Dodaj do ulubionych

A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT

04.07.09, 09:45
A znacie moze jakis facetów z sunrise mamlouk palace? :) Jask tak to
proszę o jakies namiary:D
Obserwuj wątek
    • salimka.pl Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 04.07.09, 16:47
      poznałam tam Mohameda Kamel-czy jakoś tak (wysoki barman)-prawdopodobnie już tam
      nie pracuje
    • salimka.pl Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 04.07.09, 16:50
      jeżeli można spytać to po co te namiary ?
      • kasienka8888 Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 04.07.09, 23:24
        Chodzi mi raczej o obecnych pracowników:) a namiary to moze jakies
        my space itd:D
        • 19martuska88 Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 04.07.09, 23:55
          ja znam;) pracował wcześniej gdzie indziej i przedstawił mi się jako
          casanova, nie wiem jak sie przedstawia w tym hotelu, moze tak samo;)
          w każdym razie na na imie Gergess. super chłopak znam do od 3 lat.
          pracuje na plaży, sprzedaje butelki z piaskiem i jakąs tam bizuterie
          • salimka.pl Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 05.07.09, 08:49
            tam jest kucharz, który też przedstawia się jako casanowa, ale nie mam do niego
            namiarów. Dzisiaj poszukam to ci napiszę maila do Ahmeda-kelner.
            • kasiamors Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 05.07.09, 12:48
              Ja tez poznalam kilku kelnerow, a ten mail do Ahmeda to tez poprosze:)
              masz moze jego zdjecie?
              • kasienka8888 Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 05.07.09, 13:37
                Właśnie macie może zdjecia kelnerów z tego hotelu ? Tez poznałam ich
                tam :)a kiedy byłyście?
                • kasiamors Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 05.07.09, 13:42
                  w kwietniu, a Ty? wszyscy sa tam mili, ja pamietam Ahmeda i Hosana
                  • kasienka8888 Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 05.07.09, 15:54
                    Ja własnie wróciłam :)a z kelnerów poznałam Mishę,Amira, i Ahmeda z
                    lobby baru reszty imion nie pamietam bo naprawde cieżko je
                    spamietać :P
                    • nowotkomarceli4 świetny target:) 08.07.09, 14:55
                      Kelner, barman, kucharz, facet sprzedający butelki z piaskiem.....
                      hehe.
                      NIedługo facet z mopem urosnie do rangi "kogoś".
                      • kasienka8888 Re: świetny target:) 08.07.09, 15:09
                        Żadna praca nie hańbi!
                        • nowotkomarceli4 Re: świetny target:) 08.07.09, 15:23
                          Minmo wszystko świetny target:) a co ciekawe to fakt jak wiele
                          rzeczy potrafi wybaczyć bareira językowa. Człowiek jest w stanie
                          rozmawiać, bawić i kochać się z osobą o mentalności pastucha:) i
                          jeszcze uważać, że to bardzo interesujący człowiek.
                          pisząc pastuch mam na myśli poziom mentalny
                          • ewelina75_1 Re: świetny target:) 08.07.09, 17:14
                            nowotkomarceli4 napisał:

> Minmo wszystko świetny target:) a co ciekawe to fakt jak wiele
                            > rzeczy potrafi wybaczyć bareira językowa. Człowiek jest w stanie
                            > rozmawiać, bawić i kochać się z osobą o mentalności pastucha:) i
                            > jeszcze uważać, że to bardzo interesujący człowiek.
                            > pisząc pastuch mam na myśli poziom mentalny

Czyzby to Wtopek wrócił tylko tym razem pod imieniem przywódcy
                            komunistycznego???????????
                            • jasneniebo Re: świetny target:) 08.07.09, 17:45
                              Witaj!
                              Tamten był "pierwszym przywódcą partii"- ten Pan to nie nasz Pan Wtopek, inny
                              słownik i Wtopek nie obraża.
                              Pozdrawiam serdecznie
                              • nowotkomarceli4 Re: świetny target:) 08.07.09, 17:49
                                czy kogoś obraziłem na tym forum?
                            • nowotkomarceli4 Re: świetny target:) 08.07.09, 17:47
                              Nie mam nic wspólnego z Panem wtopkiem:)
                              i nie odpowiadam za jego wypowiedzi:)
                              natomiast biorę pełną odpowiedzialność za to co sam piszę:)
                              A wiem o czym piszę bo 10 lat temu będąc jeszcze studentem
                              pracowałem przez 6 miesięcy jako rezydent w Egipcie:)

poznałem tych ludzi dosyć dobrze i dlatego mnie to mocno zastanawia,
                              jak to jest możliwe, że człowiek o mentalności pastucha i rozumie
                              pantofelka (jest to małe stworzonko o którym uczylismy się na
                              biologii) urasta do rangi kochanka:)
                              Nie wiem, może czegoś nie rozumiem, ale dla mnie zawsze mózg był
                              najbardziej podniecającym organem płciowym:):):)
                              • ewelina75_1 Re: świetny target:) 08.07.09, 18:10
                                nowotkomarceli4 napisał:

> Nie mam nic wspólnego z Panem wtopkiem:)
                                > i nie odpowiadam za jego wypowiedzi:)
                                > natomiast biorę pełną odpowiedzialność za to co sam piszę:)
                                > A wiem o czym piszę bo 10 lat temu będąc jeszcze studentem
                                > pracowałem przez 6 miesięcy jako rezydent w Egipcie:)
                                >

No własnie moze panowie z wielkiej europy powinni wyciagnac
                                wnioski i czegos sie nauczyc a nie krytykowac .Facet ,który jest
                                ciepły ,czuły ,miły szybciej zyska przychylnosc kobiety niz
                                zarozumiały intelektualista wszystko najlepiej wiedzacy

• nowotkomarceli4 Re: świetny target:) 08.07.09, 18:36
                                  > No własnie moze panowie z wielkiej europy powinni wyciagnac
                                  > wnioski i czegos sie nauczyc a nie krytykowac .Facet ,który jest
                                  > ciepły ,czuły ,miły szybciej zyska przychylnosc kobiety niz
                                  > zarozumiały intelektualista wszystko najlepiej wiedzacy

Ja nie krytykuję a się zastanawiam i pytam:)
                                  Proszę nie mylmy zachowań habibi z czułością, ciepłem czy byciem
                                  miłym. Całe to zachowanie jest mocno wyrachowane i skierowane na
                                  jeden cel - zaliczyć ładną kobietę lub zaliczyć taką sobie kobietę i
                                  wyciągnąć od niej kasę. Tam gdzie jest wyrachowanie i interes - na
                                  100% nie ma czułości.
                                  Jeśli chodzi o "intelektualistów" z Europy to proszę nie myl pojęć -
                                  czułość i bycie tzw. "inteligentem" wcale się nie wykluczają.
                                  Kwestia preferencji IQ partnera to już kwestia osobista - jedni wolą
                                  półgłowka sprzedającego butelki z piaskiem a inni osobę po trzech
                                  fakultetach. Ja wolę to drugie rozwiązanie :)
                                  Mózg zawsze był dla mnie najbardziej podniecającym organem
                                  płciowym:)
                                  • ewelina75_1 Re: świetny target:) 08.07.09, 18:55
                                    nowotkomarceli4 napisał:

> półgłowka sprzedającego butelki z
                                    piaskiem

Człowiek inteligentny nigdy nie wypowie sie w ten sposób o drugim
                                    człowieku.
                                    • nowotkomarceli4 Re: świetny target:) 08.07.09, 19:32
                                      > Człowiek inteligentny nigdy nie wypowie sie w ten sposób o drugim
                                      > człowieku.

jesli uwarzasz, że jestem niekulturalny to Twoja sprawa:)
                                      ale jeszcze jedno - kultura osobista wcale nie musi iść w parze z
                                      inteligencją:)
                                      • jasneniebo Re: świetny target:) 08.07.09, 22:30
                                        Inteligencja determinuje zachowanie kultury.
    • kasiamors Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 05.07.09, 17:14
      Z lobby baru- cos kojarze, ale Ahmeda to ja znam kelnera. czekam, czy salimka
      przesle jakies namiary na niego, ale tez nie ma pewnosci ze to ten sam, Ahmedow
      jak mrowkow :)
      • kasienka8888 Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 05.07.09, 17:52
        Dokładnie ich tam jest peeełno :D Ale fajnie by było jakby którąs z
        was dysponowała zdjęciem któregoś faceta z tamtąd:) kasia mors a
        pamietasz moze takiego animatora tam w dłuższych włosach kręconych
        identyczny jak ronaldinio :P miał bodajrze na imię omar
        • arti56-pl Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 07.07.09, 13:52
          kasienka8888 napisała:

> Dokładnie ich tam jest peeełno :D Ale fajnie by było jakby którąs z
          > was dysponowała zdjęciem któregoś faceta z tamtąd:) kasia mors a
          > pamietasz moze takiego animatora tam w dłuższych włosach kręconych
          > identyczny jak ronaldinio :P miał bodajrze na imię omar
          Wiem że jest to poważna sprawa ale może coś konkretniej o Hotelu co szkoda że
          jeszcze nie piszecie ile razy i z kim litości
    • salimka.pl Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 06.07.09, 19:46
      Przepraszam,że tak długo. Nie mogłam znaleźć - facet zdecydowanie nie w moim
      typie. Ahmed - hamada.omar4@gmail.com lub hamada.omar4@hotmail.com
      Dziewczyny mam prośbę, czy któraś będąc w sunrisie poznała Mohameda Kamal-bardzo
      fajny facet, pracował na aqua bar. Nie wiem gdzie teraz pracuje, może wrócił do
      tego hotelu. Czekam na jakieś informacje
      • kasienka8888 Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 07.07.09, 11:50
        Hmmm poznałam pare osób i jakiegoś mohameda tez nie mam pojęcia czy
        o tego samego chodzi. Może dysponujesz jakimiś zdjęciami? A moze ma
        konto na my space. A kiedy byłas w tym hotelu ?
        • kasienka8888 Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 08.07.09, 14:19
          Haaaalo dysponujecie jakimiś zdjeciami ? Lub kontem na my space?:D
          • arabish Re: A znacie może kogoś z SUNRISE MAMLOUK RESORT 03.08.09, 19:01
            Witam ja wróciłam dokładnie 4 dni temu i mam pare zdjęć barmanów z baru przy
            plaży,lobby i jednego ze stołówki a zapomnialam mam też zdjęcia 2 animatorów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka