Gość: wera IP: 212.160.234.* 22 lata temu Co można z nimi zrobić ?Nigdzie nie ma dziury, ani szpary w każdym bądż razie ja nie widzę.Przemakają mi trochę w okolicy palców w jednym bucie.Czy jest na to jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_na Re: przemakają mi buty 22 lata temu Można kupić impregnat do butów. Pytaj w sklepach z butami w niektórych sprzedają w dziale z pastą ,szczoteczkami. Ja mam taki środek w areozolu. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: przemakają mi buty 22 lata temu Najlepiej takie buty reklamować,to jest pewnie wina źle wyprawionej skóry.Jeżeli kupowałaś niedawno np.pół roku temu to możesz reklamować jako towar nabyty niezgodnie z umową.Gdybyś miała problemy z reklamacją,to na forum Poznań jest Poradnik Konsumenta,gdzie odpowiedzi udziela Miejski Rzecznik Konsumenta dla m.Poznania. Ja osobiście często zaglądam na tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: przemakają mi buty 22 lata temu Aby buty nie przemakały można je posmarować gorącą papką sporządzoną z 1 litra oleju, 10 dkg łoju, 3 dkg wosku i 1 dkg żywicy. Składniki dokładnie wymieszać i zagotować. Oczywiście dla jednej pary butów proporcje składników należy odpowiednio zmniejszyć. Odpowiedz Link Zgłoś