Dodaj do ulubionych

Złote Piaski-hotel Royal-karaluchy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 14:16
Byłam przez 2 tygodnie w tym hotelu z biurem podróży Rainbow Tours(20 lipiec-
3 sierpień).Uprzedzam ze jadac do tego hotelu nalezy dodatkowo zaopatrzyć się
w prusakolepy lub pułapki na karaluchy.Pokoje ładne, ale w nocy kiedy trzeba
było otworzyc balkon bo było goraco a hotel nie miał klimatyzacji,to z
balkonu do pokoju wchodziło stado karaluchów!! Także balkon w nocy
zamykaliśmy i dosłownie dusiliśmy sie w pokoju! Można oczywiscie było balkon
zostawić otwarty i sie wietrzyc ale groziło to inwazją tychze owadów!
Chciałam sie w zwiazku z tym robactwem zapytać czy to standard w Bułgarii(bo
słyszałam że tam jest ogólnie syf) czy po prostu wina biura które zaoferowało
taki hotel? Pozdrawiam-M
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Złote Piaski-hotel Royal-karaluchy IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:14
      Mam prośbę. Chcę jechac w wakacje z Rainbow Tours do tego hotelu. Jak oceniasz
      hotel, jedzenie, wyjazd? Prosze o radę. MAGDA
      • Gość: max Re: Złote Piaski-hotel Royal-karaluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:11
        To nie karaluchy tylko robaki podobne do nich jest ich w BG pełno szcególnie
        jak hotel jest wsród drzew. Ich cechą szczególną jest to że są praktycznie
        niesmiertelne możesz je trzaskac butem a one i tak uciekną. Sam hotel jest ok
        byłem w sierpinu 2005 z andrelixem. Jedyny minus złotych piasków to to że jest
        to fabryka turystyczna liczy sie tylko kasa i kasa ulotki na chama wciskane do
        ręki kelnerzy na chama wciskają do restauracji typowy kombinat turystyczny. Ja
        wole juz okolice burgas czy nesebaru cisza spokój plaże takie same ceny duzoooo
        niższe i ogólnie nie ma tłoku na plaży. Jak cos to pytaj pozdr
        • Gość: Andzia Re: Złote Piaski-hotel Royal-karaluchy IP: *.localdomain / *.gaz.zabrze.pl 24.03.06, 07:45
          Mam pytanko do Maxa - wybieram się do tego hotelu w czerwcu - prosze ci powiedz mi coś więcej. Jak pokoje, jedzenie itd (mamy dwoje dzieci dlatego prosze odpisz). Mam zamiar pojechać Z Rainbow Tours z oferta ALL i mam nadzieję, że oferta jest przynajmniej zblizona do tego co jest napisane w katalogu. Z góry dziekuję za odpowiedź!
        • gadatliwa2 Re: Złote Piaski-hotel Royal-karaluchy 29.03.06, 16:54
          O RETY! tam wszedzie tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka