Dodaj do ulubionych

Hotel Carnelia - El Gouna

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 16:03
CZy ktoś był moze w hotelu Carnelia w EL Gouna? Będę wdzięczna za wszelkie
informacje!!!

Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: bognusia Re: Hotel Carnelia - El Gouna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:31
      Czy naprawdę nikt nie zna tego hotelu?
    • Gość: Dorota Re: Hotel Carnelia - El Gouna IP: *.biuro.sai / 192.168.1.* 04.09.03, 10:02
      Gość portalu: bognusia napisał(a):

> CZy ktoś był moze w hotelu Carnelia w EL Gouna? Będę wdzięczna za wszelkie
      > informacje!!!
      >
      > Z góry dzięki.

Witam, Hotel jest w ofercie Exim Tours, z tego co wiem aktualnie ma restauracje
      w remoncie, wszystkich którzy wykupili ten hotel z opcją ALL INC kierują do
      Ocean View, pozostałych do Sultan Bey lub Ocean View. Osobiście polecam Ocean
      View, byłam tam (06-13.08)i jestem bardzo zadowolona, miła obsługa świetny
      manager, jedzenie trochę monotonne ale smaczne, a okolica rewelacja, 7 min
      busem do centrum El Gouna, a 5 min spacerkiem do Abu Tig Marina z masą
      restauracji, pubów i sklepów. Generalnie El Gouna rewelacja w porównaniu z
      Hurghadą (byłam w zeszłym roku) zero nachalnych egipcjan, nikt nie wciąga na
      siłę do sklepów poprostu super.
      • Gość: bognusia Re: Hotel Carnelia - El Gouna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 12:52
        Bardzo dziękuję za informację.
        Chyba więc zdecyduję się na Paradisio Beach w ElGouna. Słyszałam raczej same
        dobre opinie na jego temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka