Dodaj do ulubionych

OPEN TRAVEL - forum zniknęło

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:53
No i stało się. Open Travel zamknęło forum na swojej stronie. Ciekawe dlaczego??
Obserwuj wątek
    • Gość: bułgar Re: OPEN TRAVEL - forum zniknęło IP: *.pocztylion.com.pl 16.07.04, 13:43
      Dzwoniłem i dowiedziałem się iż forum zostało usunięte ze strony biura,
      ponieważ znajdowały się tam posty, które "zakłamany" sposób opisywały sytuację
      klientów w Bułgarii. I co wy na to? Jak dla mnie HARD CORE i witaj znowu "stara
      Polsko".
      • Gość: agnienienia Re: OPEN TRAVEL - forum zniknęło IP: *.dialup.supermedia.pl 16.07.04, 13:51
        DOKŁADNIE!!!!!!!
        TAK TO JEST JAK SIE NIE UMIE STAWIĆ CZOŁA PROBLEMOM!!!!
        BIURO OPEN TRAVEL JAK WIDAĆ NIE UMIE, MAŁO TEGO, NIE MA ZA GROSZ CYWILNEJ
        ODWAGI ABY WYPIĆ TO PIWO KTÓREGO SAMA SOBIE NAWAŻYŁA I PRZYZNAĆ SIE DO BŁĘDU.
        WSTYD OPEN TRAVEL WSTYD!!!!NAJŁATWIEJ UMYĆ RĄCZKI!!!!!
        POZDRAWIAM TAK SAMO JAK JA, OSZUKANYCH PRZEZ OPEN TRAVEL, AGNIESZKA.
    • Gość: DAREK Re: OPEN TRAVEL - forum zniknęło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:04
      WITAJ STARA DOBRA CENZURO.
      Dziwne że na innych kierunkach nie było krytycznych uwag, tylko na BUŁGARII
      CIEKAWOSTKA
      • Gość: Oszukany Re: OPEN TRAVEL - forum zniknęło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:46
        Na szczęście jest jescze to forum oraz forum na bulgaricus.com i wakacje.pl. Nawet ci OSZUŚCI z OPEN TRAVEL nie potrafia przeprosić za zaistniałą sytuację tylko głupio sie uśmiechają i mówią ze wszystko jest OK.
    • Gość: DAREK Re: OPEN TRAVEL - forum zniknęło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 09:21
      jeszcze jest forum na stronie:
      www.wakacje.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka