cameltravel 26.10.08, 22:56 Zdradzilam nie pierwszy i nie ostatni raz. Pozdrawiam z Hotelu Lykia World Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buterfly5 Re: Pozdrawiam z Turcji 27.10.08, 08:37 Ale Ci dobrze!!! Nie bądź taka, napisz coś więcej... Jaka pogoda, woda w morzu??? Balety pełne? Młode skóry pachną??? ;-) baw się dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Pozdrawiam z Turcji 27.10.08, 10:29 Jaka pogoda? I gdzie dokladnie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Pozdrawiam z Turcji 27.10.08, 14:03 www.wakacje.pl/hotele/turcja/hotel-lykia-world-8211.html Odpowiedz Link Zgłoś
derduch-milutki-facio Re: Pozdrawiam z Turcji 27.10.08, 13:33 Ewcia dobrze masz :-) Ja staram sie tak sprawy ułożyć żeby do Cairo i Was w wiadome miejsce dołączyć, no zobaczymy jeszcze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Pozdrawiam z Turcji 27.10.08, 14:03 sympatyczny hotel i internet za free?? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Pozdrawiam z Turcji 28.10.08, 08:47 no nie!!! Lecisz beze mnie???:-( Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Pozdrawiam z Turcji 29.10.08, 14:08 Hej juz jestem w Ela Quality w Lykii owsem ale nie tej :d wi fi w lobby za free ale wiecie integrowałam sie i nie siedziałam na lapku :d w tej lyki bylam :d www.lykiaworldantalya.com/Cultures/en-US/AboutLykiaWorld.aspx w Ela net wi fi jest za darmo i w pokojach i w lobby i ultra all z prawdziwego zdażenia od rana do rana jest gdzie i co jeść i pić i nie sa to frytki :D maaasa atrakcji od muzyki live na fortepianie po brzdąkanie na harfie, gitarch az na wyborach miss foto model poland skończywszy. Hotel jest mega dopieszczony w kazdym calu i detalu. Bardzo ladny i gustowny. zresztą pooglądajcie sobie www.elaresort.com/ jak pogoda - od 24 do 30 stopni dziś słonko wali z nieba i poparzyłam łapkę pijąc poranna kawę. byla i burza ale w Side i trwała wszystkiego do kupy może godzinę może dwie POZDRAWIAM SERDELECZNIE Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Pozdrawiam z Turcji 29.10.08, 20:35 Dobrze to wszystko czytać , od jakiegoś czasu mocno się zastanawiamy nad powrotem , po kilkuletniej przerwie , do Turcji . Ja w połowie pażdźiernika spędziłem 8 dni we Włoszech - Rzym 3 dni i 5 dni Toskania , cóż mogę napisać szczęka mi opadła , wakacje bez nurkowania - a strasznie podobało się :-). Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś