Gość: bona.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Chciałabym kupić ciśnieniowy ekspres do kawy. To będzie mój pierwszy ekspres, i przyznam się ,że nie mam zielonego pojęcia na co zwrócić uwagę przy zakupie. Proszę o radę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia7930 Re: ekspress do kawy 16 lat temu TO zależy ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na zakup ekspresu. Te tańsze maja mniej funkcji np: milenie kawy.Druga sprawa dla ilu osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona.1 Re: ekspress do kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Do 1000,- wczesnym rankiem - jedna osoba :) a na poobiednią kawę to tak do 3-4 osób.... . Funkcji mielenia kawy może nie być, najważniejsze dla mnie jest to, czy można połączyć kawę z mlekiem (oczywiście w ekspresie ;) ) wolałabym aby był bez kapsułek - mieszkam w małej miejscowości i tu nie ma takich "wynalazków" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub78z Re: ekspress do kawy 11 lat temu Napisz do Malkar malkar.eu/automaty/expresy-do-kawy Nie wiem czy o taki rodzaj Ci chodzi, ale pogadaj z nimi. Może mają jeszcze jakieś inne modele, bądź mogą Ci coś sprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: ekspress do kawy 11 lat temu Co prawda nie ekspres, ale dla jednej osoby ( góra dwie małe ) polecam kawiarkę mukka express , ma kilka funkcji, kawa z mlekiem jak najbardziej i dużą pianką ( oczywiście jeśli ktoś lubi). Oczywiście jest też wersja czarna bez mleka, bez pianki ale z mlekiem. Koszt około 200 zł. Tu pokazane jak to wszytko działa :D www.youtube.com/watch?v=ubbTZxC_mHE Odpowiedz Link Zgłoś