wojenka70 30.11.08, 14:20 mam pytanie -czy był ktos ostatnio w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwanbt Re: AMAR EL ZAMAN 09.04.09, 07:18 Panawiam pytanie odnośnie tego hotelu jak wygląda opcja all i czy nabaa jest duzo sklepów z pamiątkami czy ubraniami?W co jest wyposazona łazienka w kabine prysznicowa czy wanne? Odpowiedz Link Zgłoś
misrijja Re: AMAR EL ZAMAN 09.04.09, 12:05 Mozna np. wejsc na strone holidaycheck...tam wpisac ten hotel i bedzie wszystko wiadommo.. Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: AMAR EL ZAMAN 16.04.09, 21:53 Witaj.Byłam tam w ubiegłym roku.Hotel mały ,kameralny i czysty.Włazienkach kabina.Nie robią problemu z zamianą pokoju.Wszyscy tam pracujący bardzo mili i robią wszstko żebyś był zadowolony.Menadżer rozmawiał z nami i nawet podpytywał nas co zrobić ,żeby było więcej ludzi.Fajny gość.Posiłki -dużo i smacznie.Alkohole podają całą dobę.Drink wygląda tak 3/4 alkoholu reszta cola lub coś innego./w szklankach/.Jest dyskoteka.Darmowy bus do Nama.Mało zieleni.Brak przestrzeni.Basen mały ,jest zjeżdżalnia.Rodziny z dziećmi miały problem -brak animacji,dla dorosłych również.Baaaardzooo dużo rosjan.-90%.Trochę polaków ,dwie pary ze szwecji i ktoś tam jeszcze.Jak jechaliśmy na plażę to cały bus rosjan /jeszcze wczorajszych-nie wytrzeżwieli/+ja z mężem.Wszędzie słyszałam ich język -to straszne.Plaza-dowozi bus bardzo punktualnie-uprzejmy kierowca.Dojazd kilka minutek.Plaza bardzo mała.Na plazy jest bufet/w ramach all/z napojami.Morze jak zwykle ciepłe czyste i dużo rybek.Na brzegu nie pokąpiesz się ,bo płycizna ,gdzieś po 70 metrach bardzo głęboko i rafa.Są też pomosty z których możesz wejść do wody .Byłam tam w maju 2008r.Może coś się zmieniło.Pozdrawiam serdecznie.Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś