Gość: Dominik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 21:35 Czy 15-30 września opłaca się jechać do Bułgarii. Jaka jest wtedy pogoda, czy można się jeszcze kąpać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kayo Re: Bułgaria we wrześniu IP: 195.117.241.* 07.08.03, 08:20 opłaca się i można się opalać bywałem w pużniejszych terminach nawet w połowie pażdziernika Odpowiedz Link
Gość: Dominik Re: Bułgaria we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:55 Dzięki dodałeś mi otuchy. Odpowiedz Link
Gość: Kaja78 Re: Bułgaria we wrześniu IP: *.mil.net.pl / *.milnet.silesianet.pl 14.07.04, 11:57 Cześć ! Ja też się wybieram w II połowie września do Bułgarii, najprawdopodobniej zdecydujemy się na Bałczik z Sindbadem (hotel Neslada) a WY ????????????????? Odpowiedz Link
Gość: Semelka Re: Bułgaria we wrześniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:24 czesc, ja tez chce jechac w drugiej polowie wrzesnia. tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie i jak .Moze ktos ma miejsce w samochodzie i chciałby mile i bezkonfliktowe towarzystwo?? Chetnie sie zabiorę ( ja + chłopak) kontakt: semelka@pf.pl. prosze o informacje Odpowiedz Link
Gość: katka Re: Bułgaria we wrześniu IP: *.vx.pl / *.vx.pl 18.07.04, 18:38 kaja czy ty moze jestes blizej zorientowana co do oferty Sindbada bo tez ja rozwazalam.Moze sie spotkamy?????????? Odpowiedz Link
Gość: Kaja78 Re: Bułgaria we wrześniu IP: *.mil.net.pl / *.milnet.silesianet.pl 19.07.04, 08:19 Cześć Katka ! Co do oferty Sindbada - chcialiśmy jechać do hotelu Naslada w Balcziku 5.09. z Gliwic, ale teraz zastanawiam się czy ten Balczik to dobry pomysł, czytałam wiele negatywnych opinii na temat tamtejszej plaży - a raczej jej braku Może Ty wiesz coś więcej na ten temat ? W każdym razie jeszcze nie jesteśmy zdecydowani na 100% - a może ktoś ma jakiś ciekawszy pomysł ? Pozdrawiam Kaja Odpowiedz Link
Gość: Goszo Re: Bułgaria we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:34 We wrześniu jest super, jest trochę chłodniej ok 30C. pod koniec wrzesinia, najlepiej jechać na płd. od Burgas woda ok. 24-26C. Bardzo tanie owoce, kwatery o 30-50% tańsze niż w sezonie (1-15.VIII). Można zaleźć apartament w *** hotelu za ok.15 LV (30PLN) za dobę bez ograniczeń liczby osób. Odpowiedz Link