Gość: bognusia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 16:03 CZy ktoś był moze w hotelu Carnelia w EL Gouna? Będę wdzięczna za wszelkie informacje!!! Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bognusia Re: Hotel Carnelia - El Gouna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:31 Czy naprawdę nikt nie zna tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Hotel Carnelia - El Gouna IP: *.biuro.sai / 192.168.1.* 04.09.03, 10:02 Gość portalu: bognusia napisał(a): > CZy ktoś był moze w hotelu Carnelia w EL Gouna? Będę wdzięczna za wszelkie > informacje!!! > > Z góry dzięki. Witam, Hotel jest w ofercie Exim Tours, z tego co wiem aktualnie ma restauracje w remoncie, wszystkich którzy wykupili ten hotel z opcją ALL INC kierują do Ocean View, pozostałych do Sultan Bey lub Ocean View. Osobiście polecam Ocean View, byłam tam (06-13.08)i jestem bardzo zadowolona, miła obsługa świetny manager, jedzenie trochę monotonne ale smaczne, a okolica rewelacja, 7 min busem do centrum El Gouna, a 5 min spacerkiem do Abu Tig Marina z masą restauracji, pubów i sklepów. Generalnie El Gouna rewelacja w porównaniu z Hurghadą (byłam w zeszłym roku) zero nachalnych egipcjan, nikt nie wciąga na siłę do sklepów poprostu super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bognusia Re: Hotel Carnelia - El Gouna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 12:52 Bardzo dziękuję za informację. Chyba więc zdecyduję się na Paradisio Beach w ElGouna. Słyszałam raczej same dobre opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś