amarnaprincess 11.08.09, 00:51 dlaczego watki zwiazane z nimi sa usowane ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amarnaprincess Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 11.08.09, 00:58 chyba forum jest po to aby wymieniac sie opiniami , przezyciami itp.ciekawe dlaczego zawsze znikaja watki o osobach ktore nie sa swiete Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 11.08.09, 09:11 Cel został osiągnięty, osoby zaineresowane skontaktowały się i mogą wyrobić sobie opinię lub wyjaśnić sprawy między sobą. Wymiana opinii w temacie tych osób przybiera formę szukania poparcia dla własnych wizji i wzajemnych ocen - nie o to tu chodzi. Chcecie pogadać spotkajcie się nie dolewajcie oliwy do ognia tylko to załatwcie. Proszę zakończyć publiczną dyskusję. Pozdrawiam P.S. Potrzebne są Wam komentarze osób postronnych w niewybrednej formie? Odpowiedz Link Zgłoś
pol-ly Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 11.08.09, 11:03 Jednak na forum ciągle wchodzą nowe osoby, a tego typu tematy są przestrogą dla kolejnych kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 11.08.09, 11:37 Jak najbardziej dlatego ten wątek pozostanie, w poprzednich toczyły się prywatne dyskusje a komentarze osób postronnych łamały zasady forum i narażały autorki postów na utratę anonimowości. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzula5 Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 11.08.09, 12:01 Wydaje mi się, że masz jakiś szczególny powód, dla którego wszystkie wątki zostały usunięte i chyba nawet domyślam się jaki. Pozostałe tematy, o których można na tym forum poczytać jakoś nie znikają, pomimo, że również są w nich wyrażane różne opinie i oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronkaadama Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 12.08.09, 02:11 Nie będę się powtarzać i pisać to samo jak było. Mój Mina , ten wspaniały , na którego smsy , wiadomości ,czekałam jak na promyk słońca. Mój Mina z którym mieliśmy tyle planów ,obietnic ,ciepła ,miłości tyle miejsc miałam mu pokazać. Mój Mina , sprawił ,że poczucie winy niszczyło mnie od środka , bo to z mojej niby winy się rozstaliśmy ……a sam w tym czasie miał inne kobiety , Zahabay i Adgam , zrozumiałam, że wasze milczenie to NIE dla moich pytań , oczywiście Mina umie być czarujący . Zapomni o was i będziecie nieszczęśliwe tak jak ja !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzula5 Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 12.08.09, 09:07 Biedronka, czytałam to co napisałaś wcześniej dwa razy i naprawdę mi przykro. I nie drwię, bo naprawdę czuję, że jesteś bardzo rozżalona. Jak pisałam wcześniej mój kontakt z Miną jest cały czas zbudowany tylko i wyłącznie na koleżeńskich relacjach /lecimy do niego z moim chłopkiem w listopadzie/ Faktycznie potrafi sprawić bardzo pozytywne wrażenie. Nie dziwię się w sumie, że mu zaufałaś....Szkoda tylko, że tak boleśnie się zawiodłaś....nie Ty jedna zresztą. Pomyśl jednak, że nawet jeśli nie okłamałby Cię, jak miałaby wyglądać Wasza przyszłość? Co to znaczy zobaczyć się raz, góra dwa w ciągu roku? Jak można zbudować bliskość na podstawie sms-ów, maili, gg czy skyp-a? Żeby zbudować dobry związek trzeba po prostu ze sobą być w lepszych i gorszych chwilach - być fizycznie, nie wirtualnie. Wierzę, że mogłaś być nim bardzo zauroczona, bo chłopak robi sympatyczne wrażenie, ale /jeśli mogę Ci cokolwiek doradzić/ - nie drąż już tego tematu, po co Ci więcej bólu i rozczarowania? Na pewno jesteś fajną, wartościową dziewczyną - daj sobie z nim spokój i idź do przodu. Ja po tym co przeczytałam w całym tym wątku straciłam do niego zdecydowaną część sympatii i pisze z nim mniej. Pyta mnie oczywiście b. często co się dzieje, ale odpowiedź uzyska w listopadzie. Powiem mu jak będziemy z nim i Tomkiem sączyli piwko, co o tym myślę. Tylko dziewczyny zdajmy sobie sprawę z tego, że tak robi nie tylko on...Panowie tutaj w kraju fundują dziewczynom/kobietom identyczne akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
haabib do jasneniebo 12.08.09, 09:29 Taki moderator to zawsze jakaś władza, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: do jasneniebo 12.08.09, 11:04 To raczej odpowiedzialność, czytanie tego wszystkiego odbiera chęć do życia. Czy to władza mocno wątpię.Władzę a dokładnie zarządzanie wykonuję zawodowo do tego jestem przygotowana, to co dzieje się tu przerosło moje zdolności pojmowania świata.Więc odpowiadając wprost moje "ego" zbudowałam w życiu.Masz świadomość,że czytają to nastolatki? Masz świadomość,że niektóre osoby podejmują życiowe decyzje w oparciu o treści tu zawarte? Paradoks- to nie jest władza!!!! To dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
haabib Re: do jasneniebo 12.08.09, 12:10 Zgodnie z Twoim tokiem myślenia owinnaś wykasować całe to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: do jasneniebo 12.08.09, 12:25 Jeżeli chociaż jedna osoba nie pogmatwa sobie życia, to bez względu na wszystko warto! Wiem,ze są osoby, które uratowały się dzięki temu co tu zobaczyły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amarnaprincess Re: do jasneniebo 12.08.09, 12:39 > Jeżeli chociaż jedna osoba nie pogmatwa sobie życia, to bez względu na > wszystko warto! Wiem,ze są osoby, które uratowały się dzięki temu co tu > zobaczyły. > Pozdrawiam skoro tak uwazasz dlaczego ciagle kasowane sa jakies watki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
haabib Re: do jasneniebo 12.08.09, 13:21 Nie jest w tym swoim kasowaniu obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: do jasneniebo 12.08.09, 13:56 Robię to co w mojej ocenie jest słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: do jasneniebo 12.08.09, 14:20 Proponuję założyć własne forum i poruszać się według własnych zasad. Ja poruszam się według swoich.A mam je jasno określone i nie podlegają dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
haabib Re: do jasneniebo 12.08.09, 19:57 Stanowcza kobieta-to lubie! Ale chyba bezrobotna bo w ciągu dnia masz czas aby non-stop moderować forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: do jasneniebo 12.08.09, 20:56 Stanowcza i niezależna dysponuję swoim czasem. Zapracowałam na swoją pozycję zawodową , do tego jeszcze jestem obrzydliwie konsekwentna, proszę zweryfikuj swoje opinie co do formy i nie będziemy się musieli spierać.Nie znoszę wulgarności i braku szacunku w wydaniu zarówno kobiet jak i mężczyzn.Nie ma potrzeby udowadniać nikomu ,że jest głupszy od nas lub nie przyznać racji gdy okaże się mądrzejszy lub inny. Pozdrawiam P.S. Na prawdę wiem co robię i biorę za to odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
haabib Re: do jasneniebo 13.08.09, 14:40 Fantastyczna kobieta! Może powinnismy spotkać się w realu..?? Odpowiedz Link Zgłoś
mona_pl Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 12.08.09, 11:08 Zuuzula , Mina nie wie czemu z nim nie chcesz gadać? Wie , wie , w Alfie czytają forum . Biedronka ,Mina to tylko babiarz , tak wierzyłaś we wszystko co do ciebie pisze ? a Polakowi też byś uwierzyła? Zapomnij . Fajna z ciebie i na pewno ładna lalunia poszukaj sobie ładnego Polaka , a nie Araba Odpowiedz Link Zgłoś
gggu-sia Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 12.08.09, 12:13 BRONISZ GO!!!! Każdej mówi to samo , że ładna , seksowna, oczy Każdą chce oglądać na kamerce , taki stęskniony Każdą zaprasza do swojego mieszkania,na sex wakacje chyba Mina ma 26 lat , jest straszy niż ja a tak robi. Jest z zahabayą, była w kwietniu, nawet moi kolesie nie mają cigle nowych panienek do łożka. Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda999 Mam pytanie o Mine. 28.09.09, 17:05 Kto wie czy opisany tutaj chłopak o imieniu Mina , mówi po polsku i oprowadza wycieczki po Kairze ? Mój habibi ma tak na imię, wiek się zgadza ale to bradzo skoromny chłopiec , nawet nieśmiały. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakleo Re: Mam pytanie o Mine. 29.09.09, 00:53 tak to ten MINA !!! Szkoda ze reszte watkow usunieto to moze bys sama zauwazyla ze z niesmialoscia to on ma malo wspolnego.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda999 Re: Mam pytanie o Mine. 29.09.09, 19:32 kasiakleo napisała: > tak to ten MINA !!! Szkoda ze reszte watkow usunieto to moze bys > sama zauwazyla ze z niesmialoscia to on ma malo wspolnego.pozdrawiam Kasiakleo bardzo dziękuje za odpowiedz. Przykra niespodzianka.Pozostałe wpisy bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ziewaaam Re: Mam pytanie o Mine. 29.09.09, 09:58 My God, jakie to juz nudne Albo ciagle ta sama desperatka pisze o Minie albo jakas lalunia z wycieczki uwaza ze jak dostala jego nr tel to juz jest jego dziewczyna Zalosne jestescie! Nic nie wiecie o Minie ale zdradze wam tyle ze bardzo niedlugo jego zycie diametralnie sie zmieni i wtedy moze oblakane stworzenia z tego forum wreszcie sie odczepia. Raczej napewno ;) Mina jest szczesliwy a ja jestem dumna ze mam w tym 99%owy udzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
analiar Re: Mam pytanie o Mine. 29.09.09, 15:44 Normalnie nie moge czytac takich rzeczy "Mina jest szczesliwy a ja jestem dumna ze mam w tym 99%owy udzial" <lol>.Moze mi napisz jeszcze dziewczyno ze ci sie oswiadczyl i bierzecie slub.I nie pisz ze ktoras z dziewczyn jest desperatka itp. to jego mozna nazwac . POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Mam pytanie o Mine. 29.09.09, 17:53 analiar napisała: > Normalnie nie moge czytac takich rzeczy "Mina jest szczesliwy a ja > jestem dumna ze mam w tym 99%owy udzial" <lol>.Moze mi napisz > jeszcze dziewczyno ze ci sie oswiadczyl i bierzecie slub.I nie pisz > ze ktoras z dziewczyn jest desperatka itp. to jego mozna nazwac . > POZDRAWIAM Jaki ślub? Mina zmienił płeć i teraz będzie... Miną. Tylko jego narządy nie będą już dyndały, ot cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
analiar Re: Mam pytanie o Mine. 29.09.09, 22:19 O tym nie pomyslalam hehe "Mina zmienił płeć i teraz będzie... Miną" dobre Odpowiedz Link Zgłoś
paralelo2 Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 30.09.09, 23:51 Nie znam Mina, ale mam wiele watpliwości dotyczących egipskich przewodników. Według mnie w cywilizowanym świecie przewodnicy odpowiadają za zdrowie i bezpieczeństwo podopiecznych. Czy Egipcjan nie obowiązują te zasady?! W moim przekonaniu romansowanie z uczestniczkami grupy nie ma nic wspólnego z kompetencjami przewodników, a wręcz przeciwnie świadczy o ich braku profesjonalizmu i etyki zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
echnaton2009 Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 01.10.09, 00:15 paraleo2 napisała : Nie znam Mina, ale mam wiele watpliwości dotyczących egipskich > przewodników. Według mnie w cywilizowanym świecie przewodnicy > odpowiadają za zdrowie i bezpieczeństwo podopiecznych. Czy Egipcjan > nie obowiązują te zasady?! Ale ja go znam i przewdonikiem jest doskonałym i na wycieczkach bardzo dba o bezpieczeńswto podopiecznych, jest troskliwy i uważny. Ma również ogromną wiedzę, którą w obrazowy sposób potrafi przekazać , nie brakuje mu profesjonalizmu i turyści go uwilebiaja. To jak postępuje po godzinach pracy nie ma na nią wpływu, a zapewnima ,że praca jest u niego na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
paralelo2 Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 01.10.09, 08:10 W takim razie gratuluję znajomości, a szczególnie tej troskliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
piccassa Re: MOHSEN MINA I RESZTA ALFY 01.10.09, 11:04 echnaton2009 napisała: > paraleo2 napisała : > > Nie znam Mina, ale mam wiele watpliwości dotyczących egipskich > > przewodników. Według mnie w cywilizowanym świecie przewodnicy > > odpowiadają za zdrowie i bezpieczeństwo podopiecznych. Czy > Egipcjan > > nie obowiązują te zasady?! > > > Ale ja go znam i przewdonikiem jest doskonałym i na wycieczkach > bardzo dba o bezpieczeńswto podopiecznych, jest troskliwy i uważny. > Ma również ogromną wiedzę, którą w obrazowy sposób potrafi > przekazać , nie brakuje mu profesjonalizmu i turyści go uwilebiaja. > To jak postępuje po godzinach pracy nie ma na nią wpływu, a > zapewnima ,że praca jest u niego na pierwszym miejscu. > No jako przewodnik tez raczej nie jest dobry. Jadac do egiptu mialam nadzieje dowiedziec sie cos wiecej na temat starozytnej kultury egiptu. okazalo sie ze moja wiedza byla wieksza niz pana przewodnika. Odpowiedz Link Zgłoś