Gość: crazy asiczek IP: 46.113.30.* 16 lat temu witam, dziś połamała mi się plastikowa półka na wewnętrznej stronie drzwi lodówki, czy można ją dokupić? jeśli tak, co gdzie? dziękuję za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: półka do lodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Można. Np. w serwisie na Mościckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: półka do lodówki 16 lat temu Gość portalu: Anka napisał(a): > Można. Np. w serwisie na Mościckiego.< :) Gdybyś tak jeszcze miasto podała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: półka do lodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Czuję się zwolniona z obowiązku podawania miasta, ponieważ autorka również nie podała ani marki lodówki, ani typu, ani okolicy w której mieszka :-p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy asiczek Re: półka do lodówki IP: 46.112.254.* 16 lat temu faktycznie nie podałam:( ale nadrabiam: polar cp 140, mieszkam pod Poznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: półka do lodówki 16 lat temu Gość portalu: crazy asiczek napisał(a): > faktycznie nie podałam:( ale nadrabiam: polar cp 140, mieszkam pod Poznaniem.< Mam ten sam problem, dlatego mnie temat zainteresował. Też chodzi o polar, ale inny typ. Połamała mi sie ta największa półka. W serwisie mają, ale chcą 124zł. W sklepach internetowych kosztuje od 75 do 90, z wysyłką. Poszukaj w sklepach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia Re: półka do lodówki IP: *.adsl.alicedsl.de 16 lat temu strasznie drogie te polki do polara. rodzice maja beko i jak im sie zlamala klapa w zamrazalniku (maja zamiast jednej szuflady schowek z takim frontem jak szuflady) to dokupili (nie wiem gdzie ale chyba przez internet) za 25zl Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: półka do lodówki 16 lat temu Gość portalu: Anka napisał(a): > Czuję się zwolniona z obowiązku podawania miasta, ponieważ autorka również nie podała ani marki lodówki, ani typu, ani okolicy w której > mieszka :-p.< A ja pomyślałam sobie, że wiesz o jakimś serwisie, uniwersalnym dla wszystkich typow lodówek, prowadzącym sprzedaz wysyłkową na terenie Polski, a może nawet dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy asiczek Re: półka do lodówki IP: 46.112.254.* 16 lat temu nawet 125zł????? przecież to jest kawałek plastiku... no ale nie dopuszczę więcej do tego żeby trzaskano drzwiami;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: półka do lodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu No niestety. We wszystkich serwisach (w tym moim na Mościckiego też:- )) ceny oryginalnych części są bandycko drogie. Za dodatkową wkładkę na 6 jajek do lodówki Whirlpool (bo była tylko jedna) zażyczyli sobie 15zł. A koleżanka za nowy pojemnik na proszek do Whirlpoola otwieranego górą zapłaciła 250zł. Tak jak ktoś poradził - szukaj w sklepach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś