ola.42 16 lat temu syn wylał sok malinowy na dywan ,wełniany , próbowałam juz chyba wszystkiego i nadal czuć ,brzydko pachnie czym to usunąć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-rena Re: plama na dywanie 16 lat temu co znaczy"próbowałm już chyba wszystkiego"? napisz co już robiłaś. najprościej zamówić pranie dywanów ale usługa musi być wykonana parownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.42 Re: plama na dywanie 16 lat temu i-rena napisała: > co znaczy"próbowałm już chyba wszystkiego"? > napisz co już robiłaś. > najprościej zamówić pranie dywanów ale usługa musi być wykonana parownicą. więc tak ,była pani z profesjonalnym piorącym odkurzaczem ,czyściłam sodą ,proszkiem do pieczenia ,wodą z octem oczywiście płyny do prania dywanów .płyn ludwik w końcu odwazyłam się uprac na mokro i nic plama jak plama ,ale cuchnie szkoda wyrzucić mi dywanu bo to w stu procentach wełna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: plama na dywanie IP: 194.11.24.* 16 lat temu W Lidlu bywa płyn do usuwania plam zdywanów.Działa rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-rena Re: plama na dywanie 16 lat temu okurzacz piorący a parownica to dwa różne urządzenia. parownicę stosuje się wtedy,kiedy odkurzacz piorący nie daje rady usunąć plam.jest to urządzenie ekologiczne,bez chemii,tylko woda destylowana i gorąca para czyszczą dywany,płytki ceramiczne i różne inne powierzchnie Odpowiedz Link Zgłoś