Dodaj do ulubionych

Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić?

IP: 83.19.253.* 16 lat temu
Mój mąż odwiedził osobiście wróżke powiedziała mu dużo prawdy o nim,
o naszym związku i dużo nieprawdziwych informacji na mój temat.
Mój mąż we wszystko wierzy i robi awantury tak jakby to była
rzeczywista prawda.
Co robić poradźcie?
pomocy
Obserwuj wątek
    • kika4333 Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
      Współczuję męża. Miał jakieś powody żeby iść do wróżki????
      • aniulka8503 Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
        A mi się wydawało, że mężczyźni nie chodzą do wróżek...
        wytłumacz mężowi, że to bzdury...a jak nie zrozumie to może razem
        wybierzcie się do tej samej wróżki...
        • Gość: ola Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.lublin.mm.pl 16 lat temu
          też myślałam, że to bzdury! Ale te bzdury się sprawdziły. Już nigdy więcej nie pójdę do wróżki.
          • Gość: gari Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu
            tzn co dokładnie się sprawdziło?
            • tetlian Twój mąż to idiota 16 lat temu
              Zazwyczaj mężczyźni są racjonalniejsi od kobiet, nie wierzą w zabobony i rzadziej wyznają religie, ale Twój jak widać jest wyjątkiem. Lepiej dać sobie spokój. Nie ma sensu być z kimś o tak niskiej inteligencji, że wierzy w takie bajki.
              • Gość: l Małem tak samo IP: *.sattom.pl 16 lat temu
                Panna poszła do wróżki a ta powiedziała jej że nie jesteśmy sobie przeznaczeni. Fakt faktem, że to był tylko jeden z pretekstów by się rozstać, do wróżki poszła po to by się w tym zamyśle utwierdzić.
                Człowiek normalny i przekonany co do swojej wolnej woli nie robi takich numerów.

Moja rada - postaw sprawę ostro, bardzo ostro. Twój facet musi wybrać co jest dla niego ważniejsze i przestać w to wątpić.
                • Gość: POdatnik to jeszcze nic, parę milionów uwierzyło PO IP: *.chello.pl 16 lat temu
                  że obnizają podatki

tylko w portfelu coraz mniej

buehehehehehe
                  to już ta wróżka lepsza...
              • Gość: gordon30 Re: Twój mąż to idiota IP: *.toya.net.pl 16 lat temu
                a mężczyźni z reguły są leniwsi niż kobiety bo robią mniej w domu i wywołują wojny co świadczy o ich wyższym poziomie pojmowania rzeczywistości niedostępnym dla kobiet, które nie rozumieją tego bo są mniej racjonalne.

Jak to brzmi? :)
                Czy tak samo głupio i stereotypowo jak to co napisał Tetalian?

• tetlian Re: Twój mąż to idiota 16 lat temu
                  > a mężczyźni z reguły są leniwsi niż kobiety

Zgadzam się. A przynajmniej tak jest w moim przypadku :)

> i wywołują wojny

To też jest prawdą.

Natomiast Twoje zdanie jako całość jest zbyt pokręcone, by można było się do niego odnieść :)
              • Gość: m Re: Twój mąż to idiota IP: *.chello.pl 16 lat temu
                Rzadziej wierzą w zabobony i religie, ale to wśród mężczyzn trafiają się najbardziej fanatyczne egzemplarze. Jak już w cos wierzą to na serio.
            • ditchdoc Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
              Gość portalu: gari napisał(a):

> tzn co dokładnie się sprawdziło?

ze w pracy ciezko i powinna isc do dentysty
        • gruszkasia Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
          aniulka8503 napisała:

> A mi się wydawało, że mężczyźni nie chodzą do wróżek...

dlaczego? Dlatego, że sami o sobie tak piszą, przy okazji wyśmiewając wrózki i przypisując chodzenie do nich kobietom?
          Zapoznaj się z faktami, a wyjaśni ci się,że jak zwykle, to czego się wstydzą u siebie przypisują kobietom.
          • Gość: :D Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.chello.pl 16 lat temu
            Pacjenci bioenergoterapeutów to prawie sami mężczyźni, kobiety nie latają z różdżką szukając "żył wodnych", nie ustawiają piramid pod łóżkiem, nie żrą amarantusa i orkiszu. To męskie hobby starych kawalerów, więc niech nie przypisuja sobie racjonalności.
        • Gość: gari Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu
          > A mi się wydawało, że mężczyźni nie chodzą do wróżek...

Bzdura, pod tym względem głupota nie odróżnia płci.
    • nothing.at.all Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
      Wybierzcie się do niej razem i zobaczysz co wtedy będzie mówiła.
      Albo zwyczajnie wytłumacz męzowi, że to zbdury.
      • Gość: żona Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: 83.19.253.* 16 lat temu
        Wróżka Kama powiedziała mojemu mężowi żeby się rozwiódł ze mną jak
        najszybciej i dała mu swoją wizytówke że ona zajmie się całym
        rozwodem, jego nic niebędzie obchodziło tylko pare podpisów.
        Co robić?
        Wiem, że to nieprawda co o mnie powiedziała, a mąż wierzy jej bo
        dużo prawdy powiedziała o Nim.
        • nothing.at.all Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
          Powiem tak: z takim mężem co to wróżce wierzy też nie chciałabym być.
          Mi też wróżka wiele powiedziała o mnie, moich rodziach i co z tego?
          Poszłam z ciekawości i nie wierze w to co powiedziała.
        • Gość: jar Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.opera-mini.net 16 lat temu
          on ją bzyka, wróżka to też kobietka.
        • Gość: Plomba Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
          >Wróżka Kama powiedziała mojemu mężowi żeby się rozwiódł ze mną jak
          najszybciej i dała mu swoją wizytówke że ona zajmie się całym
          rozwodem, jego nic niebędzie obchodziło tylko pare podpisów.

Czy Wrózka Kama jest prawnikiem??
        • Gość: histokrata Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: 91.209.84.* 16 lat temu
          Przepraszam, ale może lekarz... :) pomoże... widzę że wrózia dorabia sobie na kilku etatach. A poważnie. Kwintesencją problemu jest zaufanie, jeżeli zaufanie legło w gruzach bo jakaś raszpla z kulą naopowiadała Twojemu mężowi debilizmów, a on przy tym w to uwierzył, to nie wiem czy faktycznie nie lepiej będzie ale dla Ciebie żeby to sie skończyło. Widzisz, tak to za jakiś czas możesz zostać z większymi problemami albo i czymś jeszcze skoro jest tak spolegliwą i łatwowierną przy tym zabobonną osobą.
    • karysia Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
      Zmień męża.
    • mary_an Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
      Powiedz mu tak:
      Kochanie, jestes dla mnie najwazniejsza osoba na swiecie, kocham Cie niesamowicie i jestem najszczesliwsza osoba na swiecie bedac z Toba. Jesli jednak wybierasz wrozke Kame zamiast mnie to twoja sprawa. Trzasnij drzwiami i wyjdz i zobaczysz, co z tego wyniknie. Jesli wybierze wrozke Kame to tym lepiej, nie warto tracic czasu z idiota.
    • Gość: xx Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.frontex.europa.eu 16 lat temu
      a ja bym sama wybrala sie do tej wrozki. I powiedziala jej ze wystapie z pozwem cywilnym przeciwko niej. Zobaczymysz co wtedy powie.
    • jadowita71 Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
      Może powinien również odwiedzić lekarza ? Miej nadzieję że mu przejdzie. A jeżeli wierzy jakiejś obcej babie zamiast Tobie - jego strata, szkoda nerwów na takiego łosia. A może to tylko jakiś wybieg - szuka zaczepki albo pretekstu do rozstania? Zależy jak się wam układało. A fantazjując już zupełnie - może jest jakaś podstępna alexis mająca chętkę na twojego M i tak go oto omotuje... Trzymaj się i broń przed oszołomem :)
    • Gość: buc Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
      hehehe no nie to musi byc jakas sciema - przeciez niemozliwe, zeby jakis facet byl az takim pajacem :-D

A jesli jakims cudem piszesz na serio to bierz polowe majatku i kopnij w d* frajera. W razie czego kazdy sąd przyzna racje Tobie, ze wina jest po jego stronie. Mam nadzieje, ze nie macie dzieci, bo jak mu wrozka powie, ze Wasze dziecko to AntyChryst to jeszcze gotow wrzucic je do pieca :-P
        > hehehe no nie to musi byc jakas sciema - przeciez niemozliwe, zeby jakis facet
        > byl az takim pajacem :-D

Niby dlaczego? Toż w życiu publicznym znajdziesz przykłady dużo gorszych...
    • Gość: Ksiezn Ranowalona Wspomnienia IP: 147.110.55.* 16 lat temu
      Kiedys: Slysze stuk-puk do moich drzwi; otwieram a tam jakis jegomosc dobrze juz podchmielony, ale kulturalny i sympatyczny; trzyma w wyciagnietej w moja strone lapce z tuzin wymietolonych banknotow stuzlotowych i pyta: "Pprzeppraszszammmm... czczyy pani jest dobbra... nooo... wwrloozzkkau...?
      Potwierdzilam i natychmiast wciagnelam go do srodka...
      • mrarm Re: Wspomnienia 16 lat temu
        .. a potem się obudziłaś, i okazało się, że lodówka pusta, a w lustro lepiej nie zaglądać..
        • lia.13 Re: Wspomnienia 16 lat temu
          a dlaczego w lustro lepiej nie zaglądać?
    • Gość: Pikla Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: 82.113.106.* 16 lat temu
      Ale temat, chyba ktos chce sie dostac na Mistrzow....
    • Gość: niewierząca bo to zła wróżka była IP: 77.236.0.* 16 lat temu
      Donieś na wróżkę do Urzędu Skarbowego...
    • Gość: aga Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.chello.pl 16 lat temu
      Też miałam podobną sytuację z wróżką. Otóż mój chłopak, jego matka i siostra chodzili do wróżki. Kiedy nie chciałam z nim już być, to wypisywał, że wróżka powiedziała mu, że pojadę do niego i coś tam mu powiem,że będę w ciąży z innym, co oczywiście się nie spełniło, ani nic co mu przepowiedziała. To co jeszcze wyprawiał to koszmar. To była skrzywiona rodzinka, oprócz ojca, który powiedział,że przykro mu mówić o swoim synie w ten sposób, ale miałabym z nim piekło.
      To że wróżka powiedziała Twojemu mężowi, trochę prawdy, to nic nie znaczy, każdy człowiek widząc drugiego może z dużą dozą prawdopodobieństwa zgadnąć co przeszedł w swoim życiu, a rzucone pojedyncze słowa kreują odpowiedź. Są pewne standardy, jak np. nieszczęśliwe dzieciństwo, lub problemy z którymś z rodziców, czy też wredny szef/kolega z pracy, które często się sprawdzają. Tak rozwinięta cywilizacja, a ludzie nadal wierzą w takie bzdety jak wróżka. Dla mnie to po prostu żenada.. Współczuję takiego męża.. jeszcze się okaże, że jego mamuśka też chodzi/chodziła do wróżki..
    • Gość: m Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.173.13.57.tesatnet.pl 16 lat temu
      Dlaczego mąż poszedł do wróżki?Chyba coś sie między wami nie układało...
      • wienek Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? 16 lat temu
        Każdy kij ma dwa końce...może mąż miał powody, że poszedł do wróżki ? to raz, a dwa, czy Ty chcesz utrzymać ten związek ? i czy jest sens tkwić w takim związku ?
        • Gość: em Jedynym powodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
          dla którego polazł do wróżki jest bezdenna głupota. W najlepszym razie, bo jeśli jeszcze gość słucha owej pani i robi to, co ona mu sugeruje to wskazywać to może na problem dla psychiatry.
    • chubbba rozwieść się jak najszybciej, przecież to idiota 16 lat temu
      jakiego faceta ty sobie wzięłaś za męża? nie słyszałam jeszcze o mężczyźnie, który by korzystał z usług wróżki, a już wierzyć w te brednie i banialuki dostosowywać do nich swe życie może tylko skretyniały pierdziel z martwicą mózgu, rzuć go w cholerę, może się zejdzie z tą wróżką i będzie z nich para o poziomie intelektualnym równym K-2! nie możesz go obśmiać, opowiedzieć rodzinie, znajomym, kolegom z pracy o jego hobby, będą zrywali boki przez miesiąc i nie dadzą mu żyć, może wtedy jak będzie mu wstyd to się otrząśnie z tej wróżki? wyjątkowo sugestywna baba musi z niej być, jesteś, że tak powiem, pewna jaki rodzaj relacji ich łączy i czy tylko "zawodowy"? bo to mi wygląda na pretekst, jakoś nie mogę sobie wyobrazić dorosłego faceta poważnie traktującego rewelacje z Tarota czy fusów ...
    • wuetend a wiesz na pewno że poszedł do wróżki? 16 lat temu
      może poszukuje pretekstu?

----------------
      pozdrawiam
    • Gość: życzliwa otoczeniu Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: 80.50.233.* 16 lat temu
      Od kilku lat pewna "żona" terroryzuje pół kraju i nielegalnie podsłuchuje ludzie.Jest wspólwinna 2 śmierciom,jednemu wypadkowi.Wszystkie fora Gazety,Gazety Prawnej są zdominowane przez jeden i ten sam temat,prowokacje i tematy są wymyślane przez te same osoby związne również z Tobą.

Osoby o twoim IP były ścigane przez Policje za podsłuchy ujawnione na forach Gazety Prawnej.bo widać piszecie z tego samego miejsca.Byli to internauci o IP:83.19.37,83.27.165,83.142.165.

Na szczęście dobrzy ludzie,a przynajmniej znający prawo postanowili walczyć z terroryzowaniem otoczenia,nielegalnym uzyskiwaniem informacji oraz z uzasadnionym domniemaniem zagrożenia życia i zdrowia.Czyli w skrócie podjęli się walki z naruszeniem prawa,gwałceniem cudzej prywatności oraz psychopatią.Walka trwa już dobrych kilka lat,jak widać osoby podobne tobie nieustępują.Zakres przewienien jest tak ogromny,że już dawno powinien być ścigany z okarżenia publicznego,bo jak mniemam każdego internautę,którego nawet przemyślany prowokacyjny wpis wyda ci się podejrzany zaczniesz szpiegować i nękać w sieci.Nie wspominając o tym gdy zacznie oglądać przypadkowo strony związane z twym "mężem".W obronie wszystkich pokrzywdzonych,ale także i w ramach BEZPIECZEŃSTWA tych ludzi,twoją działalność jak i zgrai,któta z tobą współpracuje należy jak najszybciej oddac pod lupę rzetelnej Prokuratury.

• Gość: cichy wielbiciel Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.chello.pl 16 lat temu
        widziałem cię dzisiaj przez okno
    • Gość: karmel wróżbiarstwo - samozniszczenie IP: *.nplay.net.pl 16 lat temu

Na TVP 1 był kiedyś film dokumentalny o tym biznesie/oszustwie "Wróżba czy oszustwo ? Nowakowie z Polakowa". Poszukaj na chomiku.
    • man35 A co powiecie o setkach idiotek, których 16 lat temu
      pierwszą kwestią skierowaną do faceta, jest pytanie o znak zodiaku?
      Mało tego, kiedy grzecznie odpowiadam, że skorpion, drugie pytanie jest zwykle następujące: "Naprawdę? Nie wyglądasz!". W głowie kłębi mi się myśl, by powiedzieć, że tak się tylko kamufluję. Szczypce chowam po kieszeniach, ale zaraz je wyjmę i cię użądlę, kretynko..
    • Gość: 13f Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.home.otenet.gr 16 lat temu
      Co robić? Sprawy zaszły za daleko - teraz możesz tylko męża posadzić w kącie, dać kilka palet kurzych jaj, niech siedzi, każde rozbija i szuka kołtuna, bo jeżeli to prawda to raczej nie wyszłaś za tytana intelektu, tylko umysłowy stan wegetatywny...
    • Gość: Maciuś Powiedz mu... IP: 194.169.228.* 16 lat temu
      ...ze stawialas pasjansa i wyszlo ci, ze zostanie impotentem za 2 lata...

i niech do tego czasu zerznie sie w ten glupi leb:)
      • skubidubidu Re: Powiedz mu... 16 lat temu
        Pójdź do wróżki sama, zapytaj czy mąż zdradza i nagraj rozmowę.
        Pewnie też zaoferuje ci pomoc w rozwodzie.
    • Gość: gekon Re: Mój mąż wierzy 100% wróżce- co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
      Idz do niej i zpałać za to by mówiła mu to co ty chcesz.
    • Gość: watchman Glupia jesteś czy udajesz? IP: *.chello.pl 16 lat temu
      Dużo prawdy o nim o związku tylko nie o Tobie? Czy do wróżki chodzi ktoś z tik takiem zamiast mózgu? Czy może ktoś piszący o tym?
    • Gość: niegłupi Najlepiej sama tez idź do wróżki... IP: *.formlessnetworking.net 16 lat temu
      Bedą dwa cyrki, a nie jeden!!!
    • krak.ers Uwaga! Filmy wyjasniajace na czym polega 'wrozenie 16 lat temu
      wszelkie wrozenie to calkowite oszustwo! Jak 'wrozki' to robia wyjasnia najwiekszy spec od psychomanipulacji. Wystarczy znac angielski i obejrzec te filmy uwaznie:

www.youtube.com/watch?v=LcFYQ8EW7Ec&p=A4583836975DC730&playnext=1&index=7
      www.youtube.com/watch?v=iuA-16R2-DE
    • Gość: karmel wróżbiarstwo - samozniszczenie IP: *.nplay.net.pl 16 lat temu
      Kto dotyka smoły, ten się pobrudzi
      • Gość: karmel Kto dotyka smoły, ten się pobrudzi IP: *.nplay.net.pl 16 lat temu
        "Kto dotyka smoły, ten się pobrudzi" (Syr 13.1)

Poczytaj na temat wróżbiarstwa, obejrz film tvp pt. "Wróżba czy oszustwo ? Nowakowie z Polakowa". Ciekawy jest też program Raj - Wróżka prawdę ci powie. Obu poszukaj na stronach tvp, youtube, chomikuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka