solmyr33 16 lat temu Krople, plastry, poduszki? Operacje są zbyt drogie. Co byście polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: problemy z chrapaniem IP: *.ip.netia.com.pl 16 lat temu Poszukaj poduszki antychrapek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: problemy z chrapaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Co to znaczy, że operacje są zbyt drogie? Jeśli chrapanie jest wynikiem jakiejś choroby czy np. krzywej przegrody to operacja nie jest darmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_berta_pl Re: problemy z chrapaniem 16 lat temu wszystko wszystko wszystko juz było próbowane....... nawet plastry do nosa.... i jakies tam urządzonka z allegro do wsadzania do nosa...... i nic nic nic. Chrapnie jak było tak jest. Teraz juz tylko wizyta w Poradni Bezdechu Sennego..... :( a póki co.... osobne sypialnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.beata Re: problemy z chrapaniem 16 lat temu Witaj..spróbujcie dodatkowej poduszki po głowe podczas snu. U nas sie sprawdziło, wyższe spanie i mija chrapanie :) / ale mi sie zrymowało / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: problemy z chrapaniem IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu W naszym przypadku nic nie pomagalo. Szturchala meza i niby na chwile przestawal chrapac. W internecie przeczytalam artykul jakie moga byc konsekwencje nie leczenia chrapania. Problem polega na tym ze moj maz mi nie wierzy, ze w nocy zamienia sie w starego niedzwidzia. Jak mam mu to udowodnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: problemy z chrapaniem IP: *.enterpol.pl 16 lat temu Też mam z tym problem.Mój mąż nie chce słyszeć o żadnym leczeniu. Chyba pozostaje mi tylko poduszka...ale przyciśnięta do jego twarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś