Dodaj do ulubionych

Prostytutki są ble - zapal świeczkę

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 00:44
Kochani uznalem ze prokreowanie (tj. mialem zamiar zrobic na wyjezdzie do
Egiptu) z prostytutkami jest niemoralne i okropne, nalezy to robic tylko ze
stala (jedna! - jedyna!) partnerka (po min chodzeniu z nia 3 lata) albo
raczej bardziej z zona (oczywiscie po slubie) i to tylko w celu powolania
nowej istoty do zycia. Dziekuje bardzo wszystkim ktorzy mnie swoim czestym i
odczuwalnym niedopuszczeniem do swiadomosci istnienia innego podejscia (i
nawracaniem wielokrotnie niewyzbytym wyzwisk - no cos pewnie tak musialo byc
zeby mna wstrzasnac, ciesze sie ze niebyla to Wyprawa Krzyzowa albo misja
Hermana Corteza ;)) do sprawy sprowadzili na ta szlachetna droge zgodna z
najwspanielszymi wartosciami na swiecie - Wartosciami Chrzescijanskimi.
Zapalcie swieczke za moja uratowana dzieki wam dusze (a jesli nie za moja to
za dusze tych ktorzy zamierzaja lub juz zgrzeszyli w Egipcie) swieszki.
Aaaaaaaalllllllllllleeeeeeelllllllluuuuuuujjjjjaaaaaaaa !!!!. Pozdrawiam i
zycze udanej nocy. [;]
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomecki Re: Prostytutki są ble - zapal świeczkę IP: 157.25.43.* 17.10.03, 08:44
      Misiek,

Pewnie Jasnie Pan Wielki Inkwizytor Adolf PC_MANIAC jest zadowolony, ze udalo
      mu sie nawrocic Cie na prosta droge. Mnie tez denerwuje zasciankowosc, pruderia
      i dulszczyzna panujaca na tym forum. Takie koltuny jak pc_maniac zawsze wiele
      szczekaja i pouczaja innych jak postepowac nalezy, a w rzeczywistosci szafe
      maja pelne swierszczykow i marszcza freda az milo. Ale nie przejmuj sie! Nie
      pozwolimy sobie, zeby ktos taki jak pc_maniac nasz obrazal. W grupie sila. Moze
      ktos jeszcze dokoptuje do naszego klubu?
      • Gość: Piotr Re: Prostytutki są ble - zapal świeczkę IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 11:09
        Pewnie - cały Wołomin, Pruszków, Sztum i Wronki.
      • Gość: Misiek do Tomeckiego IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 13:34
        Stary - ja naprawde zapytalem szczerze na forum i nikogo nie zaczepialem,
        jedziemy sobie z kolegami na wywczas i pomyslalem ze milo by bylo jakies
        panienki miejscowe powyobracac wieczorkami i tyle (i nie obchodzilo mnie co kto
        o tym sadzi bo mam to gdzies - zapytalem grzecznie). Nic komu do tego mysle,
        jesli ktos nie mial mi informacji do przekazania ani nie mial ochoty tego
        czytac (temat "prostytutki" byl chyba oczywisty i zrozumialy) to nikt go nie
        zmuszal a wsiedli na mnie wszyscy odrazu. Panie ktore maja uraz bo facio je
        zdradzil, panie ktore w zyciu maja tylko tego 1ego bo wiecej sie mogl w zyciu
        nie trafic, klerykalni podstarzali panowie co to juz nie moga wiec na starosc
        wzieli sie za modlitwe bo mysla ze negle w oczach Boga swietymi zostana i
        niebedzie sie liczyla "mlodosc", inni dewoci co swietych udaja a w domu pol sex
        shopu maja (wiemy "kto" ;)) i reszta facetow co zazdroszcza bo sie pozenili i
        jada do tego egiptu z zonami, beda mogli sobie tylko popatrzec bo i tak juz
        tylko 1 do konca zycia bedzie :). Kurcze bylem grzeczny, zadalem wtedy pytanie,
        jak ktos niechcial to niemusial sie odzywac i tyle, nei interesowalo mnie
        czyjes zdanie na moje postepowanie bo jak bym chcial to bym poszedl do ksiedze
        wzglednieinnego popa/rabina. Tu jest chyba zasada ze sie wsiada na kazdego.
        • Gość: Renata Re: do Tomeckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 21:59
          W zasadzie masz rację, pytanie sformuowałeś dość jasno, niepotrzebnie poczuli
          się urażeni Ci, którzy nie powinni, ale może gdyby ton Twoich późniejszych
          postów był bardziej kulturalny (delikatnie mówiąc) reakcja ludzi też byłaby
          inna. Proponuję jeśli mogę zweryfikować słownnictwo i chyba będzie ok.
      • Gość: Misiek Re: Prostytutki są ble - zapal świeczkę IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 14:11
        pewnie ma gumowa lale i codziennie kupuje nowy zestaw do wulkanizowania heheh
        • dzasty Re: Prostytutki są ble - zapal świeczkę 31.10.03, 07:45
          Zapalam [i]
    • Gość: ... Re: Prostytutki są ble - zapal świeczkę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 10:36
      Taaak bo pomiędzy pieprzeniem dziwki a tym co piszesz nia ma już nic...

ci co pieprzą byle co byle gdzie są cacy i nowoczesni.
      Reszta to śiętoszki.

Prostaku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka