laootong 22.06.08, 12:10 Witam, czy był ktoś w tym hotelu? Byłabym wdzięczna za jakieś opinie czy może real zdjęcia, jest tego bardzo mało w necie. lecimy z eximu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laootong Re: Sharm hotel Royal Moderna 28.06.08, 14:06 Czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu??? Czekam na opinie:) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the_explorer Re: Sharm hotel Royal Moderna 28.06.08, 20:04 ja byłem właśnie wróciłem. hotel rewelacja... plusy : -all inclusive z PRAWDZIWEGO zdarzenia. Wszsytko i wszędzie -co wieczór wystep lokalnej gwiazdy DIA FRESKY -brak hołoty z polski i polskich pijaków - przepiekna promenada nadmorska minusy - totalny brak nastawienia na narodowość polską - morze zwłaszcza po odpływie Hotel jako jeden z nielicznych w którym jest spokojnie bo nie ma hołoty z polski, niestety prawda jest taka że cały egipt praktycznie został juz opanowany przez polskich pijaków i szumowinę którzy jada sie napić, wyżygać i narobić wstydu. Dlatego ten hotel nie nadaje się an imprezy ani pijaństwo ale spokojny wypoczynek. Hotel położony na samym końcu NABAQ bay postaram się o szerszy opis na portalu wakacje.pl bo ten hotel na to zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7505 Re: Sharm hotel Royal Moderna 01.07.08, 09:10 ja sie wybieram do tego hotelu od 15 lipca i tez by mnie interesowały jakieś szczegóły,lece z w-wy z 2 dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
laootong Re: Sharm hotel Royal Moderna 03.07.08, 09:28 Dziękuję za opinię, podniosła mnie na duchu:) Mam jeszcze jedną prosbe, mogłabym dostać od Ciebie fotki hotelu na meila? Będę bardzo wdzięczna:) Oto meil: laootong@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
dryff Re: Sharm hotel Royal Moderna 14.07.08, 11:19 masz jakieś fotki z tego hotelu? byłabym wdzięczna....dryff2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dryff Re: Sharm hotel Royal Moderna 14.07.08, 11:26 może wspomożesz mnie fotkami z tego hotelu? dryff2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś