycie, rybki mają takie kolory...
            • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 15:12
              Jezeli chodzi o wode, codziennie na osobe przypada butelka wody do
              odebrania w barze Marina na terenie hotelu, zaznaczam woda do
              spożycia tylko butelkowa nie wolno pić nawet przy myciu zebów nie
              używamy kranówki! Poza tym do picia wszystkie napoje, trunki od
              whiski do coli za darmo.
              • agaaa78 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 15:25
                dzięki wielkie za podpowiedzi.
                • mon1313 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 30.07.08, 15:34
                  życze udanego wypoczynku i super zabawy :)
                  • crowm Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 31.07.08, 22:35
                    a mnie zastanawia co robicie ze swoimi aparatami na plazy idac do wody? nie
                    wyobrazam sobie zostawic lustrzanki na plazy nawet dobrze przykrytej
                    • nektarian Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 04.08.08, 02:21
                      Byłabym wdzięczna za odpowiedzi na następujące pytania:
                      1. domyślam się, ze przy meldowaniu należy wyposażyć paszport w
                      odpowiednia kwote,zeby otrzymac pokoj z atrakcyjnym widokiem (btw:
                      czy owa laguna o ktorej pisza w swoich ofertach biura podrozy,
                      rzeczywiscie istnieje?sa pokoje z widokiem na nia?) - jaka to ma byc
                      orientacyjnie kwota?
                      2. ile kosztuje wynajecie sejfu ?
                      3. ile kosztuje przedluzenie doby hotelowej? <chodzi mi o dzien
                      wylotu, zeby nie koczowac w holu>
                      • gogi4 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 05.08.08, 13:52
                        Witam!
                        Do paszportu nic nie trzeba wkładać ponieważ wszystkie pokoje mają
                        widok w jedną stronę. Na stronę zewnętrzną są korytarze.
                        Sejf jest gratis
                        Moja znajoma przedłużała dobę i zapłaciła 50 euro, ale druga znajoma
                        dogadała się z ludźmi, którzy jeszcze zostawali na parę dni, że
                        zostawi u nich walizki. Cały dzień korzystała z basenów a na obiad
                        poszła do knajpy i zapłaciła za niego 3,5 euro. Także nie wiem czy
                        opłaca się przedłużać dobę. Ja osobiście zamiast przedłużać
                        wybrałabym się na jakąś wycieczkę a bagaże do przechowalni
                        (darmowej). Proponuję aqua park lub nurkowanie. Zapłacicie 50
                        dolarów tj 35 euro i tam macie wyżywienie.
    • gogi4 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 05.08.08, 13:36
      Ja byłam w tym hotelu w czerwcu 2008 i bardzo mi się podobał.
      Obsługa i atmosfera super. Jedzonko też. Jest bardzo duży wybór
      potraw tak więc każdy znajdzie coś pysznego dla siebie. Pokoje
      bardzo czyste i ślicznie urządzone. 3 potężne baseny. A co
      najważniejsze obłożenie turystów w porównaniu z innymi hotelami
      bardzo małe. Także każdy ma swoj leżaczek. Na basenie często zdarza
      się tak, że jest się w nim samemu. Animatorzy boscy. I tu
      pozdrowienia dla Shakira i Midy.
      • mariol37 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 05.08.08, 19:49
        a Dina?chyba zapomiales o Dinie,shakira super.pozdrawiam
    • iburka Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 08.08.08, 09:10
      Jak wygląda tam sprawa napiwków? Komu, kiedy i ile?
    • kat466 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 11.08.08, 20:25
      Witam, byłam w Pyramisie w kwietniu. Przed wyjazdem naczytałam sie okropnych komentarzy i nie wiedziałam czy słusznie wybrałam ten hotel. Jak sie później okazało - bardzo słusznie. Potwierdziłam sie tylko w przekonaniu, ze zawsze znajdzie się jakiś problemowiec, któremu coś nie pasuje.
      Hotel w Polsce raczej nie dostałby 5* ale myśle że 4 na pewno. Trzeba się liczyć z tym, że w różnych krajach są różne wymogi. Pokoje są dwuosobowe z podwójnym łóżkiem lub z dwoma pojedynczymi. Nie wiem jak inne, ale mój pokój był codziennie sprzątany i przyozdabiany płatkami kwiatów i figurkami zrobionymi ze zwiniętego ręcznika na łóżku (np. serce, łabędź)-zaznaczam-bez napiwków. Napiwek za cały pobyt zostawiłam ostatniego dnia. W pokojach jest telewizor, lodówka, suszarka w łazience, klimatyzacja.
      Obsługa jest bardzo miła, jedzenie smaczne, na jedną osobę przypada dziennie 1,5 litrowa butelka wody - radze używać tej wody do mycia zębów zamiast kranówki. Z doświadczenia wiem, że nie kończy się to wesoło. Natomiast nie słyszałam od nikogo kto był z naszą wycieczką, żeby ktoś się źle poczuł po napojach z lodem w hotelu. Uważam, że spokojnie można sobie pozwolić na lód, ale tylko w hotelu. Na mieście używają kranówki do robienia lodu.
      Przy zakwaterowaniu, każdy dostaje "towel card", którą się wymienia na ręcznik nad basenem lub na hotelowej plaży.
      Nad basenem codziennie są gry, zabawy i pokazy dla dzieci, a późniejszym wieczorem dla dorosłych. 80% mieszkańców hotelu to Rosjanie, może 15%-Polacy i reszta. Codziennie są hotelowe dyskoteki, fakt ze nie za ciekawe. Polecam kluby w centrum Hurghady.
      Wypada przygotować bagażowemu, który zaciągnie walizki do pokoju 1$ czy 2$. 2$ = 10 funtów egipskich. Taksówki z tyłu hotelu są tańsze (10-15 funtów do centrum), przed głównym wejściem 20 funtów i nie chcą się targować.
      Hotel naprawdę godny polecenia.
      Miłego pobytu!

• turysta1111 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 02.09.08, 15:12
        Witam własnie zarezerwowoałem wymarzone wczasy czy takie będą?
        własnie czytam forum i się zastanwiam czy Pyramisa Blue Lagoon jest
        tak tragicznie jak pojawiają się opinie czy wrócił ktoś ostanio
        ogolnie po przeczytaniu kilku opini lekko się podłamałem..
        • turysta1111 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 02.09.08, 20:51
          Wrócił ktoś ostatnio proszę o opinie?
          • pobrykalski Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 03.09.08, 10:43
            ja wrociłem z tego hotelu 29 sierpnia.W zeszłym roku byłem w el palacio i to
            było niebo a ziemia!!!Piramisa jest do bani,jedzenie niezbyt smaczne,animatorzy
            całkiem do bani,lezaki zajac to o 7 trzeba wstac i pilnowac bo reczniki
            kradna!!!I te ich plastikowe kubeczki na napoje!!!Jedyny plus to pokoje sa ładne
            i czyste(dobrze dac w paszport dyszke to na parterze z tarasem dostaniesz
            • miguelgazza Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 06.09.08, 00:39
              Wróciłem 4 września i co ty za głupoty piszesz, hotelik naprawdę godny
              polecenia, jak zaaszczedzales na 5 $ (raz dalem) zeby dac basenowemu to bys mial
              codziennie lezaczek z reczniczkami zarezerwowany :), a co do plastykowych
              kubeczkow to normalne ze daja na terenie basenu czy na plazy (pomysl co by bylo
              jakbys zbil szklanke), do stolika jak poprosilem dawali w szklance, jedyny minus
              to plaza że trzeba busikiem okolo 7 minut jechac, no i jedzenie ale co mozna
              wymagac przeciez rosolku logiczne ze nie dostaniemy. acha moze jestem zadowolony
              ze lecialem z niemieckiego biura podrozy i pokoj mialem w głownym budynku
              hotelowym na 3 pietrze z pieknym widokiem, a nie jak wiekszość polaków w
              bungalach po drugiej stronie obiektu. jak cos moj email gazzaibiza@op.pl zawsze
              odpisze na pytania lub na gg jak ktos bedzie mial ochote .
              Pozdrawiam
              • pobrykalski Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 06.09.08, 14:43
                wiesz jak byłes po raz pierwszy w Egipcie to zadowoli cie byle gowno.W El
                Palacio podawali napoje w plastikowych szklaneczkach i jakos to lepiej wygladało.
                • miguelgazza Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 06.09.08, 15:52
                  to prawda w egipcie bylem po raz pierwszy ale wczesniej troszke swiata
                  zwiedzilem: Majorka, Hiszpania, Francja, Tunezja, Turcja i jeszcze troche)
                  wszystko allinc. jak rowniez hotele powyzej 4 * wiec mam jakies porównanie,
                  tylko ze napisze jeszcze raz inaczej cie traktuja jak jedziesz z niemieckiego
                  biura a inaczej jak np z triady czy alfastar, roznica jest kolosalna.Troche
                  trzeba rowniez dac napiwkow jak wszedzie to inaczej cie traktuja. Jak mowie z
                  lezakami nie mialem problemow , plastyki na basenie hmmm raczej to dla
                  bezpieczenstwa ale na barku przy basenach szklaneczki jak talala tylko trzeba
                  bylo zagadac na poczatku, jedzenie wiadomo , nie bedziesz jadl schabowczaka ani
                  rosolku wiec nie wiem o co biega ludziom, w pokoju kazdego dnia wysprzatane i
                  figurki z recznikow przez 14 dni, jedyny minus to plaza bo trzeba jechac busem.
                  pozdro
        • polka125 Re: Pyramisa Blue Lagoon - ktoś wrócił ostatnio?? 23.09.08, 21:32
          Na 100% będą wymarzone :)
          Negatywne opinie o tym hotelu to jakaś jedna wielka bzdura. Ja spędziłam tam 2
          tygodnie (15-29.08) i było warto.
          Życzę udanej zabawy i wypoczynku. Zazdroszczę...
          pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka