vadera12345 28.01.09, 06:56 plaze.onet.pl/3486,1528928,artykuly.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tity Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 08:29 Ten artykuł faktycznie pokazuje całą prawdę, może niektórym zakochanym się oczy wkońcu otworzą, mówią tu o oczywiście o dziewczynach które wierzą w miłości na całe życie z przystojnym "habibi" a nie o dwutygodniowym....jak to jest opisane w w/w artykule:) Niedługo pewnie jakiś program nakręcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
enjotka Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 09:52 większość z nas zna już to wszystko z autopsji ;) ale artykuł ciekawy ciekawy i dobrze podsumowuje to wszystko, co się dzieje na wakacjach. Najbardziej spodobał mi się ostatni akapit z wypowiedzią prof. Nęckiego :D girl power, lejdis! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_gido Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 10:05 Brat przyjaciela mojego Gida jest rezydentem w Sharmie. Chłopak jest bardzo młody i zakochany. Ma dziewczynę z którą chce spędzić resztę życia i nie kręcą go przygody z polkami. Ale szokujące jest to, że codziennie 2-3 polki w proponują mu sex. Często są to kobiety dużo starsze od niego (on ma 21 lat a one od 17 do 60) Reakcję tych kobiet po odrzuceniu są komiczne. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
elzvolo Re: Polka na seks wakacjach 07.05.25, 09:17 Sex randki - victoriamilan.com przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tity Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 12:32 Polecam opinie pod artykułem, zwłaszcza tą: plaze.onet.pl/forum.html? hashr=1forum:MSwzNiw4LDUyOTA1NDM4LDE0MjE0NjI5Niw2MDY5MjcyLDAsZm9ydW 0wMDEuanM= Odpowiedz Link Zgłoś
enjotka Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 13:11 no rzeczywiście, całkiem fajnei się czytało, koleś ma dobre pisane, ale nie podoba mi się jego nawoływanie do "moralności", bo przepraszam bardzo, ale czy dziewczyna, która ma ochotę się zabawić od razu musi być postrzegana jako dziwka? wiem,że w grę tu wchodzą uwarunkowania kulturowe (i nei chodzi mi tu wcale o Bliski Wschód), które facetów z duża ilością dziewczyn na koncie ukazują jako "prawdziwie męskich", a dziewczyny, które miały kilku facetów nazywają "dziwkami", "puszczalskimi" itp. itd. Nie wiem, jakie jest Wasze zdanie, ale ja nie uważam, że się nie szanuję, bo dałam się ponieść chwili i chęci przeżycia czegoś fajnego. Nikt mi tego nie odbierze i wcale nie czuję się gorsza, brudna czy niegodna szacunku. Poza tym, każdy ma swoje życie i sam o nim decyduje, więc wątpię, żeby umoralniające nawoływnaia cokolwiek dały. Najważniejsze to zachować dystans i w miarę "chłodną" głowę, kiedy już się wróci z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 13:27 No baaaaaaa plus cale stada pan ktore nie maja najmniejszych szans na znalezienia faceta w polsce i sex bez zaplaty:) Cos w stylu tych pan z fotobloga z fotki z dnia 11.01.2009 roku i podpisanego Ahmed 30 lat. W groncie rzeczy to naprawde nalezy wspolczuc ale tym Arabskim chlopcom ze dopieszczaja taaaakie wieloryby. Bo jakos nie wierze ze normalna niezakompleksiona Polka zadbana i srednioatrakcyjna nie moze znalezc sobie sex partnera w kraju tylko musi az jezdzic do Arabowa by poczuc meskie przyrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 15:35 vadera12345 napisała: > plaze.onet.pl/3486,1528928,artykuly.html Swietny artykul mozna by jeszcze o wiele wiecej napisac, ale coz "Prawda w oczy kole" nie kazdy chce ja slyszec, ale lepiej pozno niz wcylo, dopoki nie jest za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
cairocairo Re: Polka na seks wakacjach 28.01.09, 16:26 Sowa, Możesz nie wierzyć, ale jak tylko zobaczyłam ten artykuł zaraz pomyślałam o Tobie. Wiedziałam, że usmiech rozjaśni Twoją twarz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Polka na seks wakacjach 29.01.09, 01:36 ojj ja tez czytałam i rzeczywiscie widziałam co robia tam te stare baby i to w dodatku polki...fujj...wstyd! ale nie wszystkie sa takie ktore wyjezdzaja na wczasy !!! sama mam meża egipcjanina i nie będe w 40 stopniowym upale chodzic upocona w spodnicy po kostki czy spodniach i bluzie !!! z jednej strony zgadzam sie z artykulem z drugiej strony nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Polka na seks wakacjach 29.01.09, 13:21 Dużo prawdy jest w tym artykule, ale został on napisany przez faceta .. co tez ma lekki wplyw na niego.Przedstawil on smutną prawde.. i niestety mniej niz 20% z tych zakochanych kobiet ma szanse na udany zwiazek z Egicjaninem czy facetem z Tunezji... Odpowiedz Link Zgłoś
mamobawy Re: Polka na seks wakacjach 29.01.09, 23:47 a ja znalazlem to forum wlasnie po tym artykyle i jestem przerazony... myslalem ze to wymysly pismakow zeby zapelnic portal a tu widze tabuny... jestem mocno zniesmaczony... z drugiej strony ciekawi mnie ze nie dotarla tu cala masa komentatorow pokroju kolesi z wp ktorzy zmieszaliby Was drogie panie z blotem... chyba w ogole jestem jedynym mezczyzna tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_gido Re: Polka na seks wakacjach 30.01.09, 08:26 mamobawy napisał: > a ja znalazlem to forum wlasnie po tym artykyle i jestem przerazony... myslalem > ze to wymysly pismakow zeby zapelnic portal a tu widze tabuny... jestem mocno > zniesmaczony... > z drugiej strony ciekawi mnie ze nie dotarla tu cala masa komentatorow pokroju > kolesi z wp ktorzy zmieszaliby Was drogie panie z blotem... chyba w ogole jeste > m > jedynym mezczyzna tutaj:) A dlaczego ktoś miał by mieszać z błotem dziewczyny piszące na tyn forum? Większość znas jest już dorosła, duża część do Egiptu nie jedzie tylko po sex, Kilkanaście procent zostało oszukanych ale wszystkie z nas mamy swoje d..y i tylko my ich pilnujemy. Facet który zalicza kilka panienek tygodniowo odezwałby się na tym forum wytykając wady którejś z nas byłby po prostu śmieszny. A może to zwykła zadzrość? Odpowiedz Link Zgłoś
iguana3-pl Re: Polka na seks wakacjach 30.01.09, 20:02 Myśle, że każda turystka wie co robi. W końcu jeśli jedzie sama to wiadomo, że nie liczy tylko na opalanie w promieniach słonecznych, a jeśli jedzie z chłopakiem narzeczonym lub mężem to ewentualnie posyła tęskne spojrzenia;-) do śniadych Egipcjan. Odpowiedz Link Zgłoś
coraczek Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 15:42 >Myśle, że każda turystka wie co robi. W końcu jeśli jedzie sama to wiadomo, że > nie liczy tylko na opalanie w promieniach słonecznych, Chyba żartujesz? Byłam dwa razy w Egipcie z koleżanką. Zapewniam Cię, że nawet przez myśl mi nie przyszło, że jadę w jakichś innych celach niż zwiedzanie, podziwianie raf, opalanie się. Gdybym nie miała jechać z kimś,pojechałabym sama. I tylko przykre, że część osób podejrzewałoby, że jadę tam na seks. Czy naprawdę singiel nie może pojechać sobie sam na wakacje, nie wzbudzając przy tym jakichś dziwnych podejrzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Polka na seks wakacjach 30.01.09, 20:13 mamobawy napisał: > a ja znalazlem to forum wlasnie po tym artykyle i jestem przerazony... myslalem > ze to wymysly pismakow zeby zapelnic portal a tu widze tabuny... jestem mocno > zniesmaczony... Czym jestes zniesmaczony? Tym, ze niektore z nas maja ochote na seks z Arabem? A ilu jest "porzadnych" ojcow rodzin w Polsce, ktorzy puszczaja sie z kolezanka z pracy na tzw. wyjazdach itegracyjnych, ilu facetow, ktorzy latami prowadza podwojne zycie, ilu chodzi do agencji...Ciekawa jestem czy np. jadac na Kube i majac okazje uprawiania seksu z piekna i egzotyczna dziewczyna panowie z Polski by nie skorzystali. No ale to panowie, a panie to dziwki...no comments... Osobiscie bylam swiadkiem sytuacji w Egipcie, kiedy to Polak (z tych "przystojnych" i napakowanych) przyjechal z dziewczyna i drugiego dnia umowil sie z druga Polka, zeby ja przeleciec w pokoju. Wiem to od tej drugiej, bo przyprowadzila do mnie i kolezanki swoje dziecko pod opieke, bo umowila sie na seks z Polakiem poznanym przed chwila na basenie...Nam szczeki opadly.Tak zachowuja sie Polacy wlasnie...Oczywiscie nie wszyscy, ale ten typ akurat tak ma... > z drugiej strony ciekawi mnie ze nie dotarla tu cala masa komentatorow pokroju > kolesi z wp ktorzy zmieszaliby Was drogie panie z blotem... chyba w ogole jeste > m > jedynym mezczyzna tutaj:) A od czego sa moderatorzy? Jesli na innych forach ludzie lubia sie wyzywac i czuja sie lepiej, to ich problem. Tutaj takie posty sa usuwane, a uzytkownicy blokowani. Odpowiedz Link Zgłoś
paularym75 Re: Polka na seks wakacjach 30.01.09, 21:38 Kobiety jeżdżą do Egiptu i Tunezji a faceci do Tajlandii.Tylko bidulki mają gorzej,bo sam wyjazd droższy a i za love muszą płacić:).Tylko oczywiście nie przyznają sie do tego.Chociaż ostatnio mój znajomy stwierdził,ze nie rozumie dlaczego tak podoba mi się w Egipcie:)Na nim tam nic nie zrobiło wrażenia:).No to pytam gościa gdzie uważa ,że fajnie?? Aż się chLopina rozmarzył na wspomnienie Tajlandii.Dodam,ze był tam z kolegami... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: Polka na seks wakacjach 30.01.09, 22:17 Shakirra1 w Tobie jest bardzo duzo goryczy czy masz przykre doswiadczenia z Polakiem? A co robi teraz Twoj Kapitan? Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 15:15 sowa_55 napisała: > Shakirra1 w Tobie jest bardzo duzo goryczy czy masz przykre > doswiadczenia z Polakiem? > A co robi teraz Twoj Kapitan? Sowa, nie ma we mnie zadnej goryczy, jestem zadowolona z zycia kobieta, szczesliwa i spelniona. Polacy nigdy mnie nie pociagali, moj ojciec tez nie jest Polakiem, wiec widac mam to po mamie. Zlych doswiadczen z Egipcjanami rowniez nie mam, w przeciwienstwie do niektorych, ktore sfrustrowane umieszczaja zdjecia swoich bylych na fotoblogach z kretynskimi komentarzami, typu "ma weza w kieszeni". Zawsze ze wszystkiego trzeba wyjsc z klasa, ale niektore panie tego nie potrafia.... A o mojego meza sie nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
mamobawy Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 07:08 shakirra1 napisała: > Czym jestes zniesmaczony? Tym, ze niektore z nas maja ochote na seks > z Arabem? Jest tak wiele powodow ze musialbym napisac elaborat. Ogolnie idea sekswakacji jest kretynska zarowno w wykonaniu zenskim jak i meskim. Jestem porazony glupota wiekszosci pan i wszechogarniajaca naiwnoscia. Poza tym zalatuje mi tu podwojna moralnoscia.. w Polsce swiete na wakacjach wyuzdane. Tylko nie pasuje mi tutaj to rozgadanie wymiana informacji przesylanie zdjec itp... Drogie Panie, skoro kazda "dba" o swoja d... to niech rowniez zadba o buzie bo to jest komiczne Skoro tam jezdzicie w wiadomym celu to jedzcie sobie zabawcie sie i nie skomlajcie pozniej w poszukiwaniu info na temat "swojego" faceta bo to jest zalosne! Czego Wy tak na prawde tam szukacie bo czytajac watki to wyglada mi to na szukanie ksiecia z bajki, szukanie milosci itp. itd. Wlozylem kij w mrowisko..:) Zapraszam do rozmowy na argumenty... ja jeszce moglbym tak dlugo:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.pl Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 12:13 Myślę że żadna z nas nie ma ochoty polemizować z tobą na temat powodów wyjazdu do Egiptu czy Tunezji. Więc poszukaj sobie innego forum na prawienie swoich morałów i odpuść sobie tą prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana3-pl Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 12:17 "mamobawy" a co jeśli chodzi o zwykłą ciekawość? Ja pojechałam do Tunezji nieświadoma zjawiska, ale szybko zorientowałam się w czym rzecz. Osobiście nie skorzystałam z okazji chociaż muszę przyznać, że było to bardzo kuszące. Dziewczyny, które jeżdzą tam co roku, wiedzą już w co się pakują a to że chcą się skonsultować z innymi partnerkami swojego arabskiego kochanka i wymienić doświadczenia to chyba nic strasznego:-) W końcu gorący temperament działa na kobiety:-) a przynajmniej na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
enjotka Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 13:09 mamobawy, chyba nikt nie bedzie tu z Tobą dyskutował, bo byłoby to bez sensu. Nigdy nie byłeś kobietą i nigdy nie zrozumiesz, o co chodzi i wątpię, żeby nasze tłumaczenia na cokolwiek Ci się zdały. A jeżeli masz problem z zagospodarowaniem wolnego czasu i nie masz co robic, tylko wypowiadać się na forum dla lasek, to chyba masz problem :] Odpowiedz Link Zgłoś
4lata Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 13:20 zdecydowanie ma problem...i nawet domyślam się jaki:D Odpowiedz Link Zgłoś
enjotka Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 13:45 ja też się domyślam, ale sam się pewnie nie przyzna ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: Polka na seks wakacjach 06.09.09, 17:27 Nie zapomnijcie o prezerwatywach, gdyz leczenie jest nieprzyjemne i trwa dlugo..... Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 15:06 mamobawy napisał: > Jest tak wiele powodow ze musialbym napisac elaborat. Ogolnie idea sekswakacji > jest kretynska zarowno w wykonaniu zenskim jak i meskim. > Jestem porazony glupota wiekszosci pan i wszechogarniajaca naiwnoscia. > Poza tym zalatuje mi tu podwojna moralnoscia.. w Polsce swiete na wakacjach > wyuzdane. Mamobawy, wiekszosc dziewczyn na tym forum ma po ok. 20 lat i pierwszy raz wyjechaly do kraju arabskiego nie znajac najczesciej tej kultury i mentalnosci tamtejszych facetow. Traktuje te bdziewczyny ulgowo, poniewaz w ich wieku naiwnosc mozna jeszcze usprawiedliwic. Daleka jestem od wyzywania ich od "szmat" i "arabskich dziwek", jak to czynia na innych forach, dajac tym samym swiadectwo o sobie, ze sa totalnymi prostakami i pewnie z wieloma kompleksami, ktore uwielbiaja leczyc anonimowo w internecie. Dziewczyny popelniaja bledy ulegajac animatorowi czy kelnerowi,ale czlowiek uczy sie na bledach. Niech sie ucza. Kazdy ma swoje zycie i odpowiada za siebie. Faceci w Egipcie sa bardzo czesto o wiele przystojniejsi od przecietnego Polaka, bardziej otwarci, usmiechnieci, zadowoleni z zycia - czy to dziwne, ze mloda dziewczyna na wakacjach ulega takiemu facetowi? Dla mnie nie. A to, ze sie wzajemnie ostrzegaja na forach uwazam za pozytyw. Po prostu pozniej wiadomo, kto jest oszustem. Proste. > Czego Wy tak na prawde tam szukacie bo czytajac watki to wyglada mi to na > szukanie ksiecia z bajki, szukanie milosci itp. itd. > Wlozylem kij w mrowisko..:) > Zapraszam do rozmowy na argumenty... ja jeszce moglbym tak dlugo:) Jestem zywym przykladem tego, ze na wakacjach w Egipcie mozna poznac milosc swojego zycia. Wzielismy slub i zyjemy w Hurghadzie. Znam bardzo duzo takich zwiazkow i sa udane. Artykul, do ktorego sie odnosisz jest dosc tendencyjny i pokazuje kobiety zyjace w zwiazkach z Arabami w jednoznacznym swietle. A tak nie jest. Ludzie sa rozni. Ale i tak jestem zdania, ze niech sobie robia co chca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamobawy Re: Polka na seks wakacjach 31.01.09, 14:41 uhm... "mam klopoty z kobietami bo jestem taki brzydki..." ze tez cos mnie podkusilo nie jest to prowokacja nie wydaje mi sie zebym kogos obrazal albo ocenial i robil personalne wycieczki a jedynym powodem ktory mna kierowal byla rzeczywiscie nuda i chec pogadania sobie no ale zostalem obsmiany wyszydzony itp. itd. dalsza dyskusja musilaby sie toczyc na poziomie wyzszosci jednej plci nad druga ale chyba to nie ma sensu wracajac do problemow - nie mam... czego i Wam drogie panie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Polka na seks wakacjach 01.02.09, 16:32 mamobawy napisał: > uhm... "mam klopoty z kobietami bo jestem taki brzydki..." > ze tez cos mnie podkusilo > nie jest to prowokacja nie wydaje mi sie zebym kogos obrazal albo ocenial i > robil personalne wycieczki a jedynym powodem ktory mna kierowal byla > rzeczywiscie nuda i chec pogadania sobie > no ale zostalem obsmiany wyszydzony itp. itd. > dalsza dyskusja musilaby sie toczyc na poziomie wyzszosci jednej plci nad druga > ale chyba to nie ma sensu > wracajac do problemow - nie mam... czego i Wam drogie panie zycze Rozumiem Cie i nie odebralam Twoich postow, jako prowokacje. Jednak musisz zrozumiec, ze dziewczyny tutaj maja zle doswiadczenia, bo wczesniej, to forum bylo opanowane przez trolle i lecialy naprawde mocne i obrazliwe slowa w nasza strone. Odpowiedz Link Zgłoś
mamobawy Re: Polka na seks wakacjach 01.02.09, 11:01 jakbys nie zauwazyla to juz odbilem od tego forum wiec dlaczego mnie obrazas?? nie wiem co mnie bardziej wk... to ze moglbym byc gejem czy to ze arabusek mialby mnie smyrac chodzilo mi o rzeczowa dyskusje dlatego dzieki za wypowiedz shakirry ktora jako jedyna podjela temat... Odpowiedz Link Zgłoś
vadera12345 Polka na seks wakacjach ciąg dalszy 06.02.09, 15:45 plaze.onet.pl/3486,1530791,0,1,artykuly.html Odpowiedz Link Zgłoś
andies egipcjanie 06.09.09, 16:23 hihi nie ma sie czym przejmowac,wiadomo po co tam kobiety jezdza a milosc? przeciez wiadomo ze Arabowie z hotelu sa nastawieni na zaliczenie wczasowiczek wiec nie zdziwcie sie ze jednego dnia obiecuja bog wie co a nastepnego maja juz inna Basie czy Zosie i kazdej obiecuja milosc td :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: egipcjanie 07.09.09, 13:17 A ja uważam , że Polki wcale nie są sexturytskami jak rosjanki , bo wiekszość pakuje się długie historie, a nie jdnorazowe nocki. Wiwec gdzie tu miejsce na sex turystyke??? Odpowiedz Link Zgłoś
gregy80 Re: egipcjanie 09.09.09, 12:19 Prosze Was polskie dziewczyny nie bądźcie tak naiwne ... ech prosze jeszcze raz , jechac i szukac milosci w Egipcie?? :D rozumiem szybki numerek , ale po co do Egiptu , w Polsce tez mozna, a w Egipcie to nurkować!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: egipcjanie 09.09.09, 13:35 niech kazdy uczy sie na swoich bledach,dlaczego niech kazdy szuka milosci gdzie chce,kazdy popelnia bledy wazne jest ,aby ich nie popelniac po raz drugi, Odpowiedz Link Zgłoś
andies Re: egipcjanie 19.09.09, 15:17 latika może masz rację,ale myślę że żeby znależć jakiegoś wartościowego, i normalnego Araba to raczej nie w hotelach czy kurortach bo tam raczej jest nastawienie na łatwy sex i tyle .ale jak kotś napisał niech każdy szuka miłości gdzie chce,i uczy się na własnych błędach... pozdrawiam wszystkie egipjanki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andies Re: egipcjanie 17.09.09, 01:07 myślę, że wbrew opiniom nie oszukują więcej niż inni:)) a że są przystojni i kochliwi to robią z tego użytek:)0pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
osama2009 Re: egipcjanie 10.09.09, 16:08 andies więc według Ciebie po co tam kobiety jeżdżą. po sex? jeśli tak myślisz to się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polacy 22.09.09, 09:27 Ostatnio całkiem przypadkiem natrafiłem na artykuł jak to w Słupsku i nie tylko łysi polacy nabijają na "pal" mężatki. Sprt ten nosi nazwę "Pożycz żonę". Reguła prosta: 1. Wybierany jest myśliwy. 2. Myśliwy szuka ofiary na znanych stronach społecznych: nasza klasa, randki itp. 3. Ofiara musi być mężatką najlepiej z kilkuletnim stażem i gromadą dzieci, a przede wszystkim musi być znudzona życiem rodzinnym. 4. Namierzona ofiara zapraszana jest na stworozne podforum przez myśliwego i tam bombardowana komplementami z netu rodem. 5. Omiamiona pięknymi kłamstwami daje się upolować, zaś myśliwy zawozi ów zwierzynę swoim luskusowym samochodem. 6. Spędza z nią upojne chwile w samochodzie lub w hotelu. A jury LICZY PUNKTY. Najmniej liczy się za wyrwanie żony garniturowca a najwiecej mundurowego (policjanta, żołnierza), przy czym liczba punktów zależy też czy owa zdobycz będzie z myśliwym na noc czy też całą dobę (większa liczba punktów). 7. Myśliwy podjeżdza pod dom ofiary, w którym to domu jest mąz i dzieci ofiary, a myśliwy dzowni z pilną potrzebą seksualną. Kiedy ofiara odmawia, myśliwy pokazuje jej nagie fotki z uniesien miłonych do rozpoznania dla męzą. Ta zaś szybko wymysla coś na czasie, aby wybyć z domu do tuż obok zaparkowanego samochodu, po czym myśliwy niczym władca rozjazuje ofierze uprawiać seks przed jej domem. Jak wiadomo jury liczy punkty. 8. (max liczba punktów) Oznajmić wszystko mężowi, iż jego kochana żona go zdrodziła. Jak ktoś nie wierzy prosze wpisać w gogle "polowanie na mężatki" lub "nabić mężatkę na pal". Dla mnie osobiście takie zachowanie jest godne pogardy, a nawet trwałego kalectwa myśliwego. Bo myśliwy też może stać się ofiarą prawda, ale wówczas polowanie będzie bardziej ostre. Zatem jak widać X% są gorszymi podrywaczami niż Arabowie. Z resztą wszystko zależy od człowieka. I ja jestem zdania, iż POLKI lepiej niech jadą do krajów pn. Afryki, bo tam nieco bardziej cywilizowanie wygląda podryw. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 09:36 Acha i jeszcze jedno. Ludzi nie można o tak sobie dzielić na dobrych i złych, po zamożności, religii, kolorze skóry, tylko po jego czynach i słowach. To na tyle. Aż mi się gorąco zrobiło. Ma któraś dziewczyna coś chłodnego do picia? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 10:43 Witaj, Historia jak z filmu cóż wszędzie się może dziać źle, jest to o tyle przykre,że mamy takie zjawisko na własnym podwórku, coś co według mnie podlega pod łamanie prawa, gdyż jest zaplanowanym działaniem mającym na celu skrzywdzenie nieświadomej gry ofiary! SZOK !!! Pozdrawiam P.S. Może być szklanka wody? Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 11:46 Oczywiście, że może być. W końcu woda to życie, lecz do życia potrzebne są jeszcze promienie słońca. A Twoj usmiech jest dla mej duszy niczym promienie gorącego słońca dla ziemi. Dziękuje za wodę Jasneniebo. Życzę Tobie miłego dnia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:03 Ja uśmiecham się zawsze, dziękuję za dobre słowa. Miłego dnia,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:33 Nie wiem od kiedy ten paskudny proceder funkcjonuje w Polsce, ale w Egipcie słyszałam,że gra na punkty od bardzo dawna istnieje, tzn pewnie od czasu kiedy się zaczął masowy spływ turystek. Sam seks 100 pkt, seks+wyłudzone pieniądze 200 pkt, 400 pkt jak kobieta się rozstanie ze swoim dotychczasowym facetem dla Egipcjanina. Masakra. Ahmed_salim ja mam zimne piwo jak reflektujesz, bo sama woda chyba tu nie wystarczy. Pozdrawiam buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:44 rubio.3 napisała: Sam seks 100 pkt, hej , a 100 pkt za kazdy jeden raz czy ogólnie ??? :-) a z fanty np telefony kom i inne takie tez dają punkty ? ja syłszałam ,że obiektem zazdrosci kolegów są ładne ale nie za bardzo douczone , z douczonymi zazwyczaj jest problem za dużo putań .:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:48 Laitka a może jacyś polacy byli na wakacjach, pooglądali i teraz przenieśli tę dyscyplinę tutaj. Ale na moje i tak mieszkańcom krajów arabskich nie dorównają. Piękna gatka rodem z neta i eleganskie BMW nie wystarczy. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:54 Laitka a może jacyś polacy byli na wakacjach, pooglądali i teraz > przenieśli tę dyscyplinę tutaj. Ale na moje i tak mieszkańcom krajów > arabskich nie dorównają. Piękna gatka rodem z neta i eleganskie BMW > nie wystarczy. :) Pozdrawiam Nie wiem nic o Polakach , bo ja pisałam o Egipcjanach i nie bardzo rozumiem kwesti BMW . Myślisz ,że powinnm mojeu byłemu takie kupic ??? :-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:59 Laitka to ten były czy obecny powienien dbać o Ciebie materialnie i niematerialnie. A co do BMW to może mieli jakieś z importu tylko wytuningowali go i efekt ograny, a tutaj polacy też mogą dużo zrobić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:04 A co do BMW to może mieli jakieś z importu tylko > wytuningowali go i efekt ograny, a tutaj polacy też mogą dużo > zrobić. :) No ukraść BMW i przewieźć w walizce na części to na pewno mogą. Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:00 Laitka a byłemu to kup syrenke. Bedzie się przynajmniej wyróżniać i wpadać w oko wszystkim na ulicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:03 nic mu juz nie kupie , teraz wydaje na siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:52 latika101 napisała: > rubio.3 napisała: > > Sam seks 100 pkt, > > hej , a 100 pkt za kazdy jeden raz czy ogólnie ??? :-) a z fanty np > telefony kom i inne takie tez dają punkty ? ja syłszałam ,że > obiektem zazdrosci kolegów są ładne ale nie za bardzo douczone , z > douczonymi zazwyczaj jest problem za dużo putań .:-) Tego nie wiem czy za każdy raz czy ogólnie, ale wydaje mi się , że liczy się sztuka . 200 pkt za każdą materialną "pomoc". Z tymi ładnymi, niedouczonymi to było by logiczne im głupsza tym więcej można wyciągnąć a i popisywać się nie ma za bardzo po co. Wystarczy miss you kiss you i pozostałe bla bla i załatwiona sprawa. A i niewygodnych pytań nie zadaje, no coś w tym jest. Pozdrawiam latika Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:57 To czyżbo nasze karki też poszłyby na taką łatwiznę? Musieli się tam edukować u Egipskich podrywaczy. (taka moja mała myśl). :) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:00 Nuaczyć się można wszytkiego , ale ta skóra.... te oczy ech.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:04 słońce mnie bardzo ukochało, bowiem jestem opalony od wiosny do poźniej jesieni. A zimą jestem bialutki jak bałwanek. A oczy mam szaropiwne. Ale zapewniam, że to nie ma żadnego związku z piwem. POzdrawiam. Rany, ąz mi się gorąco zrobiło. Ufffffff Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:36 Zatem słe Tobie Jasneniebo mały uśmiech na dobry dzień, tydzień, miesiąć i rok. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Aby Tobie uśmiechu nie brakowało. Teraz będę wiedzieć kiedy się uśmiechasz, bowiem świeci u mnie słońce. A ja uwielbiam słoneczne i wodne kąpiele. Te pierwsze z umiarem, a te drugie wręcz przeciwnie. W końcu jestem Wodnikiem. A co tam nie będę żałować uśmiechu dla wszystkich uroczych kobiet goszczących na tym forum. :):):):):):):):) Uśmiechajcie się jak najwiecej, wtedy przez okrągły rok bedzie u mnie świeciło słoneczko DROGIE RODACZKI!!!! I nie zważajcie na protesty rolników i leśników. Ale Ciii (ja tego nie powiedziałem). Buziaczki gorące dla Was wszystkich.:* Jasny gwint tutaj jest limit na emotki. No tak mogłem się tego spodziewać polityka Unii. A oni lubia nakładać limity. Ach Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:39 Ale bezalkoholowe może jedynie być Rubio. Ja jestem abstynentem. Zatem Twoje zdrowie wznoszę <kufel bezalkoholowego>. Oby To życzenie towarzyszyłó Tobie jak najdłużej. Unikam szpitali :). Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:43 Rubio ja punktów nie daję. Ale podaruję Tobie uśmiech :) i gorącego buziaka. Idzie zima, lepiej nagrzać się za wczasu. :). Pozdrawiam i życzę miłego dnia i dużo uśmiechu. Bowiem Wasze uśmiechy są najpiekniejsze, nagorętrze, najaśniejsze, a wówczas mnie jak i innym mężczyznom robi się gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
white_heart Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:56 ahmed_salim napisał: > Rubio ja punktów nie daję. Ale podaruję Tobie uśmiech :) i gorącego > buziaka. Idzie zima, lepiej nagrzać się za wczasu. :). Pozdrawiam i > życzę miłego dnia i dużo uśmiechu. Bowiem Wasze uśmiechy są > najpiekniejsze, nagorętrze, najaśniejsze, a wówczas mnie jak i innym > mężczyznom robi się gorąco. urocze :) finezja i górnolotność wypowiedzi godna egipskiego habisia, i w żadnym wypadku nie jest to z mojej strony obraza! ahmed salim, czy jesteś może egipcjaninem?? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:02 Jestem 100% polakiem urodzonym w Borach Tucholskich. Ja mam zwyczaj narzucać sobie nowe zwyczaje, pozytywnie widziane zwyczaje. W końcu o swoją miłośc trzeba dbać jak o siebie samego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:46 ahmed_salim napisał: > Ale bezalkoholowe może jedynie być Rubio. Ja jestem abstynentem. > Zatem Twoje zdrowie wznoszę <kufel bezalkoholowego>. Oby To życzenie > towarzyszyłó Tobie jak najdłużej. Unikam szpitali :). Dziękuję i vice versa życzę wszystkiego dobrego. Chociaż ja jednak uraczę się później szklaneczką normalnego alkoholowego piwa jeśli Ci to nie przeszkadza, może mnie na detoks po takiej ilości nie odwiozą. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:50 A nie lepsza była by lampka wina w słoneczny popołudniowy dzień. W końcu jeszcze tak szybko ciemno się nie robi :). Zatem Twoje zdrowie Rubio i X0000000000 lat życia. Buziak i uśmiech dla Ciebie, aby one towarzysyzły Tobie przez te X0000000000000 lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:02 Dziękuję ale chyba się zarumieniłam trochę. Ja nie zwyczajna takie życzenia buziaki i uśmiechy przyjmować :) To miłe ale nie zbaczajmy z tematu. Ja jestem ciepłolubne stworzenie i oby nam słońce wszystkim jak najdłużej świeciło, bo faktycznie trzeba będzie pomyśleć nad wyjazdem do Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:09 Dlatego powinnyście się uśmiechać cały rok, a my na te uśmiechy odpowiednim grzecznym zachowaniem odpowiedać. A jak będzie dużo uśmiechu od wielu pieknych niczym greckie boginie Afrodyty POLEK. To słońce będzie królować bedzie na naszym niebie całe 365 dni (ustawowy rok kalendarzowy). No w latach przestępnych musicie się o 24 h trochę bardziej wysilić. Pozdrawiam i wszystkim uroczym polskim hurysom slę uśmiechy i buziaki. :):):):):):):):):):):):):):):*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 13:51 ahmed_salim napisał: > Dlatego powinnyście się uśmiechać cały rok, a my na te uśmiechy > odpowiednim grzecznym zachowaniem odpowiedać. A jak będzie dużo > uśmiechu od wielu pieknych niczym greckie boginie Afrodyty POLEK. To > słońce będzie królować bedzie na naszym niebie całe 365 dni > (ustawowy rok kalendarzowy). No w latach przestępnych musicie się o > 24 h trochę bardziej wysilić. Pozdrawiam i wszystkim uroczym polskim > hurysom slę uśmiechy i > buziaki. :):):):):):):):):):):):):):):*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* > :*:*:*:* Gdybyś nie napisał, że jesteś abstynentem to można by pomyśleć żeś się nie źle nabzdrygąlił. A tak to czytając można przynajmniej oczy nacieszyć tymi miłymi pochlebstwami. Eh i potrzeba było forum o śniadych żeby faceci z Polski zaczęli nas rozpieszczać. W domu też to mam to chyba umarłam i jestem w niebie. Nie to nie możliwe coś mi się pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 14:00 Kochana Rubio. Niektórzy polacy idą w zaparte i brną ślepą ścieżką, która do niczego dobrego nie doprowadzi (politycy). Ale są też tacy, ktorzy dostrzegają swoje błędy i na blędach innych się uczą. Najwyższy czas zmienić mentalnośc POLAKÓW. Rzucić alkohol i kochać swoje żony! Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 14:43 ahmed_salim napisał: > Kochana Rubio. Niektórzy polacy idą w zaparte i brną ślepą ścieżką, > która do niczego dobrego nie doprowadzi (politycy). Ale są też tacy, > ktorzy dostrzegają swoje błędy i na blędach innych się uczą. > Najwyższy czas zmienić mentalnośc POLAKÓW. Rzucić alkohol i kochać > swoje żony! Nie tylko politycy tak się zapętlają. Mentalność trzeba zmienić i kobietom i facetom , bo my też niestety nie jesteśmy bez winy tylko nam się jest paradoksalnie ciężej do tego przyznać. Ach ta kobieca duma ona jest zdecydowanie gorsza od męskiej. A tak na marginesie to masz żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:01 Rubio! Mam się już lepiej, znaczy mogę chodzić. Mamy nową misję zmiany mentalności i zachowań, super bardzo mnie to cieszy. Ahmed jesteś fajny facet, otwartość to wartość sama w sobie, milion uśmiechów dla Ciebie, ja też na bezalkoholowe mogę sobie pozwolić. Pozdrawiam wszystkich ciepło i słonecznie i pierwszy dzień jesieni. Zaraz polecą gromy ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:14 Jasneniebo napisała: Mam się już lepiej, znaczy mogę chodzić. Jasneniebo Ty jak Feniks z popiołów się regenerujesz. Cieszę się niezmiernie. Buziaki i nie przypominaj , że już jesień brrr nie nawidzę zimna a dzisiaj jeszcze słońce świeci i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:29 Złota polska jesień, czy jest coś piękniejszego???? Cieplutka i słoneczna z barwami ziemi ach...... Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:31 Jasneniebo. Oj tak jesień jest śliczna. Ale żeby było jeszcze piękniej trzeba zmienić coś w nas samych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:15 Rubio nie mam żony, ale teraz nawiązałem znajomośc z symptyczną polką. Podobaja mi się jej cechy charakteru, tok myślenia jest niecozbliżony do mojego. Mam nadzieję, ze coś się uda z tego zbudować. Ona jest po przejsciach, dlatego ja reformuje swoj charakter, aby popelniac jak najmniej bledow. Owszem sam popelniam bledy, bowiem mam w sobie cechy slabosci. Uprawiam sport. On daje mi sile ksztaltowac nie tylko cialo, lecz i charkater. Mam nadzieję, iż moje marzenie bycia lepszym się spełni. Tak mi dopomóż Bóg. POzdrawiam Ciebie Rubio gorąco jak i wszystkie Polki na tym forum. Gorące buziaki Wam slę i dużo, dużo uśmiechów. :):* Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:28 Ten post jest adresowany do Jasneniebo. Przeprzaszam, nie zauważyłem autorki postu. Uśmiechy i gorące pełne nemiętności buziaki dla POLEK, abyście były gorętrze i wiecznie uśmiechniete. A jak tak się stanie to ani jesienne deszcze, ani zimowe mrozy nie ostudzą waszych gorących serc, nie pozbawią Was pięknego, zniewalającego męskie serca uśmiechu. A jak będziecie się usmiechać to i nam POLAKOM (mi napewno będzie gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:41 No to Ahmed_salim ja jak na mało romantyczną realistkę napiszę Ci tak: Podobaja mi się jej cechy charakteru, tok myślenia jest > niecozbliżony do mojego. Nieco zbliżony czyni wielką różnicę, tak jak z "Żywcem" Mam nadzieję, ze coś się uda z tego > zbudować. Trzymam kciuki , i nie puszczam dokąd się nie wyjaśni czy się udało. Mam nadzieję , że bedzie super. Ona jest po przejsciach, dlatego ja reformuje swoj > charakter, aby popelniac jak najmniej bledow Nie wiem co to za przejścia, ale nie przesadzaj z tymi reformami, czasem kota można zagłaskać na śmierć a błędy jak wiesz rzecz ludzka, a tym bardziej w nowo tworzonym związku. Uprawiam sport. On daje mi > sile ksztaltowac nie tylko cialo, lecz i charkater. To akurat Ci nie zaszkodzi , bardzo się chwali taki styl życia. Podoba mi się . Sama nie uprawiam sportów poza oglądaniem w TV wszystkiego co z szeroko pojętą piłką. Mam nadzieję, iż > moje marzenie bycia lepszym się spełni. Nie możesz być aż taką kanalią , żeby starać się być aż takim lepszym. Jak rzekłam trzymam kciuki , powodzenia życzę i pisz jak postępy w życiu. Buziaki i dużo ciepełka do wiosny przynajmniej. Będziemy w kontakcie mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:51 Kochana Rubio. Z tym bycie lepszym i sportem chodzi o walkę z wlasnymi slabosciami (cechy charakteru). Jestem osobą religijną, tak zostalem wychowany. Skoro cialo dostalem od Boga to dlaczego nie mam o nie dbac jak najlepiej (zdrowie). Jestem osobą młodą (26 lat). Z każdym dniem poznaje coraz bardziej życie. Ja Tobie także życzę aby i w Twoim zyciu działo się dużo dobrego. Goace buziaki w te delitkane niczym jedwab policzki, aby rozgrzały Ciebie i Twoje serce nie tylko na zimę, ale i na całe życie. :* Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 16:00 Goace buziaki w te delitkane niczym > jedwab policzki, aby rozgrzały Ciebie i Twoje serce nie tylko na > zimę, ale i na całe życie. :* Nie no wypisz , wymaluj Egipcjańskie teksty z smsów. Może Twój potomek w 17 linii był w jakiś sposób związany z tymi terenami. Odszukaj drzewo genealogiczne a nuż coś się wyda, jakaś tajemnica rodzinna. To żarty oczywiście są teraz. Jesteś spoko zupełnie inaczej piszesz niż blondyn34 kiedyś tu goszczący, a on też był religijny ale jakoś tak maniacko raczej. Powodzenia w poznawaniu tych pokrętnych manowców życia, na których niestety ciągle spotykacie KOBIETY, puch marny. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 16:08 Rubio niebańska. Jak widzisz są też i dobrzy Polacy, wierzący Polacy. Ja jestem zdania i jego nie zmienię, iż czas na tworzenie społeczeństwa o nowych wartościach. Gdzie nie będzie już takich wyczynów jaki tutaj pisałem w pierwszym poście. Dużo czytam i widze ile się dzieje dookoła. Owszem męzczyzni i kobiety są winne swoich czynów. Ja także kiedyś poniose konsekwencje. Ale ja mam naturę reformatora- buntownika. Robie wszystko odwrotnie (prawie wszystko) to co zlego pisze sie w gazetach. Czas aby czlowiek szanowal czlowieka, a nie jak jest teraz ludzie siebie traktuja jak towar. Czas coś z tym zrobić. Ja chce coś zmienić, ale aby zmienić swiat, należy zacząc od siebie. Buziaczki w te urocze policzki boskiego Rubia. Ja teraz bede czesciej zagladac na to forum i w nim uczestniczyć, ale ja nie bede nikogo kardzil. Kazdy ma swoje zycie i sam o sobie decyduje. Ale chce pokazać, ze mozna też zyc nieco inaczej. To moj cel Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 16:27 Ale > chce pokazać, ze mozna też zyc nieco inaczej. To moj cel No jak my bohaterki niektórych tu postów chciałyśmy pokazać , że chcemy żyć inaczej to dostałyśmy po dupie a co niektóre nawet po kieszeni. Uważaj z tym nowatorstwem. Pozdrawiam zaglądaj i pisz , bo trochę nuda się wkradła. Nie wiem czy mało zakochanych, czy takie uważne się zrobiłyśmy, nie ważne może w okolicach świąt się coś ruszy. Chociaż nie ,bo habibisie wtedy namiętnie życzenia ślą co by o sobie przypomnieć. Buziaki / pozwolę sobie na śmiałość: nie rób tyle błędów chyba , że dyslektyk jesteś to wybaczam/. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 16:38 Sorry za blędy, ale tak szybko piszę, że nie patrze szczegółowo na to co napisałem. W końcu mam wady. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 16:42 A z tymi błędami to ja też taki bardziej matematyk niż polonista. Owszem lubię dużo czytać, ale nie lubię dużo pisać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 16:56 ahmed_salim napisał: > A z tymi błędami to ja też taki bardziej matematyk niż polonista. > Owszem lubię dużo czytać, ale nie lubię dużo pisać. Pozdrawiam. Taak widzimy , że piszesz same cyferki, logarytmy, całki, przebieg zmienności funkcji nam tu przybliżasz ,ale o słowie pisanym to z Twojej strony jakoś faktycznie nie ma mowy. Sprawdź kto się podszył pod Twój login, bo ten co tu się udziela to nawija że hej.Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 17:15 Nikt się nie podszywa pod moją osobę. Teraz nie rozumiem Twojego przesłania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 17:23 ahmed_salim napisał: > Nikt się nie podszywa pod moją osobę. Teraz nie rozumiem Twojego > przesłania. :) Wiem , że nikt się nie podszywa pod Ciebie. To był żart na okoliczność Twojego matematycznego zacięcia a nie pisarskiego. A to przecież Ty tu piszesz cały czas i nie widać tego matematyka w Tobie, bardziej romantyk by pasował do Ciebie a nie umysł ścisły. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 17:33 Kochana Rubio. Widzisz. Życie to nie tylko matematyka i liczby. Ale zamiłowanie do tego przedmiotu dał mi zdolnośc logicznego myślenia i skojarzenia faktów, aby znaleśc najsensowniejszą alternatywę danej sytuacji. Raz przeczytałem kilka stronić książki Danielle Stell. Moja mama ją uwielbia, wogóle ona lubi romantyczne książki. Być może to, że jestem romantykiem, jak mnie określiłaś, mam właśnie po mamie. A będę postępowac inaczej niż wiekszość polskich niegodziwców. Zadawanie ran fizycznych jak i psychicznych żonom, narzeczonym przez swoich mężów, narzeczonych, spożywanie wszelkich używek jest nieodpowiedzialne i wielce niestosowne. Dlatego ja postanowiłem zmienić wizerunek Polaka poprzez samego siebie. Jak wcześniej powiedziałem: NADSZEDŁ CZAS NA ZMIANY. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 17:17 Widac jesteści bardzo nieufne. A i słusznie. Bo dość już przeszłyście na wakacjach. Chciałyście wypocząć,a tutaj ktoś wywinął taki numer. No cóż takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 14:04 Rubio może ujmę to tak. Polscy faceci są jak domino. Jak jeden zacznie coś zmieniać reszta pod siłą efektu bycia dobrym też ulegnie i nie będzie sztywno stać i się przyglądać. Ja narzucam reformy sobie a nie innym. Trzeba dawać przykład a nie narzucac na siłę. Na siłe to tylko do ostrej konfrontacji może dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 12:41 Zatem słe Tobie Jasneniebo mały uśmiech na dobry dzień, tydzień, > miesiąć i > rok. ojojoj Jasneniebo ależ Ty masz farta . Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: egipcjanie są bardziej wyrafinowani niż polac 22.09.09, 15:07 Jak kiedyś miawiał Mikołaj Rej "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.". Własnie tylko, że X% poalków woli naśladować raeczej inne nacje, a zwłaszka kopując ich negatywne nawyki, jak choćby ten, który opisałem z procederem "wbijania męzatki na pal". Aż mi wstyd raczej za facetów niż za kobiety. Bo co tym kobietom pozostaje. Patrzyć się niby umiesnionych polakow, ktorzy lysieja od sterydow, a zarazem są jak nadmuchany pączek lub też nadużywającyhc alkoholu, którzy to po libacji nawet nie raczą się dokładnie umyć, albo rozwalać cudze rodzinki jakimiś głupawymi grami. Wstyd panowie! Jak ja wcześniej wspom,niałem narzucać nikomu nic nie będę. Posiweccie trochę czasu na analize swojego zachowania. Drogie Panie ja Was potępiac nie będę. Nie dziwię się Wam, iż wolicie spędzić wakacje poza granicami kraju, bo ja na Waszym miejscu zrobiłbym to samo. I słusznie, że Polaków jest coraz mniej, może zostaną Ci, którzy mają w sobie dość siły aby zmienić śoje postępowanie wobec kobiet i siebie samych. Odpowiedz Link Zgłoś