dolnoslazaczka 14.11.08, 13:00 jakie jest to biuro i hotel,wylatuje 23 lipca 2009 i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: Sea Gull z Kopernikiem 14.11.08, 14:38 To się zdecyduj gdzie w końcu wylatujesz?? Ciągle się pytasz o inny hotel.......... Napisz konkretnie czego oczekujesz to Ci fachowcy doradzą. Janusz. ( dolnoślązak) Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Sea Gull z Kopernikiem 14.11.08, 19:02 jeśli nie czytasz postów to lepiej nie odzywaj sie na forum, ja tylko pytałam o hotele do których miałam oferty bo chciałam znać opinie innych osób, no cóż nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
heniek22220 Re: Sea Gull z Kopernikiem 14.11.08, 20:17 dolnoslazaczka napisała: > jeśli nie czytasz postów to lepiej nie odzywaj sie na forum, > ja tylko pytałam o hotele do których miałam oferty bo > chciałam znać opinie innych osób, no cóż nie wszyscy potrafią > czytać ze zrozumieniem Naucz sie szukac w googlach a nie zawracaj ludziom dupy swoimi pie...mi. Odpowiedz Link Zgłoś
razyroza Re: Sea Gull z Kopernikiem 14.11.08, 14:46 Byłam z Kopernikiem w Sea gull we wrześniu. Ponownie lece z nimi,też do Sea gull w maju. Hotel rewelacyjny,biuro też w porządku. Rezydent miał dyżury w hotelu prawie codziennie,tzn oprócz wtorku. Pracownik biura który z nami przyjechał do hotelu pomógł nam w zakwaterowaniu. Pojechał do kolejnych hoteli dopiero gdy każdy miał klucze w ręku. Zatem jestem zadowolona. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania,chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda-naj Re: Sea Gull z Kopernikiem 14.11.08, 14:51 Byłam z Kopernikiem w tym hotelu w maju,w przyszłym roku lecę również w maju/z tym biurem/ tylko do Sharm.Rezydent w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś