makowkarena 30.03.09, 11:44 Witam,poszukuję informacjio tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
missundaztood Re: Taba hotel Movenpick 01.04.09, 11:42 Hotel z wyższej półki, bardzo fajny, pyszne jedzenie. Nie ma tłumów (byłam w sierpniu), natomiast plaża mi się nieszczególnie podobała, z tego co pamiętam nie dla dzieci, bez łagodnego zejścia do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Re: Taba hotel Movenpick 01.04.09, 12:04 witam, tutaj obszernie : www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Moevenpick+Taba+Resort-ch_hb-hid_113919.html Ten Hotel proponowała mi Triada w zastępstwie za Taba Hilton & Resort (obok Mövenpicka) za dod.opłatą (sic 360,- zł! od osoby) po odwołaniu lotu z Taby (teraz 20kkm dalej z Sharm-El-Sheik). Jednak niska ocena + dopłata spowodowały, że pozostałem przy Hiltonie. ------------ desperato Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Re: Taba hotel Movenpick 01.04.09, 12:07 witam, tutaj obszernie : www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Moevenpick+Taba+Resort-ch_hb- hid_113919.html Ten Hotel proponowała mi Triada w zastępstwie za Taba Hilton & Resort (obok Mövenpicka) za dod.opłatą (sic 360,- zł! od osoby) po odwołaniu lotu z Taby (teraz 200 km dalej, bo z Sharm-El-Sheik). Jednak niska ocena + dopłata spowodowały, że pozostałem przy Hiltonie. ps poprawka - oczywiście 200km dalej z Sharm (około 240 km do hotelu). ---------- desperato Odpowiedz Link Zgłoś