luca75 27.11.08, 17:30 Szukam sprawdzonego hotelu 4/5 * ,Hurghada i okolice,koniecznie z dostęnością do plazy+ rafa,basenem z podgrzewaną wodą.Ktoś poleci coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
15tolka15 Re: Pomożecie? 27.11.08, 18:36 Oczywiscie Ali Baba moze gorzej tam z rafa ale reszta na 5+!! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Pomożecie? 28.11.08, 01:09 Ja oczywiście polecam Aladdina-ze względu na wygodne łózka:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_as Re: Pomożecie? 29.11.08, 12:21 ja wróriłam z HRG wczoraj bylismy w hotelu Mamlouck .roczny hotel z dostepem do morza bezposrednim super jedzonko basen z podgrzeana woda .jedyny minus wszytskich hoteli w egipcie to rosjanie i ich kultura ......hotel oddalony ok 18km od lotniska .w hotelu jak i jego okolicy nie ma prowadzonych zadnej budowy !!! blisko centum handlowe .jak chcesz fotki hotelu podaj adres meilowy Odpowiedz Link Zgłoś
luca75 Re: Pomożecie? 30.11.08, 11:12 Dziękję za wszystkie odpowiedzi.Hotel wybrałam,w Sharm El Sheikh:-) Tropicana Grand Azure.pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś