aeki 03.02.09, 18:48 Po jaką cholerę dawać w paszporcie dolary , aby dostać lepsze pokoje , ?? W Mielnie , albo w Zakopanym też dajecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blurppp Re: po jaką ...... 03.02.09, 18:50 Nikt ci nie karze dawać. Proponuje zakup w serwisie Necermana tam sam sobie określasz rodzaj pokoju i po sprawie, wyjdzie mocno drozej niz 10$ w paszport Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: po jaką -kolejne bezsensowne pytanie 03.02.09, 19:11 po taka, ze jadac w pojedynke, wole dac te 5-10 $ w paszport i miec fajny pokoj niz mieszkac od zaplecza.To jest urlop a nie uzeranie sie. Ja nie zbiednieje, a i potem obsluga inaczej takiego turyste traktuje. Z ostatniego pobytu w Tunezji: ja na dzien dobry dalam w paszport $, od razu mi recepcjonista powiedzial, ze mam na drugi dzien rano przyjsc to mi pokoj zmieni bo teraz nie ma wolnych i drobnych z paszportu nie wzial. Kolega nie dal nic i takiej informacji nie dostal, a pokoj mial tak samo beznadziejny jak ja -z widokiem na sciane. Na drugi dzien w obu paszportach byla wkladka (nieco wiecej niz dzien wczesniej) i znalazal sie najdrozszy apartament 2 pokojowy z widokiem na morze. Jadac na urlop w Polsce mam te przewage, ze zawsze moge takiego pokoju nie wziac, tylko pojechac 3km dalej i przenocowac gdzie indziej, w Egipcie tak nie zrobie, to chyba oczywista oczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: po jaką -kolejne bezsensowne pytanie 03.02.09, 19:21 Na Allaha miłościwego ,litościwego!!! Ja w pokoju tylko sypiam(no nie zawsze)i właściwie to mi rybka jaki on jest!! Nigdy nie dałem złamanego piastra za lepszy pokój!! Albo mam takie szczęście- albo małe wymagania?? Ale zawsze było mi dobrze i bawiłem się świetnie....... Czego i Wam życzę. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do janusza 03.02.09, 19:23 Janusz-szerze mowiac to mam w nosie w jakim spisz pokoju. Dla mnie ma znaczenie, czy mam pokoj przy zapleczu, z widokiem na ulice czy basen albo ogrod.I nikomu nic do tego. Nie dales -patrz ile zaoszczedziles, na kolejny wyjazd jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
ami.ra Re: 03.02.09, 19:40 Jedni dają 50$ i chcą fajny pokoj.Inni pukają sie w głowę i twierdzą,że pokój jest tylko do spania i rybka gdzie bedzie zlokalizowany.W moim przypadku abym mogła spokojnie odpocząć pokoj w odpowiadajacym mi miejscu jest bardzo wazny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ami.ra Re: aeki 03.02.09, 19:43 A czy w Mielnie czy Zakopcu masz tyle mozliwosci widokowych jak w Egipcie?Ogród ,basen,morze,taras,balkon,pietro ,parter..... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_25 Re: aeki 03.02.09, 20:25 Pokój z widokiem (morze, Nil itd) to też mój konik :) Jestem w stanie za to dopłacić, choć nie zawsze - droższy, z balkonem wzięłam w Aleksandrii i w Dahab - no cóż każdy ma jakąś słabość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2rd Re: po jaką ...... 03.02.09, 20:35 wszystko to marnosc nad marnoscie.jeszcze oklaski w samolocie zanim sie nie zatrzyma, narzekanie na wszystko ze delfin sie nie usmiechal. a poco bede oglodac jakies kamienie stare cmentarzysko w polsce tez to mamy.plac lekarzowi za proteze z ubezpieczenia i tak nie bedzie lepsza itp.zascianek Odpowiedz Link Zgłoś
lvlidnight Re: po jaką ...... 03.02.09, 23:47 A skąd wiesz, że dostaniesz "zły - brudny - brzydki" pokój? Recepcjonista tylko czeka na frajera, który przekaże pewną sumkę w paszporcie [choć robić tego nie wolno]. Wybierz dobry hotel --> dobre/niezłe biuro --> obejrzyj pokój po zameldowaniu --> zawsze możesz powiedzieć, że się nie podoba i WTEDY DAĆ KASĘ ZA ZMIANĘ NA LEPSZE!!!!!!!!!!!! Miłych podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: po jaką ...... 04.02.09, 14:46 Zgadzam się w 100% Tylko idio** daje zanim obejrzy pokój. Zresztą, za co dawać? Zawsze wylatuję na co najmniej 2 tygodnie, więc pokój ma dla mnie znaczenie Jeśli pokój nie spełniał moich oczekiwań, prosiłem o zamianę i zawsze dostałem inny. Aha, może to jest klucz do sedna sprawy. Wybieram tylko dobre hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl amat-dlaczego obrazasz??????????????????? 04.02.09, 14:49 amat1 napisał: > Zgadzam się w 100% Tylko idio** daje zanim obejrzy pokój. a czemu nie bierzesz pod uwage, ze ktos jedzie na urlop w pojedynke, albo z malym dzieckiem? Mam wziac co daje, leciec na drugi koniec hotelu, sprawdzic, jak mi nie pasuje to spowrotem ? > Zresztą, za co dawać? za jajco, po to zeby pokoj byl fajny. > Zawsze wylatuję na co najmniej 2 tygodnie, więc pokój ma dla mnie znaczenie Jeśli pokój nie spełniał moich oczekiwań, prosiłem o zamianę i zawsze dostałem inny. Aha, może to jest klucz do sedna sprawy. Wybieram tylko dobre hotele. no tak, cenna rada.... Odpowiedz Link Zgłoś