renia_250 03.07.08, 12:00 Czy ktos moze zna przesympatycznego rezydenta rainbow tours w hurghadzie? prosze o jakies informacje na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plumkajaca Re: ibrahim rainbow tours 03.07.08, 12:17 jest hmmm... super... mmm :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzio Podrywa wszystkie panienki... 04.07.08, 15:16 ...zaprasza na dyskoteki (poczytaj na forum, gdzieś widziałam wątek o nim); prywatnie - od niedawna ojciec bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Podrywa wszystkie panienki... 26.10.08, 15:21 Witam Dosłownie tydzień temu wróciłam z Hurghady i miałam okazję poznać Ibrahima. Powiem szczerze - jako rezydent spisał się średnio, ale być może komuś to nie przeszkadza gdyż zafascynowały go jego oczy ... my radziliśmy sobie znakomicie na miejscu sami:) Należy na niego uważać i bacznie słuchać to co mówi ... bo jak stwierdził ... już to kiedyś mówił ... Jest to typ czarusia / jak większość Egipcjan / Odpowiedz Link Zgłoś
basia280 Re: ibrahim rainbow tours 28.10.08, 17:10 a macie jakieś fotki????? Jestem ciekawa jak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: ibrahim rainbow tours 28.10.08, 20:55 Niski i nawet przystojny arab, ale my nie dałyśmy się oczarować !!! Zdjęcia nie mam bo jest mi ono nie potrzebne. Jeśli pojedziesz z Rainbow - to masz zagwarantowane że go poznasz już na lotnisku. Przyjedzie po was jak rezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka29 Re: ibrahim rainbow tours 31.10.08, 20:44 Widzę że nie za bardzo się zmienił choć 3 lata minęły... nadal wyrywa panienki na słodkie oczka.Ciekawe ile ma "ofiar" na swoim koncie??? A propos czy teraz ogranicza się do komplementów czy idzie na całość jak kiedyś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
tapi79 Re: ibrahim rainbow tours 01.11.08, 11:43 Czesc, wrocilam wczoraj z Hurghady. Ibrahima znam już długo- uspokoił się :-) Ma trójkę dzieci, kupę roboty. Spędziłam z nim mnóstwo czasu w tym roku. Bawiliśmy się świetnie na imprezach, na quadach ledwo przeżyliśmy, jeździliśmy w różne piękne malownicze miejsca... i nic ponadto. Może dlatego, że się z nim przyjaźnię i na pewno moja ocena nie będzie obiektywna. Za to jako rezydenta oceniam go rewelacyjnie:-) Chciałabym mieć chociaż połowę Jego cierpliwości. Poza tym kolejna rzecz, którą Ibrahim urzeka to Jego naprawdę bardzo wysoka kultura osobista. Np kiedy siedzieliśmy z Jego znajomymi przez parę godzin nie padło żadne zdanie po arabsku- wszystkie po angielsku by Ktoś nie poczuł się zignorowany. No i ten ZAJEBISTY uśmiech :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: ibrahim rainbow tours 01.11.08, 15:03 Co do jego rezydentury - to ja bym nie przesadzała z słowem REWELACJA. / mam porównania, sporo jeżdżę więc wiem jak powinna wyglądać FACHOWA REZYDENTURA / Facet się starał , ale wiele było jeszcze do życzenia. Rozumiem że stale sie uczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.36 Re: ibrahim rainbow tours 01.11.08, 23:47 Śmiać mi się chce jak czytam te wszystkie posty. Dlaczego kogoś tak bardzo interesuje jego życie prywatne??? Ładnie tak obgadywać kogoś za plecami??? Ibrahim jest już zajęty i ma rodzinę!!! więc lepiej poszukajcie sobie nowego obiektu. A do ciebie dinah33. Co Ci przeszkadzało w jego rezydenturze że tak bardzo go krytykujesz??? Może byś chciała żeby Cię niańczył i otoczył osobistą opieką??? Dobrze by było gdyby niektórzy głupi turyści przestali zawracać mu głowę pierdołami.Jakoś smutno że nikt tu nie wspomniał że otrzymał jego pomoc jako rezydenta gdy jej potrzebował. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: ibrahim rainbow tours 02.11.08, 00:16 bozeno wyobraź sobie świetnie radzilismy sobie bez niego, i jakoś specjalnie za nim nie tęskniłam. Nie jestem typem kobiety który oczekuje jak to określiłaś NIAńCZENIA przez rezydenta, wręcz odwrotnie oczekuję że jeśli ktoś bierze za coś niezłe pieniądze to też odpowiedzialnie się zachowuje. Na szczęście nic się tragicznego nie zdarzyło podczas naszego pobytu, ale pewne akcje zapamiętamy na długo. Jego życie prywatnie kompletnie mnie nie interesuje, jak również fakt czy ma on 1 czy 5 żon oraz gromadkę dzieci. It's not my business darling. Tak jak wspomniałam, sporo podróżuję po świecie i mam dosyć duże porównanie jeśli chodzi o agentury i wywiązywanie się z swoich obowiązków. Staram się gościa zrozumieć, ale fakt faktem sporo się jeszcze chłopak musi nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
2malutka Re: ibrahim rainbow tours 02.11.08, 11:14 Byłam w Egipcie w lutym2008, Ibrahim był moim rezydentem i jest naprawdę sympatycznym facetem. Co drugi dzień dzwonił do nas, czy czegoś nie potrzebujemy, czy nie chcemy na dyskotekę z nim pojechać, a gdy myślałam że dopada mnie ZEMSTA, spisał się na medal:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: ibrahim rainbow tours 02.11.08, 12:21 a tak z innej beczki pytanie / tym razem nie o Ibrahima, zostawmy w spokoju gościa ;-) / 2malutka powiedz mi jaką miałaś pogodę w lutym? Odpowiedz Link Zgłoś
333eliza Re: ibrahim rainbow tours 27.12.08, 15:48 a mnie sie smiac chce ze wszystkich broniacych tak zaciekle ibrahima. fakt, jest to ciekawy, sympatyczny facet. przemily i naprawde fajny, ale rowniez podrywacz ogladajacy sie za kazda blondyka. kocha europejki, zwlaszcza polki i pewnie rosjanki, zabiera na dyskoteki, do pubow, a potem mowi, ze sie zakochal, pisze piekne smsmy ale nie dajmy sie zwiezc. o tym ze ma zone osobiscie sie dowiedzialam z neta, zapytalam go i sie wyparl. tzn powiedzial, ze sie rozwiodl. w hurghadzie bylam kilka razy i za kazdym razem jest tak samo. zupelnie nie zmadrzal. no coz, polecam wszystkim dziewczynom ktore chca umilic sobie czas, poprzebywac w milym towarzystwie patrzacego maslanymi oczami calkiem fajnego faceta. ale odradzam zakochiwanie sie bo nie ma co.. chlop ma zonke i dzieci (chyba bliźniaki). ale na wypady na dyskoteke jest ok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marawinda Re: ibrahim rainbow tours 17.05.09, 21:58 Jako rezydent spisal sie na 5+. Prywatnie fajny facet z ktorym mozna milo spedzic czas. Nalezy miec tylko dystans do tego co mówi :) Bajerowanie to jego ulubione zajecie... Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: ibrahim rainbow tours 18.05.09, 17:57 marawinda napisała: > Jako rezydent spisal sie na 5+. Prywatnie fajny facet z ktorym mozna > milo spedzic czas. Nalezy miec tylko dystans do tego co mówi :) > Bajerowanie to jego ulubione zajecie... widzę że pan Ibrahim nic się nie zmienił...heh.... Odpowiedz Link Zgłoś