Dodaj do ulubionych

Marsa Alam - wrażenia

28.01.09, 23:35
hej dziewczyny,
interesuje mnie, czy może któras z Was była w Marsa Alam, jeśli tak to proszę o wyrażenie swoich opinii.Zwłaszcza ciekawa jestem czy miałyście jakieś "przejścia" z panami pracujacymi dla Itaki :)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fakira82 Re: Marsa Alam - wrażenia 29.01.09, 02:00
      cześć
      ja bylam w Marsa Alam - ale wrażeń to ja żadnych nie miałam centrum
      wygląda jak --kurcze--niewiem do czego przyrownac /smród,syf sklepy
      takie że cała kase przywiezlismy spowrotem.Poprostu dramat.bylam tam
      2 lata temu ale sądze ze nic sie niezmienilo. fajne rafy,dziko
      strasznie,zanudzic sie idzie .polecam parom ktore jada na
      bzykanie.Zaznaczam ze bylam z rodzinką i z dziecmi przyjaciol.Jesli
      mogę polecic makadi bay! choc wiadomo kazdemu pasuje co innego.
      teraz to juz mieszkam prawie w hurgadzie to ekscytuje mnie 20 km
      dalej polozona el gouna --to jest juz bajka ;-)
    • vvviwonavvv Re: Marsa Alam - wrażenia 28.02.09, 23:39
      ja byłam niedawno w Marsa-alam a dokładnie w resorcie "Blue reef" i musze przyznac że miałam pewne "przejścia" z chłopakiem z "Itaki". Mówił że ma dwa imiona jedno angielskie a drugie arabskie, czyli Robert i Asłin albo Asłan (nie pamietam dokładnie jak on to wymawiał). Miał 26 lat choć wyglądał o wiele młodziej. Był czarujący i strasznie romantyczny. I miał taki fajny śmiech ;)) Znasz go może?
      • izabella.waw Re: Marsa Alam - wrażenia 05.03.09, 21:52
        hej, tego twojego to nie kojarze. Za to lepiej poznałam Amr'a - 22 latek, troche niesmiały
        • vvviwonavvv Re: Marsa Alam - wrażenia 06.03.09, 21:23
          a w ktorym byłas hotelu? bo ja bylam w "Blue Reef" ;))
        • izabella.waw Re: Marsa Alam - wrażenia 08.03.09, 17:33
          Ja byłam w hotely Fayrouze. Jakie wrazenia z blue reef, słyszałam ze fajny hotel, tylko pomost płatny. Teraz jeśli bede sie wybierac do Marsa, to mysle o sol y mare.
          • vvviwonavvv Re: Marsa Alam - wrażenia 12.03.09, 15:20
            tak pomost jest płatny i szczerze powiedziawszy na nim nie bylam bo poszłam na
            nogach z rodzina wgłąb morza i po kilkuset metrach (a morze było bardzo płytkie)
            dotarliśmy do rafy po ktorej pływaliśmy. Trzeba bylo tylko uważac na koralowce
            bo wody było bardzo mało i można bylo sie pokaleczyc. Ogólnie bardzo podobało mi
            sie w blue reef i planuje wyjechac tam znowu za rok. Wszystko czyste, zadbane,
            obsługa bardzo miła (rzekłabym nawet że czasami aż za miła ;DD) i bardzo mało
            osób bylo wtedy kiedy ja byłam wiec było spokojnie. Wydaje mi sie że nawet
            wiecej bylo facetów co tam pracowalo niz samych turystów. A jak bylo w Fayrouze?
    • 4lata Re: Marsa Alam - wrażenia 01.03.09, 12:25
      Marsa to super relaksacyjne miejsce...jadę tam w sierpniu w podróż
      poślubną:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka