Dodaj do ulubionych

POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 14:39
Wszystkim, którzy wybierają do do Hurghady polecam wycieczki z Ali Baba.
Biuro prowadzi egipcjanin Hany, jest egiptologiem, ma żonę Polkę, bardzo
dobrze mówi po polsku. Ceny wycieczek są o połowe niższe niż te same u
rezydentów. Przewodnicy zawsze mówią po polsku.
Byliśmy z nim w Luksorze, Kairze, na motor safarii, wykupiliśmy też
nurkowanie głębinowe, zaoszczędziliśmy ok 130$.
Zainteresowanym osobom mogę podać nr komórki do Hanego. Wystarczy po
przyjeździe wysłać mu sms,a z propozycją spotkania.
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.03, 15:49
      Całkowicie się zgadzam. Też dzięki Hanemu zaoszczędziłem kilka setek, co na
      pewno kompensowało drobne niedociągnięcia. Też byłem z Nim w Kairze i to była
      najsłabsza eskapada, ale w Luxorze było super. Rejs po Nilu i zwiedzanie wyspy
      bananowej po prostu super. Quady rewelacja.
      Pozdrawiam,
      • Gość: Katarzyna Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: 212.14.58.* 08.10.03, 10:57
        Witam Bolku!!!

Jade pod koniec pazdziernika do Egiptu, w zwiazku z tym mam pytanie, czy w tym
        okresie rowniez sa organizowane wycieczki przez Ali Babe???

Jesli to nie klopot, to prosilabym zebys mi skrobnal na priva ceny wycieczek -
        meak@wp.pl - bardzo intersuje mnie rej i zwiedzanie wyspy (a moze napisze ktos
        inny, ktos sie z Hanym wybieral?).

Pozdrawiam
        -Katarzyna
        • Gość: bolek Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.03, 11:48
          Witam, kiedy rozmawiałem z Hanym (przy "bezalkoholowym") wspominał, że na
          początku listopada przyjedzie do Polski z żoną i dzieckiem. Tak więc nie jestem
          pewien czy tuż przed wyjazdem będzie organizował jakieś wycieszki. Na miejscu
          zostaną na pewno Jego koledzy Abdul i Mohamed.
          Pozdrawiam,
    • maja281 POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA - to czekam na namiar 03.10.03, 18:20
      Hej... to ja proszę o nr komórki na priv:). Bo wybieram sie do Hurghady:).
      pozdrawiam i czekam:)
      M
      • Gość: Ewa Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA - to czekam na n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 18:24
        Ja też bardzo proszę o kontakt do Alibaby - telefon i adres bo jakoś wole
        osobiście go najpierw odwiedzić mój mail - ewa_balicka@poczta.onet.pl
      • Gość: bolek Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA - to czekam na n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.03, 11:56
        Hej, telefon do Hanego; +20127667597. Odpowiada na SMS-y.
        Pozdrawiam,
      • archiwariusz2003 Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA - to czekam na n 07.10.03, 17:56
        maja281 napisała:

> Hej... to ja proszę o nr komórki na priv:). Bo wybieram sie do Hurghady:).
        > pozdrawiam i czekam:)
        > Ja z nmi nie bylem, ale mam numery: 002 0105260902 albo 002 0127667597
    • Gość: Ewa Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:59
      A jego adres? czy on ma w ogóle jakieś biuro? bo sczerze mówiac troche to
      podejrzanie wygląda umawiac sie przez smsa z kims kogo sie na oczy nie widziało
      • Gość: bolek Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.03, 12:09
        Gość na stałe mieszka w Luksorze. Obecnie jak mi wiadomo do końca października
        wynajmuje mieszkanie w Hurghadzie. Spotyka się z klientami albo w ich hotelach,
        albo w McDonaldzie. Ja z żoną (i jeszcze kilku znajomych) spotkaliśmy się z
        Hanym w hotelu (Golden5). Zabrał nas na miasto, pokazał kilka fajnych miejsc i
        dogadaliśmy się co do wycieczek. Naprawdę byliśmy zadowoleni i
        zaoszczędziliśmy "kilka" zł.
        Pozdarwiam,
        • Gość: agnienienia Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.10.03, 12:38
          Zgadza sie!!!!!!!!!!
          My spotkalismy sie z Hanym w McDonaldzie, wykupilismy trzy wycieczki i jestesmy
          bardzo zadowoleni. Nie ma tu nic podejrzanego, pieniadze płaci sie po lub na
          poczatku wycieczki. Zainteresowanym podaje strone z opisem jego wycieczek
          nile.lxr.com.eg.
    • Gość: doc7777 Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA - NA PEWNO? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 02:08
      No, to mieliście wszyscy dużo szczęścia... Nas "szanowny" Alibaba potraktował w
      bezczelny sposób. Umówioną wcześniej wycieczkę na rafy (i potwierdzoną przez
      niego!!!) odwołał kilka godzin przed wyjazdem, sms-em, w samym środku nocy.
      Ponieważ byliśmy, wraz ze znajomymi, w Hurgadzie z bardzo małymi dziećmi (m.in.
      11-miesięczne), normalną rzeczą jest chyba wyłączenie telefonu na noc.
      Odczytaliśmy to jako zemstę za wcześniejsze ZAPYTANIE!!! o ofertę wyjazdu do
      Kairu i niedoprowadzenie do sfinalizowania tegoż wyjazdu z nim (ostatecznie
      wybraliśmy ofertę rezydenta, gł. ze względu na dzieci-np. zapewnione
      śniadanie). Dodam, że musieliśmy budzić dzieciaki przed szóstą rano. Na nasze
      sms-y z prośbą o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji "wielmożny" Alibaba po prostu
      nie reagował...
    • Gość: agnienienia Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 08.10.03, 07:09
      Alibaba zapewnia sniadanie wszystkim, którym z niewiadomych wzgledów odmowiono
      w hotelu. Polecam wszystkim hotel Hostmark, tam nie robia numerów ze
      sniadaniem, poprostu dzien wczesniej zamawia sie budzenie i sniadanie w formie
      suchego prowiantu!!!!!!!!!
      • Gość: bolek Re: POLECAM WYCIECZKI Z ALI BABA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.03, 11:42
        Masz rację, zawsze na wycieczkach z Ali Babą było śniadanko dla osób które nie
        dostały jedzonka w swiom hotelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka