Gość: iza IP: *.chello.pl 17 lat temu czy uda się zrzucić brzuszek używając pasa wibrującego czy warto zainwestować kasę w to urządzenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: ten okropny brzuch 17 lat temu Sensowna dieta + ćwiczenia "brzuszki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: ten okropny brzuch IP: *.aster.pl 17 lat temu Iza, zamiast się nad tym zastanawiać, połóż się na plecach, na podłodze i zacznij robić brzuszki. wystarczy 15 min dziennie i efekt będzie lepszy niż po tym pasie. a jak nie masz co zrobić z kasą, to daj mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ten okropny brzuch IP: *.chello.pl 17 lat temu ale ja jestem straszny leń i w dodatku niecierpliwa chciała bym już a tak się przecież nie da poćwiczę parę dni i już mi się niechce Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: ten okropny brzuch 17 lat temu tej sytuacji to tylko liposukcja Ci zostaje - polozysz sie i "samo" sie zrobi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: ten okropny brzuch 17 lat temu Mowisz: leniwa i niecierpliwa na tyle, ze nie jestes w stanie poswiecic 15 miunut dziennie dla siebie samej? Poczekaj jakies 20 lat, a nawet krocej. Wtedy naprawde nie bedzie zadnego sensu w tym, zebys marnowala czas na siebie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: ten okropny brzuch 17 lat temu Dobrze dziewczyny radzą - 15-20 minut brzuszków codziennie, rzetelnie i bez udawania. Efekt murowany:). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ten okropny brzuch IP: *.agora.pl 17 lat temu Mnie też przydałyby się 'brzuszki" ale jakie to ćwiczenie. Jak to się ćwiczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: ten okropny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu poszukaj 6 weidera Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: ten okropny brzuch 17 lat temu sam pas wibrujacy to za malo,musisz wzmocnic miesnie brzucha,a tego pas nie zrobi za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś